אמנון לוי - ממש ביג דיל!!!!!

גשש1

New member
אמנון לוי - ממש ביג דיל!!!!!

אז הראת לנו בתוכניתך, את יואב שיינר שמה הוא עשה? הוא הבטיח תמורת תשלום לפרנסתו לעזור להשיג למישהי דירה בעמידר - והוא לא עשה מאומה ממש ביג דיל!!!!!!! אתה יודע כמה עורכי דין גבו כספים מלקוחות תמורת שרותים ולא עשו את עבודתם, למען האמת, אין אף בעל מקצוע אחד במיוחד בישראל שמצליח לרצות את כל הלקוחות שלו. מה חידשת לנו????? לך תחפש עורכי דין, שיפוצניקים, מוסכניקים, למה דווקא את יואב שיינר????? למרות שאני מודה שהקטע עם הסכין לא היה במקום. שנית - הראת לנו את ההוא אם אני לא טועה יורי שמפברק תלושים - אז את מי הוא רימה בדיוק??? את שלטונות ארה"ב???? למי איכפת????? שימשיך כך, אם מדינת ישראל לא מסוגלת למצוא פתרונות לכל אלו שרוצים לנסוע לארה"ב - אז מזל שיש כמה שכמותו - מה יש למי זה מפריע בדיוק??????? עכשיו הרסת את הסיכוי לאלו שרוצים לנסוע לארה"ב ולא יכולים - ממש כל הכבוד לך. לאחר צפיה של כמה תוכניות שלך עם המורה לנהיגה וכולי וכולי - אם תמשיך כך לא נראה לי שיש עתיד מבטיח לתוכנית שלך. אם אתה רוצה לעשות תוכניות מעניינות לך לכל מוסד ממשלתי ותראה את השחיחתויות האמיתיות ולא חסר לנו לא בבטוח הלאומי, ולא במשטרה, ולא בבית המשפט - למה להטפל לאזרח הקטן???? ולהראות לנו שטויות כמו יורי ויואב שיינר שבפועל לא הזיקו לאף אחד. אז יואב שיינר לקח כסף ולא ביצע עבודה - ממש ביג דיל יש טונות כמוהו במדינת ישראל. ותחשוב על מה שכתבתי.

גליתא1

New member
גשש, אתה תמים.

שאמנון לוי יעשה תחקיר על שחיתויות ממשלתיות? בשביל זה יש בולדוזר, יש בולדוג. הם עושים תחקירים רציניים. בצוות ההפקה של אמנון לוי עובדים בשיטה אחרת.

גשש1

New member
אז יש לנו פה בעיה

אם רפי עושה כל בוטק כבר המון שנים כי הוא הבין שתכנית כזאת תביא לו רייטיניג, וממה שהבנתי גם הוא התחיל לזייף ויש נגדו תביעות משפטיות, ואמנון לוי מביא לנו דברים שבשגרה, ובגלל שהוא מתחרה ברפי גינת אז גם נגדו יש תביעות והוא הפסיד כבר משפט אחד נגד רמי שקלים, ואני מאמין שאחרי שקלים יבואו עוד תובעים למינהם. ויש את בולדוזר ובולדוג. אז יש לנו פה בעיה - מה יביא להם רייטינג???????? בעיה - יש לי רעיון בשבילך אמנון - אולי תביא לתוכניתך את נפגעי גינת והוא יביא לתוכניתו את נפגעיך בשביל לשמוע את הצד השני של המטבע - זה יביא לכם רייטינג שחבל על הזמן וזה יכול להיות גם מעניין...... ותחשבו על זה

גליתא1

New member
אתה יודע איפה הבעיה?

הבעיה אצל אמנון לוי היא הפרסום הבלתי פוסק של מספר הטלפון הסלולרי בלי לספר למתקשרים שכספם מיועד לצרכי ההפקה! ואז כשמתקשרים, יש עם התקליט תחושה שמנסים להחזיק אותך על הקו כמה שיותר זמן כדי שתשלם כמה שיותר לחברה המסחרית שמספקת שירותים להפקה של אמנון לוי. צלצלתי אולי 10 פעמים בלי שיחזרו אלי ונדמה לי שתרמתי יותר מחמישים שקל. אם זאת היתה תכנית הגונה הם היו משלמים עבור שירותי החברה המסחרית שמסייעת להפקה, בכסף שהם מקבלים מערוץ 2 ולא בכסף של הצופים המסכנים שמבקשים עזרה. אז מה ההבדל בינם לבין ה"גנבים" כמו "יואב הנשמה" מחיפה שהם מעלים על המוקד? גם יואב עוזר (או לא עוזר) בעזרת כספם של המסכנים. לפי מה שנראה כרגע, ההבדל בין יואב לאמנון הוא בגובה הסכום. ותקן אותי אם טעיתי.....

גשש1

New member
לפי מה שזה נשמע אין הרבה הבדל

אבל.....אני מציע למתן את הדיבורים שחלילה לא נחטוף תביעה על לשון הרע. למיטב ידיעתי יש את המיסטיקאית מלי שתבעה את רפי גינת, ובגלל שהיא הביעה את דעתה על תוכניתו היא חטפה מרפי גינת תביעה על לשון הרע. אז אנחנו צריכים לשקול את המילים שלנו, כי חופש הדיבור והבעות דעה לא בדיוק קיימות. אבל בעיקרון אין הבדל יש רק דבר שנקרא גניבה ברשיון וגניבה בלי רשיון.

למעלה