אממ

Froogi

New member
אממ

מישהוא יכול לרשום לי את מצעד גלגלצ מיום חמישי בצורה מסודרת בבקשה , תודה!

limors2

Active member
רשימה מסודרת מיום חמישי לא../images/Emo54.gif

הייתה, אבל היום אחרי 12 תהיה רשימה מסודרת של כל ה20..

chen010189

New member
מצטערת..יהיה רק מחר בצהריים\ערב

אני הסתבכתי ביום חמישי, הייתי כולי בעצבים ובגלל זה הכל הסתבך לי כל המצעד מבולגן לי.. דין דין אביב רשומה לי ב2 מקומות וחלק לא ממש מעודכנים(הכוונה לTOP 10) ואני לא אוכל להשאר עד חצות.. אלא אם כן מישהו יעדכן אותי בTOP 10!

limors2

Active member
לונורא...../images/Emo54.gif

אני ממש לא זוכרת מה היה לפני ככ הרבה ימים

RJlake

New member
נצל"ש

למה יש פתאום מלא מלא ספיישלים במקום הללויה?

limors2

Active member
גם אני תהיתי על זה../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

נשאל את אסף פעם הבאה שהוא יגיע לפה

tkuihehr

New member
מתי זה יקרה? אין הללויה

ואנחנו ישנים בבוקר, וזה לא פורום גלצ, אז נחכה רק שהוא יחליף איזו הדר או עמרי או נעמי... אמממ, אני מניח שהללוייה נגמר, החליטו לסיים עם השעתיים הנוספות [והמיותרות, סופשבוערגוע יהיה רצוף וייגמר ב9 במקום לעשות הפסקת מצעד ולחזור שוב לסופשבוערגוע, מיותר], ובמקום זה תוכנית חדשה [ממש תוכנית, יש לה אפילו שם: "ספיישל חצות"] ,שתיהיה במקומה כל שבוע... מצד שני זו רק השערה שלי, מה אני יודע...

chen010189

New member
אבל הוא מגיש היום את ספיישל א.בנאי

**אהוד בנאי
והוא גם נכנס כשהוא לא משדר
(אעמ..המסר שלי בשרשור נידח שעבר טלפונית לרחל גולדברג) אז אתה יכול לכתוב את זה גם עכשיו והוא יראה את זה, לא צריך לחכות שמישהו מסוים יכנס כדי לכתוב לו משהו.

tkuihehr

New member
אמממ, שאלה למי ששמע את הספיישלים

למרות שזה ספיישל מיוחד לנושא מסויים, עדיין משמיעים את הללויה ב1:52 ,לא?

tkuihehr

New member
אם מישהו גם מתעניין

אז ב1:52 לא היה הללוייה!! ככה שומרים מסורת? אהוד בנאי אחד קטן שובר את ההללוייה? התאכזבתי, אבל מיד לאחר שהספיישל נגמר הללוייה שודר! ב2:02, איחור קל, אבל הללוייה הללוייה הללוייה הללו אווווו אוווו יה, אח בא לי שוב, הדבר היחיד שבשבילו נחמד להגיע לבאסה של שבת בלילה ולשביזות יום ראשון, מזל שיש לפחות את זה

yhaa hi

New member
זה קרה גם בספיישלים קודמים

ושמו אחרי החדשות... אני אישית מעדיפה בלי ספיישלים והללויה בזמן...

tkuihehr

New member
אני רוצה ספיישל הללוייה!!

טוב, לא נגזים, שעתיים שלמות של הדבר הזה ואני אשנא אותו, פעם בשבוע זה בהחלט נחמד [ואם אפשר אז פעמיים, זה גם כיף] ספיישלים זה נחמד אם אתה אוהב את הנושא, אם לא, אז סתם באסה של שעתיים... יכולים לעשות גם נושאים כיפיים לפעמים

RJlake

New member
אני פשוט רוצה שיחזירו את הללויה../images/Emo13.gif

למרות שעכשיו זה לא עוזר לי כי אני גם ככה ישנה בשעות האלה

avivsh

New member
העשיריה המובילה

01. יונתן שפירא - איה כורם. 02. היא יודעת - נינט טייב. 03. כל הציפורים - הראל סקעת. 04. מוכרת לי מפעם - דין דין אביב. 05. מהר מידי - ג'ירפות. 06. כל מה שרצית - הדורבנים. 07. מה עוד ביקשת - אריק ברגמן. 08. מליון כוכבים - עמית פרקש. 09. פסק זמן - קרן פלס. 10. משא ומתן -מוש בן ארי.

avivsh

New member
העשיריה המובילה

01. יונתן שפירא - איה כורם. 02. היא יודעת - נינט טייב. 03. כל הציפורים - הראל סקעת. 04. מוכרת לי מפעם - דין דין אביב. 05. מהר מידי - ג'ירפות. 06. כל מה שרצית - הדורבנים. 07. מה עוד ביקשת - אריק ברגמן. 08. מליון כוכבים - עמית פרקש. 09. פסק זמן - קרן פלס. 10. משא ומתן -מוש בן ארי.

למעלה