אמנון לוי ושומר מסך מקבלים "צינור" בעליון

גגגג5

New member
אמנון לוי ושומר מסך מקבלים "צינור" בעליון

|ביום 18 לאפריל דוחים שלושת שופטי בית המשפט העליון את ערעורו של אמנון לוי וקובעים פה אחד כי התובע למרות שיש במעשיו חשד לחוסר תום לב ומרמה לכאורה רשאי לתבוע את עורכי התוכנית בתביעת דיבה והוצאת לשון הרע(עיתון דה-מרקר).אין ספק כי החלטה זו הינה החלטה תקדימית וחשובה ופותחת פתח לכל מי שמרגיש כי נפגע במיישרין או בעקיפין מצמד הממושקפים ו\או מתחקירני התוכנית דוגמת הבלונדינית המחומצנת לתבוע תביעת דיבה.מה אתה אומר על זה חביתוש החכמולוג?גם עכשיו יהיה לך הסבר משפטי מפותל ומתחכם?תקשיב טוב דודלי,אנחנו נביא את הצמד חמד ואת התחקירנים לבית המשפט ואז נראה כמה הם גיבורים גדולים.רק אז הם יבינו שלשבת זחוחי דעת באולפן טלויזיה שיכורים מן הכוח שניתן להם ולרקוד על דמם של אחרים זהו מעשה שפל ובזוי.דרך אגב,אמנון לוי הנכבד,תבדוק עם חברך מהתקשורת רפי רשף איך הוא מתכון לשלם את התביעה שעומדת נגדו.שווה אולי להעמיד את התחקירנית המחומצנת עם תוף ותיבת נגינה בתחנה המרכזית שתתחיל לאסוף כמה שקלים לעת מוצא. מה דעתך?אתה יודע מה,ליתר ביטחון אולי שווה לצרף את "האבו ארבע" השני בריקוד?ואפרופו ריקוד אולי תשנה את שם התוכנית על משקל "רוקדים עם כוכבים" ל"רוקדים על הדמים"?מה אתה אומר דרקולה?

mosh123

New member
מה זה השטויות האלה?

סופסוף יש מישהו שבכוחו לעשות צדק ולחשוף את המושחתים, הנוכלים והפושעים שהמשטרה לא עושה איתם כלום וסוגרת תיקים מ"חוסר עניין לציבור",מה קרה לכם?

גגגג5

New member
MOSH123

אין ספק שחשיפת המושחתים והנוכלים חשובה וחיונית אולם טענתי היא שמערכת התוכנית מונעת יותר ויותר מאינטרסים אישיים,החומר אינו נבדק כהלכה,אנשים שמקורבים לעורכי התוכנית זוכים לעדיפות וליחס מועדף.כשאתה עוסק בדידי נפשות עליך לנהוג במשנה זהירות ביחס לכל חומר שאתה משדר ומישהו שם למעלה בפרמידה איבד את צו המצפון ויכולת השיפוט.אם צריך להחליף את הספר של המשקפיים כדי לראות את הדברים טוב יות מומלץ לצמד לוי את דנקנר לעשות זאת.בכל מקרה בבית המשפט אני מבטיח לך שיראו להם את הדברים בצורה הברורה ביותר.

גגגג5

New member
MOSH123 -תיקון הודעה קודמת

אין ספק שחשיפת המושחתים והנוכלים חשובה וחיונית אולם טענתי היא שמערכת התוכנית מונעת מאינטרסים אישיים,החומר אינו נבדק כהלכה,אנשים שמקורבים לעורכי התוכנית ו\או לתחקירנייה זוכים ליחס מועדף.כשאתה עוסק בדיני נפשות עליך לנהוג במשנה זהירות ולהבין שהכוח שבידך עלול להיות הרסני.אתה הבנת את זה מר לוי?אם צריך להחליף את המספר של המשקפיים כדי לראות את הדברים טוב יותר מוזמנים האדונים אריק ובנץ להלן לוי ודנקנר לאופטיקה הלפרין על חשבוני.דרך אגב תגיד להם שגם ההזמנה שלהם לבית המשפט תהיה על חשבון הבית.

cso

New member
אתה עורך דין?

