אמן, סלע

mor000

New member
אמן, סלע

דודי סלע הולך להוביל את נבחרת ישראל במפגש ההיסטורי מול נבחרת שוודיה בטניס, כל המדינה מחזיקה לו אצבעות * בראיון מיוחד למעריב לנוער הוא אומר: "אני מאמין שאפשר לנצח" * ואנחנו עונים לו בכותרת... כ"נ סער גיט הרבה זמן לא היה לנו כאן בישראל תענוג בסדר גודל רציני ומכריע באמת, כמו שאנחנו צפויים לחוות השבוע: הפנינג טניס ענק ויוצא דופן הכולל שני חלקים, שני מפגשים ענקיים ומכריעים, בשבוע אחד, והכל כאן, ממש מתחת לאף. את המערכה הראשונה של השואו צפוי לאייש מפגש הפדרציה ההיסטורי והמרגש והענק של נבחרת הנשים (שם שחר פאר שלנו תפגוש את מריה שארפובה והנבחרת הרוסית נוטפת השמות והאוליגרכים) שיתרחש ב2-3- בפברואר, ואת החצי השני יכבשו בסערה הגברים בגביע הדיוויס נגד שוודיה (כשדודי סלע עומד במרכז ההתמודדות נגד השוודים האימתניים) ב8-10- בפברואר. תקראו לזה צירוף מקרים, תקראו לזה מזל משמים, מה שבטוח הוא שמדובר בהנאה ספורטיבית צרופה. שנייה לפני שזה קורה, הם מעניקים לנו ראיונות מיוחדים. "לא אוכל לישון" דודי סלע בן ה23- הוא סיפור אגדה. השחקן שרק אתמול היה מדורג אי שם בשלהי ה"טופ 10" (וכבר היה בשפלים נמוכים הרבה יותר) עשה השנה קפיצה מטאורית, ובין רגע הפך להיות שחקן מפחיד בסביבות המקום ה60- בעולם. עכשיו, כשהוא מגיע עם הרבה יותר ביטחון והרבה יותר ציפיות, נראה שהיכולת שלו, לטובה או לרעה, תכריע את הכף במפגש נגד הסקנדינבים. זו הפעם הראשונה, אגב, שישראל עומדת בסיטואציה כה נוחה, כשהיא בעלת סיכוי כל כך טוב לעלות לרבע גמר גביע הדיוויס. לשם השוואה, מדובר בהישג שווה ערך להעפלה לרבע גמר המונדיאל. "אני מרגיש מאוד מוכן למשחק ומאוד טוב לקראת המשחק", מרגיע דודי בראיון מיוחד ל"מעריב לנוער". "משחק הדיוויס הקודם מול צ'ילה (שם ניצח סלע במו ידיו את המדורג במקום השישי בעולם וחרץ את העלייה לרבע הגמר - ס.ג) נתן לי הרבה ביטחון, ועכשיו אני מאמין שאני יכול לנצח שחקנים ברמה יותר גבוהה, כאלה שלא האמנתי שאני יכול לנצח קודם. אני מאוד מקווה שהאצטדיון יהיה מלא כמו שאנחנו אוהבים ושאשחק טוב. מה שבטוח, אני משחק טניס כמו שלא שיחקתי כבר הרבה זמן". עוברים לך כבר תסריטים בראש מה יהיה במשחק? "בוודאי. יוצא שאני חושב על זה המון, ואני בטוח שבלילה שלפני אני כבר לא אוכל לישון. אני אוהב לשחק בבית וזה לא משהו שקורה לי יותר מדי. אז אני נדרש לתת את הכל, ולהביא את הניצחונות שאני יכול להביא". על הנייר זו נבחרת די נוחה. נראה שבניגוד לגביע הפדרציה של הנשים, במקרה שלכם, ניצחון הוא בהישג יד. "זה תלוי. הם אמנם שחקנים טובים, אבל אי אפשר לדעת באיזה כושר הם יבואו ואיך הם ישחקו. חוץ מזה יש להם גם זוג טוב, שיכול קצת לפגוע בנקודה הבטוחה שיש לנו בזוגות, אבל מבחינתי כל נבחרת בבית היא כבר מקרה מעולה מבחינתנו, ובמיוחד שוודיה, שהיא באמת נבחרת נוחה בהתחשב למה שהיינו יכולים לקבל. שלא יובן לא נכון: אני ממש לא בוכה על ההגרלה, ולהיפך, אפילו מבסוט ממנה. זו באמת הגרלה מאוד טובה, אולי הכי טובה שהיינו יכולים לקבל". ללא קהל ישראלי ביתי אתה חושב שהיינו מגיעים לבית העליון? "אנחנו חברים מאוד טובים. אנחנו מגובשים, יוצאים בלילה, ואני חושב שהלכידות בינינו היא יתרון משמעותי שאין לנבחרות אחרות. זה נותן הרבה, ואני חושב שיחד עם הגרלות נוחות והקהל, זה מה שהביא אותנו לאן שאנחנו נמצאים". אמרת שאנדי ויוני הם נקודה מאוד חשובה, ונראה שבזמן האחרון הם קצת נשחקים. אולי זה הריב שהיה להם לא מזמן? "הם לא נשחקים ולא היה להם שום ריב. אני יודע בדיוק מה קרה שם: במשחק אחד הם התעצבנו קצת אחד על השני, במקרה היה שם איזה כתב, וישר עשו מזה עניין. בשורה התחתונה לא קרה כלום. הם חברים מאוד טובים ואני מקווה שהם יגיעו מאוד רחוק השנה בגראנד סלאם". הכתבה המלאה בגליון מעריב לנוער של מחר

ומה לגבי ראיון עם שראפובה?../images/Emo8.gif

אני רוצה לראות גבר אחד שלא יקנה את הגיליון

למעלה