ואוווווווווו כמה שאין לך מושג!!
אני רשמתי 3 פסקאות בלי צחוק - כאילו פאאק במבחן אני לא כותבת ככה!! רשמתי איזה 30 סיבות ששוה לך להשאר בפורום!! המחשב השתגע וזה מחק הכל!!!! ולא היה לי כך להתחיל מהתחלה חוץ מזה שלא זכרתי הכל
) אני אגיד בקיצור כמה נקודות שאני זוכרת..!! אז ככה.. למרות שאני לא ממש מכירה אותך אני רוצה להיות המשכנעת התורנית!! אני זוכרת את השם שלך לטובה בפורום (עם כמה שזה נשמע מטומטם- אני בד"כ לא זוכרת ניק ניים של אנשים ודוקא את שלך כ-ן זכרתי!!- היו כמה הודעות שלך שממש אהבתי
) ) ! ואז רשמתי שאני בכל מקרה מוסיפה אותך לאיי סי אבל משומה זה לא מצא לי אותך אז אני אנסה שוב מאוחר יותר!! אני כ-ן אתגעגע ולא שווה לעזוב את הפורום רק בגלל שאת חושבת שאתץ לא מכירה את כולם או בגלל שאת חושבת שאת לא קשורה אני כבר לא כל כךזוכרת מה רשמת:/ אבל בכל מקרה..- שווה לך רק בשביל עצמך לא בשבילינו ולא בשיביל להתחבר בפורום..- להוריד שירים של גרין דיי או לקנות ת'דיסקים כי הם במת להקה מעולה!!
) אני מקווה שבקרוב יהיה מפגש פורום(אהם אהם) ואז כולם יכירו את כולם כי גמני לא ממש מכירה כאן את כולם( אהם אהם שוב
) לקיצורו..- במפגש כולנו נכיר ואחרי שתכירי אותי לא תרצי לעזוב..(לא סתאאאאאאאאאאאאם...- לא לא זה במת היה בצחוק.. נו מה אתם לוקחים את זה קשה זה היה ב-צ-ח-וק..- טוב לא צריך אל תאמינו!!- כן זה היה אני עם הפיצולים שלי!!) בקיצור לפחות תנסי להמשיך לכתוב!!- אוקיי רק עכשיו ראיתי עד כמה אני מפגרת כי את רשמת שאת לא עוזבת.. יופי רתם מי חכם?!- נו לא נורא אז רשמתי לה משו כדי שתשאר עוד.. לא לא זה באיחור.. טוב תסלחו לי הפיצול משתגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אקיצר שמחה שנשארת.. ואני במת במת רשמתי מקודם!!- יותר ממה שכתבתי עכשיו!!!!!!!!! יאללה בההה בייייייייי
)))))))