אני לא יודע במה מדובר, אבל זה נראה לי מאוד תמוהה שמישהו ישקיע כל כך מאמצים נגד התוכנית ומשתתפיה על מנת לנצח אותם בבית המשפט. משהו מניע אותך, וזה נראה כמו נקמה. על מה , אם מותר לדעת?

mosh123

New member
אשמח אם תפרט ותסביר באיזה עניין מדובר?

אני עוקב אחרי התכנית ולא ראיתי שום בעיה מלבד העובדה שהתכנית חושפת אנשים רבים העוסקים בדיני נפשות וגורמים נזק בהתנהגותם וטוב שכך כי אם לא אמנון לוי ושכמותו הם יכלו להמשיך לפשוע באין מפריע במדינה המושחתת בה אנו חיים. אחרי שהם נחשפים יש סיכוי שאולי תופסק פעילותם של אותם נוכלים ומתחזים. עדיין לא הבנתי על מה אתה מדבר.

ShayP

New member
עוד גנב מושחת אפס

סביר להניח שאתה עוד אחד מהמושחתים במדינה, עם בטן-מלאה על אמנון שחשף את קלונך ברבים. ובכן, מדבריך מלאי המרירות והזעם ניתן להבין שהתוכנית אכן מצליחה לשתק אפסים כמוך. וזה כבר כשלעצמו, בשורה טובה. כעת, אתה מוזמן להתנדף לנו מהפרצוף. לך תעשה חמוצים, אדיוט.

dpdp1

New member
זהירות על חוסר האיזון ופגיעה באנשים מזה

ביום 18 לאפריל דוחים שלושת שופטי בית המשפט העליון את ערעורו של אמנון לוי וקובעים פה אחד כי התובע למרות שיש במעשיו חשד לחוסר תום לב ומרמה לכאורה רשאי לתבוע את עורכי התוכנית בתביעת דיבה והוצאת לשון הרע(עיתון דה-מרקר).אין ספק כי החלטה זו הינה החלטה תקדימית וחשובה ופותחת פתח לכל מי שמרגיש כי נפגע במיישרין או בעקיפין מצמד הממושקפים ו\או מתחקירני התוכנית דוגמת הבלונדינית המחומצנת לתבוע תביעת דיבה.מה אתה אומר על זה חביתוש החכמולוג?גם עכשיו יהיה לך הסבר משפטי מפותל ומתחכם?תקשיב טוב דודלי,אנחנו נביא את הצמד חמד ואת התחקירנים לבית המשפט ואז נראה כמה הם גיבורים גדולים.רק אז הם יבינו שלשבת זחוחי דעת באולפן טלויזיה שיכורים מן הכוח שניתן להם ולרקוד על דמם של אחרים זהו מעשה שפל ובזוי.דרך אגב,אמנון לוי הנכבד,תבדוק עם חברך מהתקשורת רפי רשף איך הוא מתכון לשלם את התביעה שעומדת נגדו.שווה אולי להעמיד את התחקירנית המחומצנת עם תוף ותיבת נגינה בתחנה המרכזית שתתחיל לאסוף כמה שקלים לעת מוצא. מה דעתך?אתה יודע מה,ליתר ביטחון אולי שווה לצרף את "האבו ארבע" השני בריקוד?ואפרופו ריקוד אולי תשנה את שם התוכנית על משקל "רוקדים עם כוכבים" ל"רוקדים על הדמים"?מה אתה אומר דרקולה?

