אממ

אממ

אם ראיתי משהו שלא הייתי אמורה לראות, שבעקרון, פוגע גם בי, אבל יותר יפגע באדם אחר [אם זה יוודע לו].. מה אני אמורה לעשות? פשוט.. חזרתי מהבצפר וראיתי לאמשנהמה.. ואני לא בטוחה שמה שראיתי זה הדבר שבאמת קרה, אבל כל העדויות מצביעות על זה, ואני לא יכולה אפילו ללכת להתעמת עם האנשים שמעורבים בדבר.

מוּסקט

New member
כלום, כלום, כלום

לא היית אמורה לראות? המשיכי בחייך כאילו לא ראית. בואי אספר לך קטע. מכירה את זה שלפעמים שוכחים לנעול את המקשים בטלפון הסלולארי ומספר מסויים 'מתחייג' לו באופן אוטומטי? ובכן יום אחד הטלפון שלי מצלצל, אני רואה על הצג ממי הטלפון - עונה "הלו!" שמח... ובמקום שיחה אני שומעת שהטלפון, שכנראה נלחץ על החיוג האוטומטי אלי, סתם יושב לו באיזה מקום בחדר של זותי שהתקשרה... ומה אני שומעת? שהיא בעיצומו של ריב אוהבים עם מישהו שאינו בעלה. טוב, זה לא היה אמור לפגוע בי אישית, אבל בהחלט הסתובבתי כל אותו יום כשאני אומרת לעצמי "בחיי שלא הייתי צריכה את האינפורמציה הזו!". מה עוד שמאותו יום לא יכולתי להתסכל עליה באותו אופן כמו קודם (כי עכשיו אני יודעת משהו שהיא לא יודעת שאני יודעת... טוב, הבנת לבד - לא?). בכל מקרה - תוך כמה שבועות עבר לי. הפסקתי להתעסק בזה, חזרנו לפסים רגילים ודי. אז מה אם אני יודעת משהו עליה?

Another Girl

New member
למה את לא יכולה להתעמת איתה?

עדיף להתעמת איתה קודם מאשר עם האדם שזה יכול לפגוע בו. אולי כן יש לזה הסבר בגיוני שיוריד לך את המועקה מהלב. ואם לא, לפחות יוסר הספק...

מוּסקט

New member
גם כלום

זה לא ענייני, לא רצו שזה יהיה ענייני, ואמשיך להתנהג גאילו זה לא ענייני.

מוּסקט

New member
הביטי

גם אם פתאום הייתי מגלה על אמא שלי משהו שהיה מכאיב לי לדעת, אבל שלה לא הייתה שום כוונה לגלות לי, הייתי כואבת בשקט ולא אומרת מילה. זכותה לפרטיות ולהחלטות שהיא רואה לנכון. הרי אם לא הייתי יודעת, לא היה כואב לי, נכון? למזלי הרע גיליתי משהו שלא הייתי אמורה. זה הכל. באמת שאין מקום להתעמת ולהתאמת עם מי שאין לו מושג שאת יודעת משהו שאת לא אמורה לדעת.

Another Girl

New member
מצד שני

ברור שהעניין מעיק עליה ומציק לה, ונדמה לי שזה לא יחלוף בזמן הקרוב אם היא תמשיך לשמור את זה בבטן. בסוף זה יתפוצץ. צריך למצוא פתרון בו תוכלי למצוא שלוות נפש בנוסף להכל.

Padme Amidala

New member
אני עם בתיה...

אם זה מעיק עליה- אז לפי דעתי זה עדיף שהיא תוציא את זה החוצה ותתעמת עם זה, מאשר שזה יעיק עליה. כי גם הספק יכול להעיק.

מוּסקט

New member
זה בסדר

לחשוב אחרת (ואפילו רצוי לפעמים
) - אם מישהו רוצה להתעמת, שיתעמת. וזו באמת שאלה האם צריך לאוורר כל דבר שמאיים להעיק לי על הבטן או שצריך גם במשך הזמן לפתח איזו עמידות או איזו סיבולת לכל מיני עניינים שקורים מסביב. אישית, אני חושבת שלא על כל דבר צריך להגיב ולא כל דבר צריך לקחת לבטן ולא כל מה שכבר מגיע לבטן גם מתפוצץ. ובכלל, לבוא ולהתעמת עם מישהו על משהו שאת לא אמורה לדעת רק כדי שתנוח דעתך ולא תתפוצצי נשמע לי אגואיסטי לאללה. איפה הכבוד לפרטיות של האחר? האם את היית רוצה שכל מי שמטריד אותו משהו באיך שאת מנהלת את חייך יבוא להתעמת איתך כדי שהוא יוכל לישון יותר טוב בלילה?? לא יודעת - נראה לי לא נכון לעשות, אבל זו מדינה חפשית.

למעלה