אמנות הפיתוי

AVIV80

New member
אמנות הפיתוי

אתמול בערוץ 2 הייתה כתבה על סדנאות אמנות הפיתוי שמלמדים אנשים איך לפלרטט עם בחורות ואז לקראת סוף הקורס שולחים אותם להתחיל עם בחורות סתם ולשאול שאלות בנאליות כמו מה היום הכי מאושר שלך מה דעתכם על זה ? נ"ב יצא לי להיות בהרצאת מבוא של משהו כזה ומאוד התאכזבתי זה נשמע מאוד ילדותי

גם לדעתי זה ילדותי..

אם מישהו/מישהי מוצאת חן בעיניך אז סבבה..אבל סתם להתחיל עם בחורות ופלרטט עם כל מה שזז זה מגעיל בעייני.. כאלה אנשים עם אגו מנופח.

אישון36

New member
כמו כל דבר

גם את זה אפשר ללמוד. הבעיה היא שאתה עובר סוג של שינוי אופי על מנת להצליח והשאלה מתחדדת היא האם מתחת למעטפת האופי אכן משתנה או שרק המוצר לקהל. אישון. חובב למידה.

AVIV80

New member
החסרון הכי גדול שאין בסיס

הם לוקחים אנשים בלי ניסיון ומלמדים אותם להיות פיקאפרים במקום ללמד אותם בסיס זאת שיטה לא נכונה

אישון36

New member
מלמדים אותם להתחיל

אף לא אחד נשאר סטוציונר. הכול נזיל שאתה פעיל - שאתה לא פעיל .... אז לא קורה כלום. אישון. לא פעיל.

magenta73

New member
סלח לי....

לא להתחיל.... לא מלמדים אותם עומק, לא מלמדים אותם להישאר, לא מלמדים אותם שום דבר בעל משמעות חוץ מ"בואי, בואי הנה, לא באה? יאללה מי צריך אותך י'כוניפה".

באז באז

New member
אבל צריך להתחיל מאיפשהו

אם עד עכשיו הם אפילו לא ידעו להתחיל אז זו כבר התקדמות...

כן...

קודם כל הם מתאמנים ב"יאללה מי צריך אותך יא כוניפה?!" ואח"כ משננים את "בואי, בואי הנה... לא באה?!"

אישון36

New member
העומק זה כבר מה שכול אחד מביא מהבית

אבל..........לפעמים לא יודעים להוציא את זה החוצה. אז צריך מתנע. אישון. סטרטר.

avshalomat

New member
מצד אחד ילדותי וטיפשי

מצד שני עצם המנגנון שמעודד איזהו קומניקציה עדיף בעיני על כלום. אולי הוא יגרור איתו סוג של שינוי חיובי (לא יודע)

magenta73

New member
אבל

הוא מעודד קומוניקציה מצד אחד מאוד מקובע. הוא לא מלמד אותך איך לדבר, הוא אומר לך לדבר עם X נשים ברבע שעה. אז הם עושים את זה כי הם חייבים, כי זו המשימה. מצד אחד - אולי זה עוזר כי הם קולטים שנשים לא נושכות, (חלקן כן, ושוב - רק אם מבקשים) ומצד שני - זה כמו לימודים לפסיכומטרי, ברגע שהמבחן נגמר אתה שוכח את הטריקים שלימדו אותך שהיו נכונים רק למבחן הפסיכומטרי עצמו ולא ממש משמשים אותך בעולם האמיתי. השאלה היא באמת אם הם מבינים עד סוף, את התמונה הגדולה, ולדעתי הם לא.

אישון36

New member
אחרי המבחן הפסיכומטרי

יש לימודים גבוהים. והחיים הם הלימודים הגבוהים שלהם. אישון. גבוהה.

magenta73

New member
כן,

אבל בלימודים הגבוהים שלך, אתה לא חייב לדעת מה זה אסקופה בכדי להצליח בהם.

אישון36

New member
לא הבנתי מצטער

אשמח לבדידים. אני,ף לתומי, חשבתי שלימודים זה בשביל לדעת. בתחום היחסים הידיעה שאתה "שווה" ויכול לנסות וראוי שתנסה...היא ראויה....ואם את זה לומדים בצירוף כמה "שיטות" ליחסים - הרי זה מבורך. איש קטן. מאוד קטן.

avshalomat

New member
אני מסכים איתך לחוטין

והייתי בדעה שלילית לחולטין על הקרוס הזה, אלמלא היה שם אחד שאמר שבעצם הקורס הזה עזר לו להעז לנסות,שקודם הוא וויתר על מה שהוא חשב שמגיע לו ועכשיו הוא מנסה* אני חושב שהקרוס הזה הוא כמו דת פנאטית באיזשהו מקום, יש בו המון נזקים, אבל במקרים מסויימים הוא יכול להיות כלי שעוזר להתמודד עם סיטואציות מסוימות *מעניין אם עכשיו תקפוץ איזה טל קר ותצווח שלא מגיע לו וזכות האישה על גופה, בלי להבין שהמגיע שמדובר הוא ההעזה לנסות לדבר.

BABELICIOUS

New member
נו, באמת, להגיד להם להתחיל עם בנות

עם משפט כמו "מה היום המאושר בחייך?" זה גרוע כמו "אבא שלך גנן...." מה שראו בערוץ 2 נראית לי כמו הסדנה הכי מטופשת בעולם.

ראיתי את זה, יש את זה גם בחו"ל, אבל זה לא סתם

יש כאלה שזה ממש עוזר להם - לביטחון העצמי ! בחו"ל , זה ממש "איכותי" , לעומת הארץ שזה ממש ברמה שפלה.

למעלה