אמנון יצחק, מה טיבו של רב זה?

playtrip

New member
אמנון יצחק, מה טיבו של רב זה?

האם אמנון ח. יצחק מאת אתר שופר הרץ בזאת עם מפלגה משלו לכנסת הוא רב מהימן?
האם אתם בוטחים בו? או שמא עלינו לחלוק עליו? מה טיבו של אותו רב? יש מחלוקת בין ש"ס לרב אמנון ח. ואינני יודע איזה מן הצדדים צודק ומי מן הצדדים הוא זה המוביל אותנו בדרך ישרה... האם זה הרב עובדיה יוסף או שמא רבינו ומורינו הרב אמנון יצחק? אנא סלחו לי כי אין אני בטוח במי מגדולי הדור להשען.

שמא אצטרך להשען רק על אבינו שבשמיים, ה' אלוקינו, ישתבח, ולא על באי דברו, אך בזאת, על איזה מן הכתובים עלי להשען?

chayah

New member
תבצע השוואה פשוטה

הרב אמנון יצחק עוסק בהחזרה בתשובה, ואכן הישגיו ראויים לציון

הרב עובדיה יוסף , הוא רב, מורה הרואה, העוסק בהפצת ולימוד תורה, בקנה מידה גדול ורחב,

ספק אם יש שני לו היום בגדולה ידיעה והפצה, בנוסף לעבר הרוחני - בתי הדין הרבניים והרב הראשי לישראל.

אולי נתחיל עם שאלה אחרת, האם הרב אמנון יצחק מתאים לפוליטיקה?
יתכן ועדיף שימשיך לבצע עבודת הקודש בהחזרה בתשובה מאשר להיכנס לתחום שהוא ביצה אחת גדולה!

קליט

New member
זה לא משנה, מפלגת `כוח להשפיע` אין לה סיכוי סביר לעבור את % החסימה

שלא תתבלבל, רוב האנשים - הם אנשים טובים שכוונתם לטובה . *גדולתו של מרן שר התורה איש צדיק עם לב זהב, הראשון לציון הכי מעורך והכי אהוב בישראל הרב הגאון עובדיה יוסף שליט"א אינה צריכה ראיה . *מה לעשות שר` אמנון יצחק הוא לא ברמה מוסרית "תורנית" נאותה, אדם ברמה שלו היה אמור לדעת שאיסור חמור לפנות לערכאות ובסיטונאות . . ר` אמנון הפיק קלטת וידאו נגד רב אחד חשוב כי הרב ההוא התבטא נגדו בביטוי לא יפה . . ר` אמנון העיז להגיד שמרן עבר כנראה על איסור תורה !!! , זה לא דרך התורה, זה מזכיר מה שכתוב בחז"ל "קורח שפיקח היה מה ראה לשטות זו ? עינו הטעהו" . יש אומרים שר` אמנון הוא איש אמת והגון, וזכותו להקים מפלגה, כי ר` אמנון יכול להביא קולות ממגזרים שונים , יתכן , אני מניח שר` אמנון הוא איש טוב וכוונתו לטובה, - אבל , כל מי שמכיר קצת את התורה מבין שמסתבר שר` אמנון הרחיק לכת, ואוי ואבוי לו שדיבר סרה נגד גאון ישראל מרן הרב עובדיה יוסף . לא הייתי מלווה לר` אמנון 50 שקל . "רב" כזה ש"רב" עם כל העולם . ששכח דבר פשוט, שלא כל מה שאתה חושב - עליך להכריז עליו מעל כל במה, ולהלהיט את הרוחות, לריב עם כולם, ולהתלוצץ נגד מרן ואנשי ביתו הרב משה יוסף, יש דברים שלא עושים, לא תמיד יש לצאת לחזית ולהלחם וגם לגרום לחילול ה`, בן אדם הוא מי שמתאפק קצת, ומי שנאמן לדרך התורה . ר` אמנון התבלבל משום מה, זה לא מוריד מערכו כי הוא זה . *יש דברים שצריך לומר בקול רם, אז הנה נתת לי הזדמנות לעשות זאת . תודה

