אממ...

אממ...

אז קודם כל רק עכשיו גיליתי שיש את הפורום הזה אז אני אשמח להציג את עצמי... אני מיכל ואני מנגנת על גיטרה חשמלית+קלאסית כבר שנה וחצי ואם זאת הידע התאורטי שלי מעט מאוד(בעיקר בגלל שהתעצלתי ללמוד תווים
) בכל מקרה אני אשמח להעשיר את הידע שלי בעיקר בשביל לשפר את היכולת שלי על הגיטרה :)... טוב, אני עכשיו צריכה ללכת למרות שהיו לי כמה שאלות... אז אני מקווה שתקבלו אותי כאן בפורום ואני כבר יחזור לכאן... :)

Bandersnatch

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!

גם לי אישית אין הרבה ידע בתאוריה, אבל אני חייב לומר שזה פורום מעניין. יש כמה אתרים מומלצים למתחילים, אני אישית ממליץ לקרוא שם. יש שם דברים מעניינים. הזמן האחרון דווקא לא ראיתי הרבה מהוותיקים/המבינים או אלוהים יודע איך לקרוא להם (כי גם אני כאן מתחילת הפורום מלפני חודש וחצי חודשיים ואני אני לא מבין בגרוש
).. בכל אופן, ברוכה הבאה!

ומה בקשר להצעתך לגבי האתר....

לדעתי הרעון יפה מאוד, אתר כזה יהיה הצלחה גדולה, לצערי ידע בתיאוריה - הרבה אין לי כך שלכתוב מאמרים אני לא ממש אוכל,מעניין מה דעתו של מנהל הפורום בעניין?

ואגב...

סליחה על ההודעות החוזרות, אין לי שום כוונה לפגוע באיש, אבל הפורום הזה לצערי קצת משעמם, הצעתי בעבר רעיון שיוכל להפעיל אותו יותר. לדעתי יש צורך בחידוש כלשהו, קחו לדוגמא את פורום פסנתר ופסנתרנים.. ושוב אין לי מטרה לפגוע באיש, לדעתי פורום תיאוריה הוא פרום מצויין שעוזר לי אישית הרבה, הייתי מעוניינת שיעזור לי יותר..

orbiti

New member
הממ

הרעיון של אתר יכול להיות מעניין, אבל נראה לי יותר יעיל להשקיע במאמרי הפורום. הבעיה שאני לא מרגיש שאני יכול כרגע לקחת על עצמי לכתוב מאמר כלשהו. אם מישהו ינסה לכתוב אני יכול לנסות לעזור בעריכה ותיקונים. באופן כללי הפורום לפעמים משעמם קצת כי הוא בנוי כפורום של שאלות ותשובות, וככל שיש פחות שאלות יש גם פחות תשובות... אין לי מושג איך לטפל בפאקטור הזה. לא הבנתי את הדוגמא מפורום פסנתר ופסנתרים, אפשר הבהרה?

שוב אני...

חזרתי! :)... שכחתי מה רציתי לשאול בהודעה הקודמת... לא נורא... בקשר לזה שהפורום הוא רק שאלות ותשובות, אז זה לא חייב להיות ככה! בטוח שאפשר לחשוב על דברים נחמדים ורעיונות לדיון וכאלה... עם הזמן אני בטוחה שהפורום יקבל הווי משלו דרך האנשים שיהיו כאן... נראה לי שיהיה נחמד עם כל אחד יציג את עצמו בכמה משפטים... מה אתם אומרים?... תשרשרו...

נ.ב

החלטתי לשרשר לכאן למען הנוחות... אז כמו שאמרתי אני מנגנת כבר שנה וחצי... אבל לא למדתי תאוריה. וכל מה שראיתי כאן ממש נשמע לי ג'יבריש!!!... אולי הייתי צריכה ללמוד תאוריה (המורה שלי ניסה להתחיל איתי תאוריה, וכמו שאמרתי... התעצלתי) רק עכשיו אני רואה את החשיבות שבעניין! הבעיה שעכשיו מאוחר מדי להתחיל ללמוד תאוריה אופן מסודר(עם מורה) כי אני מתגייסת עוד חודשיים... אז בקיצור, יש לכם עצות??? אולי יש ספר שאפשר לקנות? או מאמרים באינטרנט? בקיצור, אם יש לי ידע נרחב על הגיטרה אני יכולה "ללמד את עצמי" תאוריה?

