אממ....

CHANEL16

New member
אממ....

הייתי חולה כ3 שבועות דבר שלא איפשר לי לצאת מהבית ולפגוש חברות... מאז שאני מרגישה יותר טוב אני מוצאת שנורא נורא קשה לי לצאת מהבית ..!אני מפחדת להיות יד אנשים והכול פעם שאני מדברת עם אנשים אני שואלת את עצמי מלא שאלות בראש כמו עזבי עדיף לך לא לדבר איתו , איזה מפגרת את אל תגידי את זה , וכול מיני כאלה עכשיו הקטע המגוחך הוא שגם עם חברות הכי טובות שלי חברות שאני מספרת להם הכול ושאני לא מתביישת מהן אני גם מרגישה ככה שאני מדברת איתם אני אומרת לא עזבי את סתם משעממת אל תגידי את זה ואיזה מפגרת וכו וכו ...וזה מציק לי כי זה גורם לי להרגיש רע עם עצמי ..! ושאני מפגרת שאני חושבת ככה! כמו כן אני גם נורא מפחדת לצאת מהבית להיות בחברה אנשים ...! וכול זה התחיל עכשיו כאילו אחרי שהייתי חולה .... האם זה קשור?!?! והאם זאת חרדה חברתית?? ואיך אני מתגברת על זה ??? תודה ויום טוב :)

CHANEL16

New member
אה ושכחתי...

אני בת 18 ... ואני מתגייסת מאוחר ..! ואני רוצה לעבוד אבל עכשיו בגלל הבעיה הזאת אני לא יודעת מה לעשות כי אני מרגישה שאני לא יהיה מסוגלת לעבוד כי נורא קשה לי לפנות ודבר עם אנשים !!! ושאני בחיים לא יצליח למצוא עבודה עם איך שאני מרגישה ! וזה מדכא אותי :( פליז help יום טובבבב :)

פחד מלדבר עם אנשים

אני מבינה שאת מצד אחד מפחדת מלדבר עם אנשים (להגיד איזו שטות או משהו מביך) ומצד שני את מבינה את חוסר ההגיון בעניין ומעונינת להלחם בזה - שזה כבר צעד חשוב. חשוב לדעת שישנם פתרונות לדברים כאל, ולכן לא כדאי כבר לצבוע את כל העתיד בשחור, אלא לפעול לפתרון... מה לדעתך הדבר הכי גרוע שיכול לקרות אם תגידי לחברה טובה שלך משהו טיפשי? קרה לך כבר מקרה כזה? מה היו התגובות? הייתי מנסה לחשוב על הדברים הללו ולבדוק את עצמי... אולי כדאי לשוחח על כך עם מישהו מאוד קרוב כמו ההורים או חברה שבכל זאת את יכולה לשתף אותה בתחושותיך. ואולי לפנות ליעוץ מקצועי. מה דעתך?

CHANEL16

New member
:)

כבר קרה שאמרתי דברים מפגרים אבל חברות טובות שלי מכירות אותי וצחקו איתי על זה .. הכול היה ברוח טובה :) כמו שמישהי אחרת אומרת משהו מפגר ואני צוחקת איתה על זה .. הקטע שיותר מפריע לי זה בגלל שהייתי חולה 3 שבועות ... ואני עדיין חולה יש לי דלקת במעיים אבל פשוט עכשיו אני על תרופות. אני מפחדת ללכת למקומות ...!ללכת נגיד למכון כושר או לחוג אני מפחדת ללכת ואז פתאום יתחילו כאבים . כאבים של דלקת מעיים זה כאבים כל כך חזקים אני לא יכולה אפילו לתאר את זה ... אז אני מפחדת שפתאום יכאב לי ואז אני אצטרך ללכת באמצע ואז כולם יסתכלו עליי לא יודעת למה זה מציק לי ...!!!!!!!!!! אני עוד פעם רוצה לציין שכול התחושות האלה של החרדות החברתיות או של לא יודעת מה התחילו באמצע המחלה שלי ... שלא יכולתי לצאת מהבית מרוב כאבים .... וזה מציק לי כי אני יודעת שאם לא הייתי חולה בזה אז לא היו לי את התחושות האלה ... מה את חושבת על זה ? וכן אם התחושות האלה לא יעברו אני בהחלט יפנה ליעוץ מקצועי שאני מקווה שזה יעזור :)

למעלה