אמנון לוי בבקשה עזור לי. נואשתי../images/Emo7.gif
שלום רב. אמנון לוי והמערכת ואנשים טובים יקרים נואשתי מהכל אין לי כוחות
אין לי חיים אני נואש מהכל החובות הורגים אותי. אין לי מה לאכול בבית. המצב שלי קשה מאוד המקרר ריק מאוכל. המצב בבית קשה מאוד. אנשים מאיימים עליי אני לא יכול לישון בלילות. כל היום אני בוכה על זה שנולדתי בכלל. החיים שלי קשים מנשוא. אין לי תקווה לכלום.
אנו חיים מ1600 שקל בחודש. לא נשאר אוכל בבית. אני לא אוכל כלום במשך היום . החובות חונקים אותי כמו טבעת בגרוני. אין לי למי לפנות. הוצל"פ בתי משפט חוב למכולת חוב לאנשים בא לי למות כבר ולנוח. שאלוהים יראה את המצב שלי. כמה אנו סובלים. פינו אותנו מהבית. נזרקנו לרחובות. נשארנו חסרי כל מהמצב הרע הזה. כרגע אנו שוכרים דירה בקרוב נזרק לרחובות. אין לי שום סיוע משום גורם. אין לנו למי לפנות. אפילו משפחה שלי לא עוזרת לנו. נשארנו לבד. בבקשה מי שיכול לעזור לנו לתת לנו עזרה אנו נשמח מאוד. אני רעב לא אכלתי כלום. אני ידעתי ימים יפים יותר. עכשיו נותרנו חסרי כל. עוד מעט יש ניתוק חשמל ואין לנו כסף לשלם. היכן כל אלו גרומי הרווחה ממסד. לא נותנים לנו עזרה בכלום. לא רווחה לא שום גורם. מצבנו מחמיר מיום ליום. אני לא נרדם בלילות. שאלוהים ירחם ויראה את מצבנו זה. למי לא פניתי למי לא הלכתי הכל היה לשווא.נואשתי נפלתי ארצה. שוב הוצל"פ חוב של 600 צמח ל2000 שקל. מביאים אותך בפני רשם אומר לך או 500 שקל או יומים מאסר. אני לא מבין איזה ממסד זה איזה חוקים יש להם. אני ואישתי חיים מ1600 שקל ביטוח לאומי. פיטרו אותי לפני חצי שנה ממקום העבודה. נזרקנו מהבית. נשארנו חסרי כל. וכל החובות מעלינו. אני לא מוצא סיבה לקום בבוקר. לא מוצא כל תקווה. יש עו"ד בת"א שלא אציין את שמו. מתעסק עם רשתות שיווק. וכל מיני חברות. בזק אורנג' וכ"ו. הבן אדם הורס משפחות לחלוטין. חוב של 600 שקל צומח ל2000 שקל. היכן הצדק? היכן הזכויות החלשים? מאיימים עלייך בעיקולים (לא נשאר מה לעקל לי) מאסרים ריביות קנסות. אני הגעתי למצב שחבל תלויה מסביב לצווארי. אני לא יכול הלוואה. כמעט פניתי לשוק האפור.( הגעתי למסקנה שאני אמות ברעב ולא אקח מהם) הם לוקחים ריביות רצחניות. על הלוואה של 10 אלף שקל. לוקחים לך 6 אלף שקל!! פניתי לגמ"ח בירושלים. רוצים לתת לי הלוואה 13 אלף שקל. אין לי 2 ערבים שיחתמו עלי. אין לי קשר לא עם משפחתי ולא עם אף אחד. יש לי התראה לניתוק חשמל. בקרוב נשאר בלי חשמל. אישתי רצתה לעשות חייב מוגבלת באמצעים. לא מאשרים לה. בגלל שיש חוב שהיא לא עמדה בתשלומים. 700 שקל כל חודש. מאיפה אני אביא את זה???? ראש הוצל"פ אטום לא מבין מצוקה של אנשים. למי אני אפנה? המצב הכלכלי שלי קשה ביותר עליי אדמות הגעתי לתת רעב. הגעתי למצב שאין לי מה לאכול. לא רווחה לא עיריה לא אף אחד לא עוזר לנו. ואנו מתמוטטים לאט לאט. מישהו פעם אמר : מי שמת נח ושוכח מהצרות ומהכל. אני רוצה לחיות רוצה לחיות בכבוד כמו בני אדם. אבל אני חנוק. אם מישהו יהיה מוכן לתת לי הלוואה קטנה. אשמח לקחת אבל אף אחד לא מוכן לעזור לי במצב שלי. ריבונו של עולם שיראה את הסבל והכאב שלנו כמה אנו סובלים בחיים. שאלוהים יעזור לנו אמןןןן!! שבוע טוב
שלום רב. אמנון לוי והמערכת ואנשים טובים יקרים נואשתי מהכל אין לי כוחות
![](https://timg.co.il/f/Emo7.gif)