אממ...

I LOVE ROK

New member
אממ...

אוקי כדי שאני ידע עם מי אני מדברת! אתם יכולות לספר לי על עצמכם!? מה השם שלכם? מאיפה את באות? הגיל שלכם? שחק? שחקנית? זמר? זמרת? להקה? שיר? תמונה שאתם אוהבים במיוחד? צבע? דיסק? סדרה? סרט? קיצר תענו לי ושוב סליחה ותוסיפו אייסיקיו עם יש לכם או מסנג'ר! חח.. סליחה על ההודעה הזאתי ואני שמחה שנתתם לי עוד הזדמנות!

Hip Hop star

New member
שלום לך../images/Emo9.gif

מקודם כתבתי נאום..אבל מחקתי... והעתקתי את מה שרשמת,כמו השאלונים
. מה השם שלכם?אלה מאיפה את באות?ת"א הגיל שלכם?14 וחצי שחקן?פול(זה שמשחק את גארי
) שחקנית?קייט ווינסלנט וקריסטן בל
זמר?דני ג'ונס זמרת?סלין דיון להקה?מקפליי,דסטניז צ'יילד,באסטד,פייטסטאר,דורק. שיר?nuter boy בביצוע המחודש של סלין
תמונה שאתם אוהבים במיוחד?לא יודעת... צבע?שחור דיסק?room on the 3rd floor,a ticket for everyone,survivour סדרה?קוראים לזה אהבה,אבודים,ורוניקה מארס. סרט?טיטניק,13,ו-3 סרטי אוסטין פאוורס
מסנג'ר:[email protected]

Rowdy Girl

New member
XD

החתימה שלך איכשהו מצחיקה אותי הקטע שאת מזילה ריר על דאגי חחח

Rowdy Girl

New member
עונה לך... ../images/Emo9.gif

מה השם שלכם? קורל מאיפה את באות? הוד השרון הגיל שלכם? 13 וחצי שחקן? דרייק בל שחקנית? אמנדה ביינס זמר? ג'סי מקרטני זמרת? ג'וג'ו להקה? מקפליי
, באסטד
, פייטסטאר
וליליקס
שיר? כל השירים של הלהקות הנ''ל תמונה שאתם אוהבים במיוחד? נמנמ אחת מהחביבות עליי של ג'יימס
צבע? כחול דיסק? הדיסקים של באסטד ומקפליי סדרה? דרייק וג'וש סרט? בחזרה לעתיד מסנג'ר: [email protected]

עונה

שלום לך! מה השם שלכם? שירן מאיפה את באות? ק.אתא/ירושלים הגיל שלכם? עוד מעט 18 שחקן? שיין ווסט, בן סטילר, מתיו פרי. שחקנית? ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גארנר זמר? ג'סי מקארטני זמרת? בריטני ספירס, אשלי סימפסון, מנדי מור, דלתא גודרם, ועוד המון.. להקה? מקפליי, גרין דיי שיר? אווו מלאאא תמונה שאתם אוהבים במיוחד? יש הרבה גם צבע? סגול דיסק? של מקפליי החדש סדרה? לא רואה הרבה טיוי בזמן האחרון סרט? סיפור אהבה בלתי נשכח, היומן, 13. ואני אשמח לדבר איתך באייסי (בימים שאני בבית בכלל) 283325794

cami love benja

New member
עונה

מה השם שלכם? איילת מאיפה את באות? ישראל,רחובות הגיל שלכם? בדצמבר 12 שחקן? דרייק בל אשטון קוצ'ר ובראד פיט
מזה חמודיםםםםם שחקנית? ג'ניפר אניסטון זמר? דרייק בל וטום [אם זה נחשב...] זמרת? אבריל לאבין ואשלי סימפסון להקה?מקפליי
וגרין דיי שיר? כל השירים של מקפליי
וגרין דיי תמונה שאתם אוהבים במיוחד? מופיעה בצד.... צבע? ורוד תכלת וכחול דיסק? כל [לא שיש הרבה..] הדיסקים של מקפליי
סדרה? חברים ואבודים סרט? למרות שהוא עוד לא יצא... הסרט שיצא למקפליי
עם לינדזי=] בטח שמתן לב שכל פעם שאמרתי מקפליי
שמתי
לא יודעת למה....

D4Ever

New member
עונה

מה השם שלכם?דניאל מאיפה את באות?ר"ג הגיל שלכם?16 שחקן?--- שחקנית?סקארלט ג'והנסון,ג'סיקה אלבה וג'ניפר גארנר זמר?ריאן קבררה זמרת?קלי קלארקסון ואבריל להקה?מקפליי,באסטד,סאן אוף דורק,גרין דיי,סימפל פלאן,בלינק182,סאם41,דה קילרס שיר?זה משתנה כל הזמן..כרגע Son Of Dork - Ticket Outta Loserville תמונה שאתם אוהבים במיוחד?אין צבע?שחור ואדום דיסק?משתנה כל המן, כרגע חורשת על Green Day-Dookie סדרה?אבודים,ורוניקה מארס,האו.סי,מגרש ביתי,בנות גילמור סרט?מועדון קרב,האלמנט החמישי..יש עוד

