אמנות שקשורות להריון

liatka22

New member
אמנות שקשורות להריון

אשמח לקבל טיפים לסגולה מזל וכל מה שקשור למה מותר ואסור בהריון

לא מכיר . אבל סרט אדום לא יזיק

נגד עיין הרע . במיוחד אים זה הריון ראשון . ושיהייה במזל אים את בהריון

מזל טוב אחותי!

אני רק יכולה להגיד לך את מה שאמא שלי אומרת-לא לעשן ולשתות בהריון,ללכת קבוע לבדיקות בטיפת חלב ולמעקב אצל רופא, לא להתאמץ בלסחוב קניות,לשלוח הכל לבית במשלוחים,גם לא עולה כסף נוסף בהרבה מקומות אים המשלוח גדול,לא לעבוד קשה,לא לקחת דברים ללב ולהתעצבן-ממש לא טוב לתינוק!!! אמונות טפלות-תתלי חמסיקה [ככה אמאשלי קוראת לחמסה] בחדר שבו את יושנת,אל תדברי על ההריון עם עקרות שלא יקנאו ויקללו ויקלקלו לך... אל תלכי לבתי קברות בזמן ההריון ואם אפשר גם לא להלויות ותנחומי משפחות אבלות,שאמא שלך תמסור תנחומים בשמך,ככה לתינוק לא יהיה שום מגע עים מוות וכאב,אל תראי סרטים מפחידים או עצובים,רק סרטים מצחיקים שהתינוק ייוולד עים חיוך. שיהיה במזל טוב אחותי!!!

רסקול

New member
יש משהו עם אוכל וסימני לידה

לא לעבור תחת סולם, תהיי שמה שום באיזה מקום, אל תתני לבעלך לבוא בך מאחור, זה יבלבל את הזהות המינית של העובר, תשמיעי לי לו בטהובן ומוצארט ישר לבטן סימן לגאון שיוולד לך. אל תהיי מראה כרס שלך בציבור בלבוש של החופשיות החילוניות.

liatka22

New member
סבבה - תודה

השכלתי רבות.... אשמח לעוד אמנות.... מה שבטוח מחר אני קונה חמסה. אה--- וגם אמרו לי שלא מספרים עד תום השליש הראשון- נגד עיין הרע וכו'

אים יש לך שום בכיס . או

חוט אדום על היד עדיף שנהם זה יותר חזק ספרי למי שאת רוצה . זה ישמור אותך מעיין הרע ומיכול פגע רע שיהייה במזל

miyamoto

New member
שום בכיס?

הכי הרבה שהוא יתרום זה לבחילות שלך. ובכל זאת, אני ממליץ לך לישון על צד שמאל (ואם להגיד את האמת, זו לא אמונה טפלה אפילו, זה מוכח). ואמונות טפלות למיניהן: -לא להחזיק מזלג הפוך -לא לשיר ברה במול -לא לעמוד על רגל אחת ולעשות תנועת של דג עם השפתים בו-בזמן. כמובן ששלושת אלו זה שטויות במיץ, המצאתי אותן הרגע. אבל זו לערך מהות 99% מן האמונות הטפלות. (לדעתי, ולדעת המימסד המדעי).

שום בכיס תפור בתוך בד שלא ילכלך

שום רואים הרבה על בתים ערביים ששמים נגד עיין הרע . אני מבקר מדי פעם בכפרים לצורך עבודתי

TAINTED SAINT

New member
לא רק שם קרמר,יש לי

חברים יוצאי איראן שגם אצלם תמצא שרשראות שום קלועות תלויות ליד החלון במטבח\מרפסת,ונתקלתי במנהג זה גם אצל אחדים מיוצאי הונגריה ומזרח אירופה,העובדה שהוא נפוץ לא הופכת אותו לנכון,או אפקטיבי בצורה כל שהיא,אתה מחיפה,עם יד על הלב תענה לי,בכמה בתים ביקרתה לאחר המלחמה לתקן את צלחות הלוויין שנפגעו כשהבית מפגע מקטיושות ? ובכמה מהבתים הללו היו תלויות חמסות שבסופו של דבר לא הגנו על הבתים מנזק? העובדה שאתה רוצה להאמין במשהו לא הופכת אותו לאמתי,אין לך דרך להוכיח לנו שהוא באמת "עובד",כמו שאין לנו דרך להוכיח בצורה ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים שאמונתך מופרכת מן היסוד. עכשיו בואו נרגע כולם,נשימה ארוכה,להוציא אויר,שבת שלום.

רסקול

New member
וולאיייייי, חשבתי הם קונים שום

טרי בעונה ומייבשים, ומשתמשים בו בבישולים המשגעים שלהם.

miyamoto

New member
כמובן שיש דרך להפריך זאת

אבל לשם כך צריך קבוצת ניסוי. אנחנו נחלק נניח לחצי מהם חמסות, ולחצי השני נסלק את כל החמסות מהבית. נעקוב אחר המקרים המתרחשים למשפחה בתקופה מסוימת (תוך לקיחה בחשבון חריגות סטטיסטיות נורמליות), לאחר תום התקופה נבדוק אם נצפתה הטיה משמעותית מאד (כפי שצריכה להיות על פי קרמר all mighty) לטובת אחד הצדדים. מי יודע, אולי אפילו יסתבר שחמסה רק מזיקה.
בכל אופן, גם אם נניח ואין דרך להפריך את הטענה שלו, זה לא משנה בכלל. הוא טוען למשהו, לכן חובת ההוכחה תלויה בו. (בעיקר על פי עיקרון התער של אוק'הם).

למעלה