אמנות ללא צבעים- תפוז Live

אמנות ללא צבעים- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח בפורום אמנות את בועז פייפר, שהוציא ספר מיוחד על עיוורון צבעים. אתם מוזמנים להכניס שאלות המעסיקות אתכם בנושא עיוורון צבעים, או בנושאים הקשורים לעיסוקיו הקודמים של בועז: משחק, שירה ו"בנות פסיה". קיץ של בילויים בתפוז אנשים

גם על האחד הזה אפשר להתפרק מילולית?

כי אם כן... הרי מבזק חדשות: בתום מצוד שנמשך למעלה משנתיים, הסתיים היום משפטו של אחד הפושעים המסוכנים ביותר בהיסטוריה של טבריה. ממשטרת טבריה נמסר לכתבתנו Vie O Lens שRogue נעצר על סדרה שלמה של פשעים. בין פשעיו צוינו הפשעים הבאים: מנומס סדרתי שעונה בנימוס, מבקש במקום לקחת בכוח, מודה ואפילו מתנצל. Rogue הואשם בנוסף במניעת-רצח לאחר שהתערב בקטטה בין שני טבריינים. על כל זאת נוסף אישום באי-נשיאת נשק קטלני לאחר שבזמן מעצרו לא נשא הנאשם סכינים ודוקרנים. בחיפוש בביתו הועלו גם פריטים מסוכנים כגון ספרים, מחשב ויצירות אומנות בחימר. Rogue נשלח להסתכלות פסיכיאטרית על מנת לקבוע אם הוא כשיר לעמוד לדין. לאחר ההסתכלות נקבע שRogue לא שפוי וסובל מפיצול אישיות משולש ולכן כשיר לעמוד לדין. להגנתו, טען סניגורו כי Rogue סבל מילדות עשוקה לאחר שהוריו לימדו אותו קרוא וכתוב והכריחו אותו לצפות בתוכניות חינוכיות אסורות כגון Candy can do it ופרפר נחמד. בנאום מרגש קבל Rogue בפני השופט על כך שהשוטרים שאסרו אותו היפלו אותו לרעה ולא היכו אותו אפילו פעם אחת. לאחר בדיקה רפואית שקבעה שאכן לא נגרם נזק פיזי לגוף הנאשם דן השופט את השוטרים האמורים לשלושה שבועות אישפוז כפוי בבית המעצר "החוף הטרופי בבאהמה". כל תחנוני השוטרים ובקשותיהם לא הועילו. יש לציין כי השוטרים העדיפו את בית המעצר הקל יותר באלקטרז. למרות כל תחנוניו וטענתו כי אינו יכול לשלוט בחינוך הקלוקל שספג בבית הוריו, קבע השופט המחוזי חסה רחמים שRogue אשם ושלח אותו לעשר שנות מגורים עם סוניה קולוצ'י. עד כאן החדשות

אני מבקש לדייק

ולומר: "אחי, אתה פצצות לגבות, פיצוצים לריסים וסכין לבטן" כיוון שגם כך יש לי בעיות עם המשטרה פה... Rogue הפורע-חוק

HoNeY14

New member
LOL../images/Emo6.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

מסכן, איזה עונש....חחח

Rogue מזוכיסט

או לפחות מעמיד פני מזוכיסט כדי להוציא את הכיף לחבורות הטבריינים עתירי השרירים וצרי השכל שמחפשות לפעמים צרות עם פורע-החוק הלא נכון... סתאאם.... אגב הטבריינים לא כאלה נוראיים כמו שחושבים עליהם.... הם גרו- התכוונתי... הם טובים יותר בהרבה... אפילו האחד שמצמיד לי קנה אקדח לראש ומכתיב לי.... כמובן שהם יותר טובים... אנשים נהדרים... מותק... אינטליגנטיים... כל אחד איינשטיין...מאיר איינשטיין זת'ומרת.. Rogue רוכב על הגל...

למעלה