shircherry

New member
שליייי

מה השם שלכם? שירלי מאיפה אתן באות? פ"ת הגיל שלכם? 17 שחקן? כריס אודונל/ ריאן גוסלינג/ כריס אוונס / מילו ונטגמילה (קשה לי לבחור) שחקנית? לא נראה לי שיש לי אחת... או לפחות לא זוכרת אותה... זמר? אין זמרת? קלי קלארקסון להקה? מקפליי, באסטד, ילוקארד, בלינק, גרין דיי ניו פאונד גלורי... להמשיך? שיר? משתנה לפי המצב רוח תמונה שאתם אוהבים במיוחד? של דאגי באחד מרגעי ה-emoments שלו... פשוט לחבק אותו (כל תמונה כזאת תספיק) צבע? סגול (לילך) דיסק? בינתיים סימפל פלאן סדרה? בנות גילמור, או סי, מגרש ביתי, ג'ואן מארקדיה, מה בנים רוצים... אי אפשר להחליט סרט? באטמן כל הסרטים! של השנים! אבל עכשיו אני גם בקטע של שלושת המוסקיטרים אייסיקיו: 214691644

I LOVE ROK

New member
גם אני!

מה השם שלכם?אימי (אמילי) מאיפה את באות?אשדוד הגיל שלכם?15 שחקן?בראד פיט שחקנית?קירסטן דאנס זמר?ג'סטין טימברליק זמרת?סלין דיון להקה?מקפליי מי קימקל רומאנס בלינק 182 סם 41 גריין דיי פאפה רוק גוד שארלוט גורילז לינקין פארק סימאל פלאן ויש עוד הרבה קיצר אוהבת במיוחד רוק מאטל ופופאנק! שיר?I`ll be ok תמונה שאתם אוהבים במיוחד?
צבע?שחור ואדום! דיסק?Wonderland end Room On The 3rd Floor סדרה?אין אני לא ממש רואה טלויזיה רק MTV HITS או רגיל סרט?טיטניק just my luck וזהו! ואתם?

bar jones

New member
../images/Emo99.gifענבלייייייייייייייי, שלי :)

אתם יכולות לספר לי על עצמכם!? אני מתכחששת לכך אשני מכירה את עצמי כך שלא.. :) מה השם שלכם? מור מאיפה את באות? אממ משיעור נהיגה , חחח סתם.. מפ"ת.. הגיל שלכם? שמור במערכת :)- חח סתם 17 וחצי שחקן? אממ בראד פיט , הוא פשוט.. הוררססס שחקנית? אנג'לינה ג'ולי.. טוב כי גם היא הורסססתתתת זמר? דני ג'ונס זמרת? מבחינת קול, לדעתי הכי יפה של מריה קארי, אבל היא לא הכי הסטייל שלי.. להקה? חחח ... obviously.. מקפליי! שיר? אמממ , זה סותר את מה שאמרתי קודם אבל i give my all של מריה קארי.. אני לא יודעת פשוט מהמם.. תמונה שאתם אוהבים במיוחד? תמונה מזה בובתית של פו הדוב ועוד תמונה מדהימה בעיניי של מקפליי, רק שמשום מה תפוז ואני עדיין במשא ומתן על פריוולגיית העלת תמונות ללא קשיים.. צבע? סגול! כבר מגיל שנה ושבעה חודשים! דיסק? אממ בטח אחד מהצרובים שלי..שששש, לא קראתן נכון.. סדרה? כרגע מה שבנים רוצים, אבל זה כי אני פשוט לא רואה טיוי.. סרט? אני אוהבת המו! טרויה! מלך האריות! דיסני.. אימה.. ה-כ-ל ! חחח אין לך על מה להצטער, בכיף :) אייסי: 222667909 מסנג'ר: [email protected] ותרגישי טוב חמודה והזדמנות שנייה ?! הא?! חחח לא הבנתי.. אבל ממש בכיף :) פעם שלישית גלידה, שתדעי לך מראש שאני אוהבת הרבה קצפת.. אז...

MayLuvsDoug

New member
נצל"ש- רק כדי להזכיר לכן ../images/Emo3.gif

שבעוד שבוע בדיוק בדיוק בשעה הזאתי אני עומדת בוומבלי וצורחת
. אם שכחתן
[אני יודעת שאני לא] אאאעעעעעעעעעעעעעעעעע. [והמון סליחה שניצלשתי לפה! פשוט לא מצאתי מקום אחר =\]

D4Ever

New member
את קולטת אותה באה עם ארגזי דיסקים

בשבילנו חחחח

MayLuvsDoug

New member
אממממ ככה-

אין לי ממש כסף לממן אותכן. אבל אם מישי תמצא דרך להעביר לי כסף עד סוף השבוע אני יקנה לכן בשמחה

I LOVE ROK

New member
אמ....

אני טסה בסוכות ואני צריכה לברר עם יש הופעה.. אבל אני לא בטוח אולכת כי זה יקר:( ואני לא יודעת עם אני יכולה לקנות לכם!:( אני לא יודעת עם אבא שלי מסכים!? וגם שאנחנו טסים לשמה בפסח אנחנו חוזרים משמה עם מלאההה דיסקים! אבל לחנויות.. חח... זה לא עוד הרבה זמן!:)

למעלה