אמנדה... מקווה ששאהבתם
• •••SeXy BoY••• New member 19/9/05 #3 אויייי מדהיםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif איזה שלמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תחזיקו אותיייייייייייייייייייייייייי!!
אויייי מדהיםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif איזה שלמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תחזיקו אותיייייייייייייייייייייייייי!!
ט טיירה בנקס הכוסית New member 20/9/05 #4 טוב שאתה נזכר לענות!!!!!!! לא יודע אם אתה זוכר אותי.. אני תום מהאייסיק יו ("MiKeL") למה אתה לא עונה כשאני כותב לך!?!??!?! סתם יאללה ביי יום טוב!
טוב שאתה נזכר לענות!!!!!!! לא יודע אם אתה זוכר אותי.. אני תום מהאייסיק יו ("MiKeL") למה אתה לא עונה כשאני כותב לך!?!??!?! סתם יאללה ביי יום טוב!
• •••SeXy BoY••• New member 20/9/05 #5 ....../images/Emo87.gif זה לא בכוונה! הרבה ילדים אומרים לי את זה! יש לי בעיה באייסי.. אני לפעמים לא מקבל הודעות..!!
....../images/Emo87.gif זה לא בכוונה! הרבה ילדים אומרים לי את זה! יש לי בעיה באייסי.. אני לפעמים לא מקבל הודעות..!!