אמנים אחרים?

Stripped

New member
אמנים אחרים?

הייתי רוצה שכל אחד יכתוב את חמשת האמנים האהובים עליו, מבלי לכלול את רדיוהד ברשימה, מעניין אותי איזו תמונה תצטייר. ה5 שלי, בלי סדר מיוחד: דיויד בואי, פינק פלויד, המאשינג פמפקינס, דפש מוד, ג´וי דיויז´יון. למרות שבאותה מידה יכולתי לשים שם את מובי, לו ריד, סוניק יות´ וגייב!

newtone

New member
שלי....

The Doors , Red Hot Chili Peppers , Mercury Rev , Manic Street Preachers וColdplay בטוח יש עוד...
תשעת הימים , לא שומע מוזיקה

Stripped

New member
וואו...

בינתיים אני רואה כאן אהבה גורפת למניקס. לפני חצי שנה הם היו נכנסים לרשימה שלי, אבל KYE עיצבן אותי קשות. מעניין איפה החיבור הגדול בין אוהדי רדיוהד לאוהדי מניקס.לכאורה, שתי להקות בעלות השקפה פוליטית ומוזיקלית שונה. רדיוהד, חלוצי המקוריות והחידוש, לעומת המניקס, שכמו שאמר פעם ג´יימס דין ברדפילד "אנחנו לא מקוריים, אבל אנחנו יוצאי דופן." יש למניקס את הסאונד שלהם, אבל הם להקה די מיושנת ומקובעת. בזמן שמבחינת מסר המניקס מושפעים מפאנק, עם מסרים קשים וישירים, לעומת הציפור הפגיעה תום יורק, שבדרך כלל יש למילים שלו כמה פירושים שונים.

root

New member
באמת נדמה לך שאני יכולה למנות 5

אמנים?!!! אולי אם היית אומרת לי, 5 אמנים לפי סיווגים וכו´, אין סיכוי שאני יכולה להגיד... קשה מידי, יש כל כך הרבה, זה לא נגמר...

החמישיה הפותחת

muse, placebo, חמי רודנר (בכל הוריאציות שלו), turin brakes, blur אבל אני מוסיפה עוד שניים ישראלים: מוניקה סקס ואייל שכטר (וגם אסף אמדורסקי), אז שלושה- לא נורא

Yael Floyd

New member
רק 5??

טוב... פינק פלויד אביב גפן לו ריד ג´ון לנון עברי לידר יש עוד הרבה, אבל כמו שמישהו אמר פה מקודם.. החמישייה הפותחת? אותם אני הכי אוהבת

Cruvi7

New member
...

ברי סחרוף(כולל פורטיסחרוף) Nirvana Smashing Pumpkins REM The White Stripes זה משתנה כל הזמן...

*Jeane*

New member
ובכן

אצלי זה קל - ללא ספק, הבריטים הם האהובים עליי: Mansun The Smiths Depeche Mode Suede The Cure

kibutznikit

New member
קשה קשה

אממממ קולדפליי סקאנק אנאנסי שינייד אוקונור ג´ניס ג´ופלין אביב גפן (וגם ברי סחרוף- לא יכולתי להיתאפק)

man-o-war

New member
באמת קשה

king crimson pink floyd david bowie rockfour neil young זה היה יותר קשה משחשבתי, נו מילא.

Stripped

New member
אוקיי...

מי שרוצה לרשום את כולם שירגיש חופשי... הנה כל הרשימה שלי, פחות או יותר:David Bowie, Radiohead,Pink Floyd, Queen, Nine Inch Nails, Manic Street Preachers, Pixies, Coldplay, King Crimson, Joy Division, New Order, Supergrass, Doves, Aphex Twin, Lou Reed and Velvet Underground, Clinic, Godspeed you black emperor!, Mogwai, REM, Nirvana, The Cure, The Smiths, Sigur Ros, U2, Muse, Deus, Squarepusher, Led Zeppelin, The Smashing Pumpkins, Depeche Mode, The Stone Roses, Kyuss, Sonic Youth ,Moby,Bjork,Toroise,Built to spill,Bauhaus.

למעלה