אממ...

אממ...

לא יודעת איך להעביר לכם את זה... אבל אתם נשמעים ממש ממש מתוסכלים כי לא מזכירים את ליאל או לא נותנים לה מספיק קרדיט... אני לא רוצה לפוצץ לכם את הבועת מעריצים החמודה שלכם אבל אף אחד בארץ לא מכיר אותה. נהדר ונחמד שהיא שרה באירופה גירסאות אנגליות לירושלים של זהב וכל מיני ועוד יותר נהדר שהיא נפגשת עם סלב'ס (הכי נהדר זה שהיא מביאה אותם לארץ) אבל שימו לב שהיא בכלל לא מופיעה בארץ! מאז בראבו היה לה קליפ אחד ששרד יום וחצי בערוץ 24 והיא פשוט נעלמה! לא התראיינה, לא הופיעה, לא כלום! טוב שהיא לא ירדה מהארץ וזהו! איך אתם יכולים לצפות שאנשים יתלהבו ויכתבו עליה בעיתונים! אפילו המורדים השקיעו בישראל ובקהל הישראלי יותר ממנה!!! אותי אישית, זה מעצבן הקטע הזה. שתופיע יותר בארץ, תשקיע פה יותר אם היא רוצה לייצג תמדינה הזאת כמו שצריך!!! וזה מה שלי יש להגיד בנידון... חבל שרק עכשיו כשהיא מביאה להקה בסדר גודל כזה גדול היא נזכרת להתראיין ולפרסם את עצמה... אולי זה מעיד עליה משהו.. עוד יותר חבל שהיא מתלבשת מפחיד... וזהו..

SpOnGeTuLa

New member
מקבלת את דעתך, אבל..

-התראיינה - היא כן
-מעיד על מה
-כתבו עלייה במעריב לנוער, לאשה, ראש1 ואפילו בשבועון של שדרות(
) סך הכל, היא מוכרת בארץ אולי במינון קצת יותר נמוך.. אבל סתכלי על ההצלחה שלה בחו"ל - ותביני. אבל כמו שאמרת - עכשיו היא נזכרה, לדעתך, אז זה העיקר
ולמה מתלבשת מפחיד
לדעתי היא מתלבשת מהמם

nitzan111

New member
טעות....

היו לה שני קליפים מאז בראבו. את לא מנפצת שום בועה. נכון שלא מכירים אותה עדיין בארץ, בארץ לא מתייחסים ברצינות לאמנים בגיל של ליאל. ולמה מתלבשת מפחיד??? לא נכון.

גמלי יש המון דברים להגיד בעניין..

אכפת לה מעמריצים,מאוד אכפת לה.,היא דואגת לא לאכזב אותם ואוהבת את ישראל,למרות שבגרמניה היא הרבה יותר מצליחה ושם היא מתעמקת בקריירה שלה. היא אכן מוכרת,כששאלתי אנשים בכיתה שלי אם מכירים אותה,גיליתי ש80 % יודעים מי זאת ליאל קולט ואפילו שמעו שירים שלה בעבר, אולי לא מעריצים אותה,אבל בהחלט יודעים מי היא. והיא לא נזכרה עכשיו,פשוט עכשיו היא הביאה את הסקורפיונס..-נקודה לזכותה[,ואפילו כמה..],היא לא מתראיינת על הקריירה שלה עצמה,היא יותר מספרת על הסקורפיונס עכשיו ...

ואביטל שכחה,

גם לפנאי פלוס היא התראיינה לפני כמה חודשים,כתבה של עמוד שלם.