אבקש שתסביר לי, כפי הבנתך, שתי נקודות

1. על מה עירער אמנון לוי, ומה בדיוק נדחה בבית המשפט העליון 2. אבקש שתראה לי במדוייק היכן בפסק הדין נרשם כי התובע רשאי לתבוע את עורכי התוכנית בתביעת דיבה?

dpdp1

New member
חוסר האיזון הוא התשובה לכול שאלותייך

את יודעת טוב מאוד למה הכוונה מנסיון איתכם גם על נושא בחירת מין הילוד שעשיתם לא הסכמתם להציג לשידור הצלחות ותינוקות שנולדו גם לאחר שבדקתם באופן יסודי מהצלחה יחידה בעולם העומדת על כ 98%-99% בבחירת מין הילוד הצגתם את ה1% שלא הצליחו וזה חוסר האיזון לזה כוונתי חוסר איזון שבת שלום

"איתכם" ? אני אדם פרטי לחלוטין.

לא קשור למערכת התוכנית. אם יצרתי את הרושם כאילו אני קשור למערכת, אני מצטער. ולא - אני לא בעד אמנון לוי, התחקירנים שלו, ולא אף אחד אחר. אני גם לא נגד אף אדם. (בכתיבתי אני משתדל מאוד שלא לפגוע באיש, ואם בכתיבתי פגעתי, אנא קבלו התנצלותי הכנה - לא היתה כל כוונה כזו)

גגגג5

New member
dpdp1

"חוסר האיזון".אין ספק שהצלחת להביע נכונה את עמדתי.אני מאחל לך שבת שלום וסוף שבוע נעים.

גגגג5

New member
מפתח של חביתוש

בפסק הדין כותב כבוד השופט ד"ר קובי ורדי:הנתבעים(להלן שומר מסך)לא הביאו ראיות מספיקות,התבססו על עד אחד בלבד,פעלו בצורה מגמתית ולא מאוזנת תוך ניצול הכוח של המדיה הטלויזיונית.לא מספיק לך חביתוש?בית המשפט העליון קבע ופסק כי גם אם התובע פעל בחוסר תום לב ואף במרמה שמורה לו הזכות לתבוע את התוכנית ועורכיה על הוצאת לשון הרע בגין חוסר האיזון והטיית העובדות לכיוון הריטיינג ולא לכיוון האמת.למעשה מותח בית המשפט העליון ביקורת מרומזת על עורכי התוכנית שתוך ניצול הכוח של המדיה ומתוך תאווה לאחוז הצפיה הפכו לרשות השופטת ולא לרשות המשדרת.(דרך אגב,הקישור שלך מביא את החלטתהמחוזי ולא העליון).

גגגג5

New member
../images/Emo72.gifלחיי בית המשפט העליון

ברצוני להודות ולהרים כוס לחיי שופטי בית המשפט העליון אשר ביום 18 לאפריל מחקו את החיוך האוילי מפרצופו של העיתונאי הצדיק ורודף האמת מיודענו אמנון לוי וסלל את הדרך לתביעות דיבה והוצאת לשון הרע כנגד עורכי התוכנית.

cso

New member
לא יודע במה מדובר, אבל צדק לא מוצאים בביהמ"ש

לא יודע במה מדובר, ועדיין לא הבאת לנו פרטים המשכנעים אותנו בצידקתך. ברור העובדה שאתה לא מנהל מלחמה אישית סתם, אלה סביר להניח שנפגעת שבצדק או לא מהתוכנית של אמנון לוי. תוכניות כמו אלו של אמנון לוי הם חשובות מאוד במיוחד במצב הקיים בוא אין שום צדק וערכים במדינה הזו ואשר שום גוף שבא להגן על האזרח הקטן אינו מתפקד, בכלל זה גם בית המשפט העליון. אני יכול להביא רשימה ענקית של פסיקות של בית משפט כזה או אחר, ובכלל זה בית המשפט העליון שלא הייתי קורא להם צדק. יום טוב לכולם ושבת שלום.

למעלה