אממ..

Baby Blond16

New member
אממ..

אמנם קצת מביך ולא נעים, אבל אולי מכאן תגיע לי הישועה. (= פצעונים. ולא בהכרח בפנים (למרות שגם שם). ולא,לכחולי המחשבה,התכוונתי לאיזור הכתפיים והגב עליון. ההורמונים שלי משתוללים והאמצעים הקובציונליים (גלולות,משחות) כרגע לא ממש מועילות.. צריכה עד יום שני להרגיע מעט את העור,יש מסיבה... ואני מאלה שקובעות שבוע מראש מה ללבוש...והחולצה הנבחרת חייבת להיות זאת שתהיה עליי. :) הצילו? תבורכו!

עוז46

New member
למשהוא מהיר

אולי לא תרופא אבל לרגע אחד של תהילה ממליץ על מסכת חימר. לרחוץ טוב ועדיף עם שמן הידרופילי. הייתי מוסיף פיליניג גוף, ואפשר אפילו עם זרעי פשתן טחונות וסבון סלק סוכר לאחר מכן למרוח חימר, והמהדרים עם חימר ירוק, להנתין כרבע שעה להתיבשות החמר. ואפשר בינתיים לעשות ציפורניים. לנגב/ לשטוף במים חמימים ולמרוח קרם לחות או שמן עיסוי ארומטי.

Baby Blond16

New member
תודה על התגובה :)

אבל המרכיבים שנתת כאן הם דברים.. אממ.. לא כל כך נגישים. לא זמינים בכל אופן.. אין תרופות סבתא מדברים שיש בכל בית? שום או משהו?

עוז46

New member
טוב נו, מחר רק יום ראשון

ואנכנו מחפשים את ההוקוס פוקוס כמובן שיש את הקומפרי שמורחים והוא מאד עוצמתי, או מריחת קלנדולה שיותר מתונה ולא למחר בערב. אבל, אם את מגיע לבית טבע האפשרות הראשונה נותנת פיתרון פיגוז זול ומתאים גם לפנים ( לכייף שכזה). והפיצעונים בגלל סיבה כל שהיא, רצוי להתמודד איתה, אם מלחצים, תזונה לא נכונה/ לקויה שינוי הורמולי וכו'.

למעלה