dorush1

New member
לאוסי וזהו-זאת SLOVEK

קודם כל באמת אם את לא יודעת כלום אז עדיף שתשתקי ליאל היא זאתי שמרימה לנו את הארץ ומביאה לנו את האומנים הגדולים,מה את חושבת שבאמת הם בהתחלה רצו לבוא? הם לא רצו! היא גרמה להם לבוא לארץ! אז את חושבת שבלעדיה הם היו שמים משהו על ישראל?! כמובן שלא! וחוץ מזה אין לך מושג איך היא הרימה את הארץ הזאת (ואני אומרת את הארץ הזאת כי אף אחד באמת לא מבין מה היא עושה בחו"ל ולא מבין את הגודל של הכבוד שהיא מביאה לארץ שלנו,הם אפילו לא כותבים עליהם,מה שמעניין אותם זה יותר של הארץ-לא שיש לי נגדם משהו, אבל הנה עוד משהו שלא ידעתם אפילו ריטה עכשיו מנסה בחו"ל ואפילו את זה לא מפרסמים כי זה נחשב לפאסה,כי בארץ לא יודעים להאריך כישרון) היא מפרסמת את ישראל בארה"ב ובגרמניה (שזה חשוב,שככה הם מבינים שאנחנו לא העם שהם חושבים-אנטישמיות) אז תגידי לי את,בארץ היא הייתה מקבלת את התשומת לב ואת הכבוד שבאמת מגיעים לה? אז זהו,שכנראה שלא... אפילו נינט טייב עוד מעט ניהיית פאסה והיא גם כישרון טוב... ותאמיני לי,אם יש אחת שאסור להגיד עליה שהיא לא יודעת להתלבש זאת-ליאל בתור אחת שמכירה אותה ממש טוב, היא מתלבשת יפההההה הלוואייייי עליי הגזרה והלבוש שלה, תראי בקליפים של חו"ל איזה תלבושות מלבישים אותה,אלוהים! היא נראת כמו דיוה,יותר מסלין דיון שהיא הדיוה של המוסיקה!!! ואפילו אם תראי אותה ביום יום את תגידי את זה,כי אין דבר כזה של לא להרגיש את הנוכחות שלה כשהיא באיזה מקום,היא הילדה הכי חמודה שאני מכירה,אין עליה ואת לא יודעת איזה מתוקה היא שאת מלכלכת עליה ככה! תאמיני לי שאם היית מכירה אותה היית משנה את דעתך צ'יק צ'אק!!! את בכלל צריכה להגיד לה תודה ואפילו לנשק לה תרגליים על זה שהיא הביא את הלהקה הגדולה הזאת לארץ, זאת להקה מדהימההה שאלוהים אפילו לא חלם שהם יבואו לפה, ועוד הסולן שלהם עכשיו בארץ איתה והיא מדריכה אותו ומכירה לו את הארץ,שאפילו יהיה סיכוי שהם יחזרו לפה. אחחח....ככה זה בארץ כשלא מעריכים כשרונות,בדיוק כמו שהסברתי.... חבל... זה מאוד פוגע... אבל לילקו אין עלייך ותמשיכי כך ואמן אמן אמן יום אחד את תיהיה ואני בטוחה דיוה ענקית ואמן אמן אמן תפגשי את סלין דיון (סליןןןן חחח אם הבנת...) ועוד אמן כדי שזה יתגשם ב"ה
אוהבים אותך ותומכים בך לכל הדרךךךךךךךךךךךךךךךך

תגובה:

1. לא ידועת, אני ראיתי פה כמה תגובות של אנשים שהתלוננו שלא כתבו עליה בכל מיני מקומות.. רק הגבתי לזה... אם היא מתראיינת סבבה.. עובדה שלא מכירים אותה.. 2. סבבה שהיא מצליחה בחו"ל.. לא אמרתי שלא סבבה... חבל לי שהיא לא משקיעה בארץ... למרות שהמצב פה קשה וקשה להעריך פה אמנים.. לא יודעת.. שלפחות תנסה.. לא חשים את נוכחותה.. אני באמת אומרת.. ואולי כי אתן בקטע ההערצה הזה אז אתן מאוד מודעות, אני רק מביאה לכם את המצב שאני רואה: חברות שלי לא מכירות אותה, אף אחד בבצפר שלי לא שמע עליה וגם לא במקומות אחרים באיזור... זה המצב שאני רואה ועליו אני יכולה לדבר. וזה מצב עגום, לפי דעתי אם היא באמת מתיימרת לייצג את המדינה, שתנסה להשקיע גם פה.. 3.אני חושבת שדווקא כי המצב פה קשה אם היא אמנית ישראלית (דגש, ישראלית!!!) שמכבדת את עצמה היא צריכה להתאמץ להשקיע פה... אפילו מאיה בוסקילה הטמבלית משקיעה בארץ הזאת ומקבלת קרדיט.. למה שליאל לא תוכל?! (וואי, אני מקווה שאנשים לא יתקפו אותי כי אני משווה, זה רק מה שחסר לי..) 4. אני הכי מסכימה. נקודה לזכותה שהיא הביאה את הסקורפיונס מאוד!! אבל ראבק... לא מוצא חן בעיני העובדה שהיא פשוט לא משקיעה פה.. פשוט לא מוערך אצלי... לדורוש ולמימי 16: אני אפילו לא אגיב על הקטע של הקנאה.. כי אין לי במה לקנא, כל אחד עושה מה שהוא עושה ומרוויח את לחמו ביושר וזה מה שחשוב בעיני. אתן באות אלי בגישה כל כך תוקפנית ומגעילה - אני לא אמרתי שומדבר רע, לא פגעתי, לכלכתי ולא ירדתי על ליאל בכלל!! התקיפה שלכן רק מראה כמה קשה לכן לשמוע דעה אובייקטיבית... אמרתי את מה שאני מרגישה, אז כבדו את זה וקראו את זה בצורה הגיונית במקום ישר לקפוץ עלי. כבדו דעה שונה משלכן! זה לא שלא פירגנתי, פשוט אמרתי מה שאני מרגישה ואת מה שאני רואה, אני מכירה הרבה אנשים במדינה הזאת, ואיך שאני רואה את זה היא פשוט לא משקיעה.. אני לא ראיתי את ההשקעה לפחות... ואני אובייקטיבית. ושוב אני אחזור במיוחד בשבילכן: יופי טופי וסבבה ורווד ומושלם שהיא מפרסמת את ישראל... אני חושבת שאם היא רוצה באמת לייצג את ישראל.. שתעשה את זה גם בעיני ישראל והקהל הישראלי. אם היא הזמרת שהיא מתיימרת להיות - אז היא מסוגלת להצליח גם כן ולכבוש את לב הקהל הישראלי הקריר ואז לפי דעתי (דעתי!) היא תוכל באמת להיחשב כאחת שמייצגת את ישראל. אז ברגע שאתה מפורסם בחו"ל הכל קל ונחמד.. זו הדרך הקלה. וזה לא שאמרתי שקרים... היא באמת לא מוכרת בארץ, די להתכחש לזה! וזהו. ואני לא יודעת, אני אף פעם לא נמשכתי לסגנון הזה של בגדים...זה קצת פקצי...

