אממ..

בואר

New member
אממ..../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זוכרים אותי? הצטרפתי לפורום הזה בהתחלה בגלל שתום נורא ביקש (טוב, הכריח), אבל אני לא משתלבת פה כי אני לא מכירה את גרין דיי כל כך, וגם אין כל כך מי שיכריח... בכל מקרה, אני עוזבת. אם מישהו מתגעגע (יה, רייט) אני במסרים או באייסיקיו:293676519 יום טוב לכולכן אוהבת, מעין
(אני מצטערת על השרשור החדש)

אני מכריחה אותך!!!!!!

ואת לא הולכת לעזוב! כי אני כן אתגעגע! את נשארת!!! כן כן את נשארת שמעת?! ואני לא חושבת שיש ממש איך להשתלב פה כי הפורום די יבש... וצריך לעשות משו בקשר לזה. חכי חכי תקראי הכל! את לא עוזבת! אני לא מרשה לך! אני אתגעגע
חח אבל את לא הולכת
נכון?

בואר

New member
אבל אבל...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

יש לך את האייסיקיו שלי... את יכולה לדבר איתי שם... את לא חייבת להתגעגע
(וגם יש מסרים...)

בואר

New member
אבל אבל אבל אבל...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

לא נעים לי להשאר... בעיקר כי אני לא מכירה פה אף אחד ולא את הלהקה
אבל גם כי הצטרפתי מההתחלה בגלל תום, ועכשיו... וול, לא נלאה אתכם בפרטים... אבל בעקרון, אני לא ממש רוצה להשאר...

לא!!! אל תעזבי!

אנחנו נתגעגע אלייך! פשוט תנסי להכיר את גרין דיי יותר טוב... תורידי כמה שירים למחשב, גרין דיי להקה מעולה אני בטוחה שתאהבי את השירים שלהם.. אל תעזבי!! אל תעזבי!! אם את עדיין רוצה לעזוב אין לי מה להגיד...

בואר

New member
בלע../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

טוב, אם אתן רוצות כל כך, למרות שאתן רק 2, ובטח לשאר הפורום לא אכפת/הם רוצים שאני אלך... אני אשאר...

ואוווווווווו כמה שאין לך מושג!!

אני רשמתי 3 פסקאות בלי צחוק - כאילו פאאק במבחן אני לא כותבת ככה!! רשמתי איזה 30 סיבות ששוה לך להשאר בפורום!! המחשב השתגע וזה מחק הכל!!!! ולא היה לי כך להתחיל מהתחלה חוץ מזה שלא זכרתי הכל:)) אני אגיד בקיצור כמה נקודות שאני זוכרת..!! אז ככה.. למרות שאני לא ממש מכירה אותך אני רוצה להיות המשכנעת התורנית!! אני זוכרת את השם שלך לטובה בפורום (עם כמה שזה נשמע מטומטם- אני בד"כ לא זוכרת ניק ניים של אנשים ודוקא את שלך כ-ן זכרתי!!- היו כמה הודעות שלך שממש אהבתי:)) ) ! ואז רשמתי שאני בכל מקרה מוסיפה אותך לאיי סי אבל משומה זה לא מצא לי אותך אז אני אנסה שוב מאוחר יותר!! אני כ-ן אתגעגע ולא שווה לעזוב את הפורום רק בגלל שאת חושבת שאתץ לא מכירה את כולם או בגלל שאת חושבת שאת לא קשורה אני כבר לא כל כךזוכרת מה רשמת:/ אבל בכל מקרה..- שווה לך רק בשביל עצמך לא בשבילינו ולא בשיביל להתחבר בפורום..- להוריד שירים של גרין דיי או לקנות ת'דיסקים כי הם במת להקה מעולה!!:)) אני מקווה שבקרוב יהיה מפגש פורום(אהם אהם) ואז כולם יכירו את כולם כי גמני לא ממש מכירה כאן את כולם( אהם אהם שוב:) ) לקיצורו..- במפגש כולנו נכיר ואחרי שתכירי אותי לא תרצי לעזוב..(לא סתאאאאאאאאאאאאם...- לא לא זה במת היה בצחוק.. נו מה אתם לוקחים את זה קשה זה היה ב-צ-ח-וק..- טוב לא צריך אל תאמינו!!- כן זה היה אני עם הפיצולים שלי!!) בקיצור לפחות תנסי להמשיך לכתוב!!- אוקיי רק עכשיו ראיתי עד כמה אני מפגרת כי את רשמת שאת לא עוזבת.. יופי רתם מי חכם?!- נו לא נורא אז רשמתי לה משו כדי שתשאר עוד.. לא לא זה באיחור.. טוב תסלחו לי הפיצול משתגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אקיצר שמחה שנשארת.. ואני במת במת רשמתי מקודם!!- יותר ממה שכתבתי עכשיו!!!!!!!!! יאללה בההה בייייייייי:))))))))

בואר

New member
וואו.../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זה גורם לי להשאר עוד יותר
בכלמקרה, תודה רבה רבה רבה!! עודדת אותי קצת עכשיו (עזבו, אני והדכאונות שלי...) אני הולכת להתקלח (ולמה שזה יעניין אתכם? לא יודעת) אבל אני נשארת בפורומ! ואני גם אגיב

למעלה