אמנון עשה זאת שוב

inbale

New member
הודעה מרגשת בבקשה תקראו!! ../images/Emo7.gif

אני אשמח אם מישהו יעיר את עיניי מה הקשר של אמנון לזה ומיהו יעקב כהן. בכל מיקרה הוא הקדים אותי - עמדתי לשים את הקישור לזה כאן. בהמשך היום אני מקווה לשים כאן חומר על פירכוסי חום של ילדים.

inbale

New member
פירכוסי חום של ילדים - מאמר

פירכוסי חום מופיעים אצל 5אחוז מכלל הילדים מגיל חצי שנה ועד 6. המאמר הבא מספר על התופעה.

שלום מיעקב כהן

בס"ד שלום לך שמי אינו יעקב כהן (זהו שם לפורומים בלבד) ואני חבר של משפחה שאחת מבנותיה (חן אלגזי) היתה זקוקה לתרומות טרומבוציטים (אם אני לא טועה בשם). אמנון מרגלית שחבר כאן בפורום, ארגן עשרות תורמים ופשוט "הציף" (באופן חיובי) את בנק הדם בבילינסון ובעצמו תרם מידי שבוע עד שחן אלגזי חזרה לעצמה ובעצם ניצלו חייה. עקב הנ"ל ומרב התרגשותי מפעילותו , התחלתי בעצמי להתנדב במד"א (דן) ואני עוקב אחרי הפורומים השונים. הקשר של אמנון מרגלית למקרה ?? הוא האיש שהעביר את הדרכת ההחייאה למשפחה הנ"ל וממעקב אחריו אני ובטח גם את רואה את המאמצים הרבים שהוא משקיע כדי להדריך עוד ועוד משפחות. פשוט איש קדוש. חג שמח יעקב כהן

שלום לך "יעקב כהן" ../images/Emo104.gif

אכן עבודתו של אמנון מבורכת ומגיע לו הרבה כבוד על מה שהוא עושה ואש לך ולמשפחתך כאחת שמתנדבת עם אמנון בתחנה ושמעה וראתה מקרוב את פעולותיו לעזרה למשפחתך אני יכולה להגיד שכולנו אזלנו דמעה (במיוחד אמנון) כששמענו שהכל יהיה טוב. הרבה בריאות!

למעלה