עוד משהו לדורוש

אל תגידי הלהקה: תני כבוד ותגידי סקורפיונס והסולן בשבילך זה קלאוס מיינה.. קצת ידע כללי...

nitzan111

New member
קריירה בחו"ל זאת הדרך הקלה???

זה מצריך עבודה קשה בהרבה מקריירה בארץ!

SloveK

New member
תגובה לאוסי וזהו

זאת אני כתבתי בשם דורוש,פשוט הייתי אצל חברה כשקראתי את זה ולא בבית... אני לא באה אלייך בצעקות או מתנפלת עלייך,אני פשוט מסבירה לך למה אי אפשר להשיג בארץ הזאת את הכבוד שבאמת מגיע לאומנים גדולים... תראי,היא הייתה גם צריכה לייצג אותנו בארוויזיון בהתחלה,אבל סרבה בגלל כמה סיבות משל עצמה. היא שואפת להיות זמרת גדולה כמו סלין דיון שזאת הדיוה שלה,היא מעריצה אותה ושואפת להגיע לרמה כזאת,שכולם יכירו אותה,ולכן היא משקיעה יותר בחו"ל, וזה דווקא בצדק, היא באמת צריכה להיות ברמה של סלין דיון (לפי דעתי,כי אני יודעת שזה מה שבאמת מגיע לה עם כל המאמצים שהיא עושה). ובגלל זה היא גם לא משקיעה כרגע בארץ,ואל תדאגי ב"ה היא תיהיה ידועה גם בארץ וגם בחו"ל כזמרת גדולה (במקום כסתם זמרת של הארץ-כמו שאמרת בוסקילה, כי היום בארץ כבר כולם יכולים להיות זמרים לתקופה מסויימת ואז לפח האשפה מה שנקרא...). ועוד דבר,איזה זמר שתשאלי יגיד לך שהוא גם היה מעדיף להיות ידוע כזמר גדול בכל העולם,ולכן היא מתחילה את זה גם בגיל כזה כמו שכל זמר גדול שמה התחיל,ואני מבטיחה לך שעוד מעט היא תיהיה זמרת גדולה פה,וכולם שוב יחזרו להכיר אותה. ולגבי זה שאני לא מוכנה לשמוע דעה: אני כן מוכנה לשמוע,אבל אני שונאת לשמוע שאומרים דברים לא נכונים ושסתם משמיצים אותה ככה, כי היא באמת מתאמצת ומשקיעה כדי להצליח בחו"ל וככה את קוטלת אותה....תחשבי על זה מהנקודה שלי ולא רק על שלך.

SloveK

New member
אההה שוכחתי להוסיף

מה הקשר לקטע של הערצה? כי לי אין את הקטע הזה,פשוט אני מעריכה אותה ובאמת יש לה קול יפה והיא מוכשרת והכל ומגיע לה להצליח ככה.

