אמנה בינלאומית לפשע מקוון -חתומים?

אמנה בינלאומית לפשע מקוון -חתומים?

האם ישראל חתומה על האמנה - האם הכנסת אישררה - האם החקיקה הותאמה - לאיזה בית משפט פונים ? יש עורכי דין שהתמחו? האם ישנו גוף לאומי או בינלאומי שיסייע לממן תביעה?
 
אינטרס של "תעשיית ההיי-טק עצמה" למנוע ?....

אזרח שנפגע מזיוף-ממוחשב..... נמצא לבד במערכה או שיש לו גב של "תעשיית ההיי-טק" כולה שיש לה אינטרס שלא תיהפך ל"לונה פארק".... השאלה שלי היא - הרי "תרגיל עוקץ" אם לא יפוענח.... יחזור על עצמו . יש למישהו אינטרס למנוע "פשעי מחשב"? קראתי שיש אמנה כזאת - אני גם יודעת שהכנסת חוקקה בעבר חוקים שקשורים למחשב כחו "חוק חתימה אלקטרונית".... גם "כנסת-ישראל" ממוחשבת... - אז אם נפלתי קרבן לזיוף-ממוחשב של החלטת שופט ..... אני לבד במערכה?
 
האזרח הנפגע מזיוף ממוחשב

נמצא באותו מצב כמו האזרח הנפגע מזיוף לא ממוחשב, או כמו האזרח הנפגע מהונאה אחרת.
תעשיית ההיי-טק זה משהו מאד רחב ומגוון. אם למשל חברת היי-טק מייצרת מוליכים למחצה, חברת היי-טק אחרת מפתחת ציוד רפואי, חברת היי-טק שלישית מפתחת תוכנות לשימושים שונים, מה בדיוק מעניין אותם שמישהו נפגע מזיוף ממוחשב?
ואם אדם נפגע בתאונת דרכים מסוג פגע או ברח, תעשיית הרכב עוזרת לו?
ואם למישהו פרצו את הבית, תעשיית הדלתות החלונות והסורגים מתגייסת לעזור לו?
מה בדיוק הקשר בין הדברים?
אכן קיימת אמנה בינלאומית העוסקת בפשעי מחשב (אמנת בודפסט). עניתי לך שישראל לא צד לה. מה שיותר חשוב הוא שרוסיה וסין גם לא צדדים לה.
החוק הישראלי העיקרי העוסק בעבריינות מחשב הוא חוק המחשבים, התשנ"א - 1995, והוא נחשב לחוק מאד מיושן בעיקר בהתחשב בכך שהוא נוסח לפני שהאינטרנט המסחרי נכנס לחיינו בארץ. החוק עצמו מטבעו אינו יכול לסייע לך בנושאי שיטור ואכיפה מחוץ לטריטוריה של המדינה והשטחים שבשליטתה.
כעיקרון, מתקיימות כל הזמן וידות בינלאומיות של שיתוף פעולה בין הגופים המשטרטיים של מדינות רבות ושם נבחנות הדרכים לטיפול בעבריינות מחשב ורשת. מי שבאמת אמור לטפל בזה הן המשטרות ולא התעשיות.
 
למעלה