אני חייבות לכבד כל רב

ואין לנו את הזכות לקבוע מי גדול או מי צודק,
ניתן להם שיסתדרו מבלי שנתערב באמצע

במחלוקת בי גדולי ישראל

הצדק איתך
אבל אמנון יצחק אינו רב ולא קיבל מעולם הסמכה לרבנות
ודע מה שתשיב לאפיקורוס לא הופך אותו לגדול בישראל
ועוד להיות בר פלוגתה של הרב עובדיה ??? !!!

chuckcha

New member
בכל מקום שיש פוליטיקה אין יראת שמים

כשהרב אמנון יצחק הביא במו ידיו כמעט את שס ל 17 מנדטים בסוף שנות ה 90 ע" כל האנשים שהוא החזיר בתשובה והצביעו לש"ס - אז היללו אותו,היה איזה כנס בחירות באותו זמן והרב עובדיה קרא לו פה מפיק מרגליות.
היום, כהוא מכרסם להם קצת בשלטון אז הוא נהיה מקדיח תבשילו ושועל שמחבל בכרם.
בבחירות הקרובות החלטתי שאינני מסייע ביד עוברי עבירה ולא מצביע עבור אף אחד.
בושה ליהדות החרדית!!!

יכול להיות שהיה צריך עוד מפלגה על אף שלדעתי

היה עדיף שכולם יתאחדו ולו לגוש חוסם
אבל אמנון יצחק הוא טיפוס בעיתי ותגובותיו למילחמה נגדו מוכיחים זאת
וזאת מעבר לנציגים ה"חרדים" שהוא שם במפלגתו
רק מה כשחסידות גור יצאה נגדו לאחר מלחמתו נגד הסלולארי הקשר
צעקו עליהם משוגעים רדו מהגג וכיום מוכח מי המשוגע
וחבל שההתנפלות עליו הגיע בהקשר פוליטי שזה לא נראה ולא נשמע טוב !

Womanizer99

New member
רק לפני יומיים

כל היהדות החרדית הריעה לו כשאסר את שטראוס, ומיקי מאוס, ואת הזמרים ה"חילוניים" כדברו.

קליט

New member
באמת ?

נראה לך שרב בסדר גודל כמו הרב עובדיה יוסף, סתם ככה ישלוף פסק מהשרוול שר` אמנון הקדיח תבשילו ?? . . . *עדיין, זה טבעי שיש חילוקי דיעות, טבעי שזה גולש לחילופי מהלמות מילוליות . . *אני מציע לך להזיז את הרגשות, ולחשוב בשום שכל - איזה מפלגה עשויה לעבור את אחוז החסימה, ואיזו מפלגה משרתת את דעתך במידה הגבוהה ביותר .

chuckcha

New member
באמת!

ולהגיד שכל מי שמצביע לבית היהודי הוא כופר בתורה?!? היום בבוקר התפללתי עם כמה מאלה שמצביעים למפלגה הזו, אולי לא יצאתי ידי חובת תפילה בציבור אם ככה, בטח גם אסור לענות אחריהם אמן.
אין לי צל של ספק שהרב עובדיה הוא פוסק ההלכה הגדול ביותר שחי על פני כדור הארץ, אבל זו בדיוק הנקודה. כשיש פוליטיקה ושררה - המחלוקת גוברת על הכל.

קליט

New member
אני מתאר לעצמי שהרב עובדיה

התכוון שלהצביע ל"הבית היהודי" זה גם מעשה של כפירה בה` ותורתו, היות וישנם במפלגה הזאת חילונים שיצביעו לך מחר לפי צו מצפונם . אני מסכים אתך שעל כל רב להתבטא ברור ולקדש שם שמיים, והיה מין הראוי לבדוק האם יש לעדן/לשנות את הפנינים שהרב משמיע השכם והערב שבכל זאת פוגעים בכמה וכמה אנשים, אני לא רואה פה אסון .

למעלה