BARSASOS

New member
יש לי כמה דברים להגיד!!!

1. ליאל לא מופיעה בארץ ובצדק!!!! וחוץ מזה שזאת האמרגנית שלה שלא רוצה לפרסם אותה בארץ ובצדק מוחלט!!!! בארץ הופכים כל כישרון וזמר איכותי לממוסכר...*אהמ-נינט-אהמ* *אהמ-רוני-אהמ*..לא שהיא זמרת איכותית, אבל מיסכרו אותה !!!! וליאל היא זמרת!!! וזמרת איכותית אוקיי?! אז לא נראה לי שאמא של חברה שלי תרצה לפרסם אותה בארץ (אני מדברת על הופעות ודברים ענקיים...כמובן שהיא מוכרת בארץ וכל מי ששאלתי כמעט ידע מי זאת...אבל היא לא עד כדי כך מפורסמת בארץ...)!!! זאת ליאל וככה אנחנו אוהבות אותה וזהו!!! וכמובן שאני אעיר לגביי הלבוש שלה!!! היא מתלבשת הכי הכי הכי יפה בעולם!!!!!!! אין לכן מושג איזה שמלה היא לבשה בגרמניהההה אהההההההה...הכי יפה העולם.. וכם ליום יום היא מתחבשת פשוט מדהים!!!

בילבי16

New member
מאמי

נינט אולי התמסחרה קצת, אבל היא לא פחות מוכשרת מליאל. היא עובדת קשה על דיסק שייצא בחגים. באתר הרשמי שלה ניתן לשמוע שיר אחד ממנו, שהיא שהיא כתבה והלחינה. את מוזמנית להאזין ולהבין שמדובר פה במלכה.

ושוב...

בילבי 16: אני בתור אחת שעוקבת, (או לפחות עקבתי בזמנו) אחרי מצב המוזיקה בארץ ממש לא ראיתי את זה.. עובדה - לא שמעתי על הדיסק. יכול להיות שהסיבה היא שממש לא הלך לה.. או שהיא לא התאמצה מספיק בכל אופן אני מתנצלת על זה שאמרתי שהיא לא ניסתה. זו שאיפה גדולה להיות כמו סלין דיון. באמת שאם היא תצליח אז באמת כל הכבוד לה, ויגיע לה. מה שמפריע לי (וזו היתה הכוונה של ההודעה הראשונה) היא הייצוג של ישראל.. אני בתור ישראלית ויהודיה לא מבינה אנשים שיורדים מהארץ - אבל מייצגים אותה... בעיקר אם הם יורדים בגלל אינטרסים אישיים. בשבילי, הייצוג הכי טוב של ישראל יכול לבוא אך ורק מתוך ישראל (שירי מימון לדוגמא בעיני זה ייצוג הולם..) אבל איך זמרת שעזבה את ישראל ע"מ להצליח בחו"ל יכולה לייצג את המדינה? היא בהחלט יכולה להיות זמרת מפורסמת ועם שם טוב.. אבל זה לא הכי מייצג.. לפחות לא בעיני. גם נטלי פורטמן לא מייצגת את ישראל - אגב, הכי מעצבן אותי כשאומרים שהיא מייצגת אותנו - המשפחה שלה ירדה מהארץ בכלל!!! גם מילי אביטל.. וגם ליאל, זה בעיני אנשים מישראל שהולך להם טוב בחו"ל. אני לא מרגישה שהם מייצגים אותי ואת המדינה שלי. וזו היתה כוונתי. ובזה אני לא קוטלת אותה כזמרת, או את ההשקעה שלה. אני רק מביעה דעה, ובאמת מאיך שהגבת נשמע כאילו לא ניסית בכלל להבין את הפואנטה וישר זינקת עלי... וכן קשור לקטע של הערצה כי יש פה בנות שמדברות כאילו היא החיים שלהן.. זה כמו עם המורדים, זה ממש נורא! זו בחירה של ליאל (או האמרגנית שלה.. אם תרצו) להשקיע איפה שבא לה..זה פשוט.. לא יודעת.. לא מייצג.

../images/Emo170.gifתגובה שלי...

