אשרי מר לוי שהחליט להראות קבל עם ועולם שהוא מתקשה להתמודד עניינית עם טיעונים מסוימים, ושתחת זאת הוא מעדיף לצאת בהשמצות וניתוחי אישיות של אלה שר"ל מחזיקים בדעה שונה משלו."אבישי בן חיים סחר בסבל המזרחי כדי להגן על מיליונר מושחת מקיסריה".
תגיד, ראש כרוב, כל מי שאתה חולק עליו חסור יכולת לליות "ענייני"? אתה מעורר גיחוך בחזרה האובססיבית על הטיעון הזה, ו"ההזמנה" הילדותית לשוב ולטעון כאשר הנאמר יהיה יותר מוסכם עליך...אשרי מר לוי שהחליט להראות קבל עם ועולם שהוא מתקשה להתמודד עניינית עם טיעונים מסוימים, ושתחת זאת הוא מעדיף לצאת בהשמצות וניתוחי אישיות של אלה שר"ל מחזיקים בדעה שונה משלו.
לא כל אחד היה מוכן לגלות את ערוותו כך ברבים ובהחלט מגיע למר לוי שאפו על נכונותו לעשות כן.
לא יודע מי זה "ראש כרוב", אבל ככל ששאלתך כוונה אלי, התשובה שלילית כמובן. זה בעיקר אתה ועוד כמה רדודים כמוך. אני מבין את הצורך הדיוני שלך לעשות כאילו אני מכנה כך את כולם, אבל האמן לי, כל שעליך לעשות כדי לא להיתקל בתגובות כאלה זה אפס, פשוט להתמודד עניינית. כל כך פשוט .תגיד, ראש כרוב, כל מי שאתה חולק עליו חסור יכולת לליות "ענייני"?
מצוין. אז תגחך לך להנאתך. היכן הבעיה בדיוק?אתה מעורר גיחוך
החזרה אינה אובססיבית. למעשה אין אפילו חזרה. אני רק מצביע על מה שאני רואה כל אימת שאני רואה זאת. זה שאתה חש את זה כחזרה אצלך דווקא, ובכן, כאמור מעלה, נסה להתגבר, להתבגר, להשתפר בהבנת הנקרא ובכישורי ההתדיינות שלך, תתייחס עניינית לדברים עליהם אתה מנסה להגיב ומובטח לך שלא תיתקל עוד בהצבעה על כך שאינך עושה זאת. פשוט להחריד כבר אמרנו?בחזרה האובססיבית על הטיעון הזה
מה לעשות, אני בקטע של דיונים ענייניים. זה מה שמעניין אותי ובשביל זה אני כאן. אז כן, אני בהחלט מזמין אותך ואזמין אותך גם בעתיד אם יהיה צורך ועדיין תתקשה, להגיב בכל זאת עניינית. אמנם בינתיים אני נכשל איתך כשלון חרוץ וקבוע בנושא, זולת איזה פעמיים שלוש בשנה, אבל יש בי אמונה מלאה בך ואני סבור שבהחלט ניתן להביא אותך לכך שתגיב עניינית מתישהו עד לכדי קיום דיון ענייני של ממש. רוצה שאפסיק לחזור על הזמנה זו? זרז את מימושה. בידיך הדבר! ובידיך בלבד..., ו"ההזמנה" הילדותית לשוב ולטעון כאשר הנאמר יהיה יותר מוסכם עליך...
יותר נכון בשביל הקריירה שלו."אבישי בן חיים סחר בסבל המזרחי כדי להגן על מיליונר מושחת מקיסריה".
דבריך לא מתיישבים כל כך עם המציאות ההיסטורית-קלנדארית, או ליתר דיוק עם התיאוריות האחרות של השמאל הרל"בי . זה טוען כבר שנים שדווקא מזרחיים בוחרים בביבי (אין לכך כל שחר, אבל לא משנה, הטענה רצה והושמעה רבות). אם כך לא היה לד"ר בן חיים כל צורך פתע פתאום להמציא הצדקה כלשהי כדי שאנשים ירוצו "לבחור בביבי", שכן הבחירה הזאת, על-פי הטענה הזאת לפחות, ממילא התקיימה.הוא זיהה שהמזרחיים צריכים הצדקה בשביל לבחור בביבי
נכון,מזרחיים נוטים לבחור בביבי מתמיד,דבריך לא מתיישבים כל כך עם המציאות ההיסטורית-קלנדארית, או ליתר דיוק עם התיאוריות האחרות של השמאל הרל"בי . זה טוען כבר שנים שדווקא מזרחיים בוחרים בביבי (אין לכך כל שחר, אבל לא משנה, הטענה רצה והושמעה רבות). אם כך לא היה לד"ר בן חיים כל צורך פתע פתאום להמציא הצדקה כלשהי כדי שאנשים ירוצו "לבחור בביבי", שכן הבחירה הזאת, על-פי הטענה הזאת לפחות, ממילא התקיימה.
כך אכן השמאל והרל"ב טוענים כבר שנים, בדיוק כמו שכתבתי. שנתקדם במקום לחזור על עצמנו?נכון,מזרחיים נוטים לבחור בביבי מתמיד
למה? אם הם ממילא מצביעים כפי שהם מצביעים (לשיטתך בכל אופן), בשביל מה איזה אקדמאי צריך להמציא עניין מיוחד שיצדיק את מעשיהם בעיני עצמם, אם הם מרגישים אחלה עם בחירתם לכתחילה ?אבל עדיין הם צריכים הצדקה להרגיש טוב ולהמשיך לבחור בו - סיבה "הגיונית".
ואללה? אז בעצם לא כל המזרחים מצביעים ביבי? הנהגת המחנה יודעת שאתה יוצא בהצהרה זו?וחוץ מזה ההצדקה תורמת להבאת מזרחיים מצביעים חדשים...
יותר נכון ,בשבילך זה רק סיום הקריירה שלויותר נכון בשביל הקריירה שלו.
הוא זיהה שהמזרחיים צריכים הצדקה בשביל לבחור בביבי,
והמציא תאוריה מהתחת.
אז תשים,מה אתה שולח אותי לחפשבראיון שאותו לא ראית .
לא שלחתי אותך לחפש שום כלום.אז תשים,מה אתה שולח אותי לחפש
אז איך אני אדע אם מה שאמרת נכון?לא שלחתי אותך לחפש שום כלום.
זה ממש לא מעניין אותי .אז איך אני אדע אם מה שאמרת נכון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.