אמנויות לחימה במזרח

hoomi

New member
אמנויות לחימה במזרח../images/Emo41.gif

אני טסה בעוד כחודש וחצי למזרח הרחוק ורציתי לברר איתכם אם יש איזשהו מקום שמלמדים שם קפואירה או כל אמנות לחימה (לא אכזרית- אני שבירה ביותר)אני מתכננת להיות בכל הודו, נפאל, תאילנד ולאוס- כך שאם משהו מכיר איזור ששם מלמדים- אני בטוח אשתקע שם לאיזו תקופה... תודה לטורחים/ות! יום נפלא

hoomi

New member
אני יודעת, זה לא אומר כלום

עובדה שגם פה יש מליון מקומות שאפשר ללמוד, ולמיטב ידיעתי אנחנו יבשת אסיה, וכ"כ המקומות שהזכרתי.

yogart

New member
../images/Emo151.gifמה זה עמית שלנו?

בוקר טוב חומי! אני בשוק שעמית עונה לך מחו"ל אם זה הוא

עמית22

New member
אנחנו מכירים???

אם כן, אז הייתי בתאילנד ונפאל חודש וחצי וחזרתי לפני חודשיים. ולמרות זאת אני עדיין לא חושב שאנחנו מכירים.

stan_southpark

New member
ובכן..

בתאילנד יש איגרוף תאילנדי זה מה שאני יודע. אם את רוצה אומניות לחימה זה יותא לכיוון של סין ו יפן!!!

zontar

New member
../images/Emo26.gifאף אומנות לחימה היא לא אכזרית

הכל תלוי באדם שעוסק בה
אם את רוצה לדעת מה המקום הטוב ביותר ללמוד מגוון רב של אומנויות לחימה אז זה דווקא בצרפת... כן כן,הצרפתים האלה... אבל אם את רוצה אומנות לחימה שנחשבת עדינה אז קונג-פו על שיטותיו השונות הוא בשבילך,את יכולה לבחור שם באחד הענפים העדינים יותר המתרכזים באנרגיות פנמיות ובמדיטציות בכדי להשיג עליונות בלחימה,כמובן שכדי "להבין" משהוא בלחימה זו צריך להתאמן מספר רב של שנים. לעומת זאת בקראטה למשל אין בעיה תוך שנה כבר ללמוד די הרבה ולשלוט במעט טכניקות וגם להשתדל ולא "להפצע"

למעלה