בקשר להערצה של חלקנו לליאל- זה לא ממש נורא,תלוי איך מסתכלים על זה. את אולי חושבת שזה נורא,אני לא חושבת שזה נורא. ליאל מאוד חשובה לי,ואני מאוד אוהבת אותה. היא מהווה בשבילי השראה,אני מאוד מעריכה אותה על אינסוף דברים וערכים שע"פ הם היא חיה את חייה.. היה לה קשה מאוד להגיע לאן שהיא הגיעה,ובזכות כמה דברים שהיא הקריבה,והתאמצה,וניסתה,ולא וויתרה-היא הגיעה לאן שהיא הגיעה. יש פה אחוז גבוה שלא יסכים איתי,אבל אין לי בכלל מה להשוות את סלין אלייה,כי אני מעריכה את ליאל על דברים אחרים לחלוטין מאשר כל זמר/ת אחר/ת בעולם הזה. ובכלל,הפורום הזה נועד בשביל מעריצים.
כתבת פה את הדעה שלך,כל אחד פה יכול לכתוב את דעתו וזה בסדר גמור[,נכון?..]את חושבת על יצוג בצורה כזאת,ואני חושבת על יצוג בצורה אחרת. הדברים שבילבי 16 כתבה היו ממש נכונים,היא ניסתה פה ואחרי שלא הצליחה-עברה לח"ול-עובדה,הצליח לה. אם היא לא הייתה מנסה-לעולם היא לא הייתה יודעת את גודל ההצלחה שלה,והדבר הזה גרם לה להבין עד כמה היא טובה ומוכשרת.
אני בדעה,שאם בכל הופעה שלה היא לא שוכחת לשיר את ירושלים של זהב ,לדעתי, היא אכן מייצגת את ישראל,כי זה אחד השירים הגדולים ביותר שיכולים לייצג אותנו בצורה הטובה ביותר,ובזכותה הרבה שומעים על הארץ כי היא אפעם לא שוכחת לספר על המדינה ממנה הגיעה..
אני ממש מסכימה עם כל מילה מהדברים האלו שכתבה בילבי 16: עובדה שרק עכשיו מתחילים קצת לפרגן לה, אחרי ההצלחה שלה בחו"ל. ככה זה עובד במדינה שלנו, אין מה לעשות.

בילבי16

New member
תגובה

היי. אממ תקשיבי,את טועה בדברייך. ליאל ניסתה להתבסס בארץ בתור זמרת רצינית, היא הוציאה דיסק "בת כינרת" שלא זכה פה להצלחה גדולה וברדיו לא השמיעו הרבה את השירים שלה. היא המשיכה וניסתה לקבל פה פירגון, הופיעה בתוכניות אירוח, הוציאה את השיר "רואים עלי" אבל כל הניסיונות והמאמצים שלה עלו בתוהו. מה לעשות שהמדינה שלנו מתקשה לפרגן לזמרים בגילה של ליאל. בחו"ל לעומת זאת פירגנו לה והיא ממש מצליחה שם, אז למה לה לחזור לישראל, שכאן אף אחד לא מפרגן לה כמעט? היא עושה מה שטוב לה ומה שנכון לה. בארץ מסרבים לפרגן לה, אז למה לה להיות פה?! עובדה שרק עכשיו מתחילים קצת לפרגן לה, אחרי ההצלחה שלה בחו"ל. ככה זה עובד במדינה שלנו, אין מה לעשות.

SloveK

New member
תגובה לאוסי וזהו

אוקיי,נראה לי שאת מה זה לא מבינה את הדברים שאת אפילו אומרת, כי זה נשמע שאם את לא שומעת על זה אז כל הארץ לא שומעת על זה,כאילו את המרכז... ושימי לב,כאן את משתחצנת ולא אף אחת אחרת! אמרו לךך אפילו על דיסק של נינט אז את עונה לא שמעתי על זה אז כנראה שזה לא הצליח? מה הקטע? כנראה את חיה בועה אחרת (מצטערת להגיד לך את זה) אבל זה ממש ככה,את לא שומעת אז אף אחד לא שמע וזה לא נקרא ייצוג בעיניי. זאת הגישה שלך. ועוד דבר,נכון נטלי פורטמן ירדה מהארץ לפני פול זמן אבל הנה חשוב לה לחזור למקורות וללמוד עברית ולהתראיין בגיא פינס והכל וזה עדיין נקרא ייצוג! אולי את פשוט לא מבינה את המילה אז תפתחי מילון חמודה! וליאל לא ירדה מהארץ,כדאי שתחפשי במילון גם את המילה הזאת,כי ליאל עדיין גרה בארץ וחוגגת את כל החגים שלנו והכל,פשוט היא נוסעת הרבה לחו"ל ומופיעה שם, זה הכל. זה לא נקרא ירדה מהארץ. ועוד דבר,באמת אבל באמת אני מציעה לך לחפש במילון מילים לפני שאת אומרת אותם או כותבת אותם פה...

למעלה