elad2040

New member
כן

את יכולה ללמד את עצמך, אני עשיתי את זה, אבל זה דורש לא מעט מחקר. יש לא מעט ספרים מעניינים ומאמרים שאפשר לקרוא באינטרנט אלא שכמעט תמיד יש חורים ותחומים שלא מכוסים היטב, או מוסברים בצורה מעורפלת, לכן יש צורך בהרבה עבודה בלשית בחיבור והצלבת מידע ממקורות שונים. הייתי ממליץ לך ללמוד תוים קודם כל, לפחות ברמה בסיסית, זה יקל על כל השאר, לצערי קשה לי להפנות אותך לספר ללימוד תווים, כדאי אולי לנסות את ספרי הלימוד לחליליות (אגב, אני ממליץ לכל אחד להתנסות בנגינה בחלילית. זה קל וכיף ונותן רעיונות גם אם זה נשאר רק תחביב שולי. ואם חליליות אז רק אנגליות/בארוק ולא הגרמניות המזייפות).

הבהרה קטנה...

כוונתי הייתה לכל מיני דברים שנעשים כדוגמא, בפורום פסנתר ופסנתרנים,סקרים למינהם וכדומה, דברים שמחיים מאוד את הפורום, כך בכל אופן לדעתי..

orbiti

New member
אני משער שיהיה מי שיתרגז עלי עכשיו

אבל אני לא חושב שסקרים יועילו באיזהשהי צורה בפורום. סקרים בנושא שאליו מתיחס הפורום הזה לא יובילו לשום דבר, והם יהיו חסרי תוכן אמיתי וענייני. לא הבנתי גם את הרעיון של אתר - ברעיון שהועלה כאן הייתרון באתר לעומת מאמרי הפורום היה שמשתמשים יכולים לעדכן בו מידית - זה לא הרעיון של הפורום?

Bandersnatch

New member
אבל להכניס מאמרים כהודעות

בפורום יהיה לא יעיל מאחר וההודעות יעלמו, אלא אם כן תשים קישורים לכל הודעה שהיא בעצם מאמר. ולגבי מאמרי הפורום, שוב, אם איני טועה רק מנהל הפורום יכול להוסיף מאמרים (טכנית). ושוב, אני לא מנסה לקחת משהו מהפורום, אבל לדעתי ככה זה יותר מסודר. מישהו רוצה לשאול משהו אז הוא בא לפורום. מישהו רוצה ללמוד משהו, אז הוא הולך למאמרים (בפורום או באתר, זה תלוי בך) וע"י כך זה חוסך מהקבועים כאן לראות את אותן שאלות חוזרות על עצמן וחוסך מכתיבת מאמר בכל פעם שרואים שאלה (אחרי חודשיים שלושה אתה לא תזכור היכן הייתה התשובה שנתת לאותה שאלה ותכתוב אותה שוב). וחוץ מזה, זה רק רעיון, אתה לא חייב לקבל אותו

orbiti

New member
בדיוק

הודעות שיהיו למעשה מאמרים, פשוט יועברו (באמצעות הטכנולוגיה החדשנית של copy+paste) לעמוד המאמרים, ואפילו לא יאבדו את המעמד שלהם כהודעה. מגניב, הא?

ganooov

New member
הערה אחת, ../images/Emo13.gif

זה דורש אישור מוקדם יותר של כותב ההודעה
.

Bandersnatch

New member
אני מחכה לאישור מכם.. ../images/Emo13.gif

מאחר ואף אחד לא אמר כלום ולא יצר איתי קשר אז לא חזרתי על הרעיון במחשבה שהוא לא מקובל עליכם. אבל שוב, זה תלוי בכם. נכון, יש את מאמרי הפורום כפי שהמנהל אמר, ומה שיותר נוח לכם יותר טוב. דרך אגב, אם איני טועה את מאמרי הפורום המנהל חייב לעדכן, ואילו באתר כל אחד מכם יוכל להוסיף הכל לבד ובצורה מיידית.
ארני אישית חושב שכל צורה שיעשו את זה (כל עוד יעשו את זה) מאוד תתרום לכולם.

למעלה