אמנון לוי סיכם את התופעה שנקראת אבישי בן חיים בעקבות הראיון בכאן 11 אצל קובן המצויין

Cranio

Well-known member

"אבישי בן חיים סחר בסבל המזרחי כדי להגן על מיליונר מושחת מקיסריה".​

Harrington

Well-known member
מנהל
"אבישי בן חיים סחר בסבל המזרחי כדי להגן על מיליונר מושחת מקיסריה".
אשרי מר לוי שהחליט להראות קבל עם ועולם שהוא מתקשה להתמודד עניינית עם טיעונים מסוימים, ושתחת זאת הוא מעדיף לצאת בהשמצות וניתוחי אישיות של אלה שר"ל מחזיקים בדעה שונה משלו.

לא כל אחד היה מוכן לגלות את ערוותו כך ברבים ובהחלט מגיע למר לוי שאפו על נכונותו לעשות כן.

The Real Big Joe

Well-known member
אשרי מר לוי שהחליט להראות קבל עם ועולם שהוא מתקשה להתמודד עניינית עם טיעונים מסוימים, ושתחת זאת הוא מעדיף לצאת בהשמצות וניתוחי אישיות של אלה שר"ל מחזיקים בדעה שונה משלו.

לא כל אחד היה מוכן לגלות את ערוותו כך ברבים ובהחלט מגיע למר לוי שאפו על נכונותו לעשות כן.
תגיד, ראש כרוב, כל מי שאתה חולק עליו חסור יכולת לליות "ענייני"? אתה מעורר גיחוך בחזרה האובססיבית על הטיעון הזה, ו"ההזמנה" הילדותית לשוב ולטעון כאשר הנאמר יהיה יותר מוסכם עליך...

Harrington

Well-known member
מנהל
תגיד, ראש כרוב, כל מי שאתה חולק עליו חסור יכולת לליות "ענייני"?
לא יודע מי זה "ראש כרוב", אבל ככל ששאלתך כוונה אלי, התשובה שלילית כמובן. זה בעיקר אתה ועוד כמה רדודים כמוך. אני מבין את הצורך הדיוני שלך לעשות כאילו אני מכנה כך את כולם, אבל האמן לי, כל שעליך לעשות כדי לא להיתקל בתגובות כאלה זה אפס, פשוט להתמודד עניינית. כל כך פשוט :).
אתה מעורר גיחוך
מצוין. אז תגחך לך להנאתך. היכן הבעיה בדיוק?
בחזרה האובססיבית על הטיעון הזה
החזרה אינה אובססיבית. למעשה אין אפילו חזרה. אני רק מצביע על מה שאני רואה כל אימת שאני רואה זאת. זה שאתה חש את זה כחזרה אצלך דווקא, ובכן, כאמור מעלה, נסה להתגבר, להתבגר, להשתפר בהבנת הנקרא ובכישורי ההתדיינות שלך, תתייחס עניינית לדברים עליהם אתה מנסה להגיב ומובטח לך שלא תיתקל עוד בהצבעה על כך שאינך עושה זאת. פשוט להחריד כבר אמרנו?
, ו"ההזמנה" הילדותית לשוב ולטעון כאשר הנאמר יהיה יותר מוסכם עליך...
מה לעשות, אני בקטע של דיונים ענייניים. זה מה שמעניין אותי ובשביל זה אני כאן. אז כן, אני בהחלט מזמין אותך ואזמין אותך גם בעתיד אם יהיה צורך ועדיין תתקשה, להגיב בכל זאת עניינית. אמנם בינתיים אני נכשל איתך כשלון חרוץ וקבוע בנושא, זולת איזה פעמיים שלוש בשנה, אבל יש בי אמונה מלאה בך ואני סבור שבהחלט ניתן להביא אותך לכך שתגיב עניינית מתישהו עד לכדי קיום דיון ענייני של ממש. רוצה שאפסיק לחזור על הזמנה זו? זרז את מימושה. בידיך הדבר! ובידיך בלבד...

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא זיהה שהמזרחיים צריכים הצדקה בשביל לבחור בביבי
דבריך לא מתיישבים כל כך עם המציאות ההיסטורית-קלנדארית, או ליתר דיוק עם התיאוריות האחרות של השמאל הרל"בי :). זה טוען כבר שנים שדווקא מזרחיים בוחרים בביבי (אין לכך כל שחר, אבל לא משנה, הטענה רצה והושמעה רבות). אם כך לא היה לד"ר בן חיים כל צורך פתע פתאום להמציא הצדקה כלשהי כדי שאנשים ירוצו "לבחור בביבי", שכן הבחירה הזאת, על-פי הטענה הזאת לפחות, ממילא התקיימה.

דבריך לא מתיישבים כל כך עם המציאות ההיסטורית-קלנדארית, או ליתר דיוק עם התיאוריות האחרות של השמאל הרל"בי :). זה טוען כבר שנים שדווקא מזרחיים בוחרים בביבי (אין לכך כל שחר, אבל לא משנה, הטענה רצה והושמעה רבות). אם כך לא היה לד"ר בן חיים כל צורך פתע פתאום להמציא הצדקה כלשהי כדי שאנשים ירוצו "לבחור בביבי", שכן הבחירה הזאת, על-פי הטענה הזאת לפחות, ממילא התקיימה.
נכון,מזרחיים נוטים לבחור בביבי מתמיד,

אבל עדיין הם צריכים הצדקה להרגיש טוב ולהמשיך לבחור בו - סיבה "הגיונית".

וחוץ מזה ההצדקה תורמת להבאת מזרחיים מצביעים חדשים...

Harrington

Well-known member
מנהל
נכון,מזרחיים נוטים לבחור בביבי מתמיד
כך אכן השמאל והרל"ב טוענים כבר שנים, בדיוק כמו שכתבתי. שנתקדם במקום לחזור על עצמנו?
אבל עדיין הם צריכים הצדקה להרגיש טוב ולהמשיך לבחור בו - סיבה "הגיונית".
למה? אם הם ממילא מצביעים כפי שהם מצביעים (לשיטתך בכל אופן), בשביל מה איזה אקדמאי צריך להמציא עניין מיוחד שיצדיק את מעשיהם בעיני עצמם, אם הם מרגישים אחלה עם בחירתם לכתחילה :)?
וחוץ מזה ההצדקה תורמת להבאת מזרחיים מצביעים חדשים...
ואללה? אז בעצם לא כל המזרחים מצביעים ביבי? הנהגת המחנה יודעת שאתה יוצא בהצהרה זו?

Cranio

Well-known member
יותר נכון בשביל הקריירה שלו.

הוא זיהה שהמזרחיים צריכים הצדקה בשביל לבחור בביבי,

והמציא תאוריה מהתחת.
יותר נכון ,בשבילך זה רק סיום הקריירה שלו
ועבורי זה משפט מסכם על האישיות הדפוקה של בן חיים שהגחיך את עצמו בראיון שאותו לא ראית .

למעלה