אמנות החלימה

Nisenhouse

New member
אמנות החלימה

התחלתי לקרוא את הספר "אמנות החלימה" של קרלוס קסטנדה. הספר מלא בתיאורים מדוייקים של הרגשות ושיטות לחלימה (ומחלימה צלולה). אבל בכל זאת, כל הסיפור שמסביב, האנרגיות, היצורים הלא-אורגנים, התפיסה... כל אלה נראים לי דמיוניים למדיי. השאלה שלי היא: האם מישהו מיכם, "ראה" את הדברים עליהם דובר ואוליי שמע על מישהו שהלך בדרכו והצליח?

:)

לספר הזה עדיין לא הגעתי... אני באמצע סיפורי עוצמה. אני מאמין בלב שלם במה שקראתי עד עתה. ישנם דברים דומים שחוויתי לבדי והם זהים לחויותיו של קרלוס וישנם גם דברים שהצלחתי לראות בעזרת טכניקות מן הספרים. בכל מקרה, תנסה... אבל באמת תנסה בכל נפשך עד שתדע לבד אם זה נכון או לא. הדברים עליהם קרלוס כותב הם מעבר לכל דמיון קשה להאמין בהם אך יש לנו עולם מסתורי לפנינו. :) יום נפלא

Nisenhouse

New member
הוא עבד על זה הרבה מאוד

עד שאני אוכל להוכיח או להפריח... אבל, אני רוצה להאמין, אז כמובן שאני אנסה! ד"א, מה כן ראית?

נלאם

New member
חלימה

אני מאמינה שכל מה שרשום בסופו של דבר הוא אמת אישית לגבי היצורים האנאורגניים כמו שהבנתי מהספר אלו הסיטרא אחרא, שליחי כוחות האופל, יצורים המקושרים עם השטן פשוט הם מתוארים באופן כל כך הזוי אצל קסטנדה שממש קשה להאמין. דווקא לגבי התפיסה, מה שמכונה "נקודת המאסף" קל להבין שאם מגיל אפס אנחנו גדלים לתוך תרבות מסויימת אז כל ההוויה שלנו תהיה מכוונת לתוך התרבות הזאת והמטרה של החלימה היא בסופו של דבר לשחרר את "נקודת המאסף" מהתפיסה תלוית התרבות שלנו ועל ידי כך להרחיב את המודעות לצורות שונות של קיום. תחשוב למשל על מקרה ידוע של ילד שגדל עם זאבים בג'ונגל וכשמצאו אותו הוא היה בטוח שהוא זאב, הוא חי התנהג וחשב בזאבית ונקודת המאסף שלו לא היתה מכוונת על התרבות האנושית אלא על מישור של קיום כחיה על אף הצורה האנושית שלו. לגבי חוויות אישיות קטונתי. אבל יש כאלו שחוקרים מקצועית את התחום:

Nisenhouse

New member
אני מכיר את העניין הזה של החלימה

הצלולה (אפשר לראות את זה בכרטיס האישי שלי). העיניין הוא שלא מתקלתי בכל אחד מן הדברים האלה (עדיין) ואני רוצה לדעת היכן נגמרת האמת...

למעלה