אמנות

שרון1120

New member
אמנות

שלום לכולם, אשמח לתגובה ממי שלמד/לומד באומנות יצירה, איך הלימודים בתחום.....? י ש הרבה עומס? עומס בינוני יחסית? ישנים בלילה? איך אתם משתלבים מבחינה לימודית עם חוג נוסף באונ' יחד עם לימודי האמנות? טיפים...? ת ו ד ה !

לקחתי רק מקבץ באמנות יצירה

אבל ממה ששמעתי מבנות שלמדו שם זה אכן עומס די רציני, הרבה מאוד תרגילים לבית, יותר שעות לימוד מאשר חוגים אחרים (כי החישוב שעה פר נק' הוא שונה מאשר חוגים אחרים) ובאופן כללי לא ממש קל. אבל בדברים באלו חייבים אימון- אין מה לעשות! כולם כמעט לדעתי לוקחים חוג נוסף (תולדות האמנות הוא מאוד פופולארי) ולא שמעתי על היתקלויות ובעיות מיוחדות, לעיתים יש התנגשויות קורסים, אבל זה קורה כמעט בכל שילוב חוגים.

שרון1120

New member
כמה שעות זה נקודה?

"אימון" את מתכוונת לתרגולים/תירגולי בית, נכון? מקבץ זה אומר שאת בחוג רב-תחומי? תודה

תשובות

לרוב היחס הוא בערך (תלוי ברמת הקורס) שעה שווה נק', אבל באמנות יצירה (ושפות) 4 שעות הן נק' אחת, לפחות בשיעורי המבוא, אחר כך היחס משתפר. ב"אימון, כן אני מתכוונת תרגול, הדרך היחידה נגיד ללמוד ציור ריאליסטי הוא חזרה והתנסות. וכן אני הייתי ברב תחומי אבל המקבץ שאני לקחתי נוצר במיוחד עבור המסלול שלי (פסיכודאלי) ואלו לא היו הקורסים הרגילים של החוג לאמנות יצירה ולכן אין לי טיפים ממשיים. אני מבינה שאת עוד לא מתחילה השנה, נכון?

שרון1120

New member
תואר

אני כנראה אתחיל ללמוד השנה.. אם כבר פתחנו את הנושא...מותר לשאול אילו אפשרויות תעסוקה עומדים/ עמדו בפנייך לאחר שסיימת את התואר הנ"ל? הכל טוב ויפה..אבל אני חוששת מזמן הזה שאחרי.

את ממש צריכה להזדרז

היית בקשר אם מזכירות החוג בקשר לזה? בעיקרון ההרשמה כבר נסגרה ולדעתי גם האונ' בחופשה עד אחרי סוכות. בנוסף יהיה לך הרבה יותר קשה להרכיב מערכת כעת לאחר שרוב הסטודנטים נרשמו ויש קורסים סגורים. ומה עושים? תואר שני. אני לקחתי שנה הפסקה בשביל לחסוך כסף (לא עבדתי שנתיים שלמות) ועובדת בשירות לקוחות ומתכוונת שנה הבאה להמשיך לתואר שני בטיפול באמנות. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

שרון1120

New member
בהצלחה

ברור שנרשמתי ממזמן. בחוג אמרו לי שלוודווקא קורסים יהיו סגורים. ואם כן? אז לוקחים את המאסט של שנה א' בלית ברירה, לא? גם דבר שיכול לעזור לי כעת: עכשיו שאת אחרי-חיכית פרק זמן לחסוך וכו' איך את מרגישה עם זה בסה"כ? פספוס? השלמה עם המצב? או שיכלת לעשות את זה אחרת (תואר/ לימודים ראשוניים פרקטיים)? תודה ובהצלחה

אני בטוחה בכיוון שלי

מההתחלה רציתי ללמוד טיפול באמנות ואת זה לומדים רק אחרי תואר ראשון ואז אם כבר תואר ראשון לא פרקטי, לפחות שיהיה בשנתיים. המסלול שעשיתי לא מושלם (אבל יש משהו שכן?) אבל בהחלט לא מצטערת עליו.

למעלה