אמנים ומציאות

בשבילו

New member
אמנים ומציאות

שלום לכולם,כבר זמן רב אני עוקבת אחר הנעשה בפורום ומאוד אוהבת את מה שקורה פה באופן כללי ואת ההכוונה של אמירדרור באופן מיוחד! אני לשמחתי במקום טוב אך הבעיה שלי היא בן זוגי. אשמח לקבל פה עצות גם בשבילי וגם אם תרצו בשבילו (אני אפנה אותו לפה או אשאל אותו). בעלי הוא אמן בנשמתו ולא כל כך מוצא את עצמו בשום מקום אחר הוא היה רוצה לשיר ולשחק, אך המציאות... נו אתם יודעים. אני מצד אחד רוצה לעודד אותו להגשים את עצמו בדרך שהוא רוצה אך מצד שני דואגת לעתידנו הכלכלי. כרגע הוא לא עובד לאחר תקופה ארוכה שעבד בעבודות מכירות, תחום שהוא טוב בו אבל מאוד לא מעוניין להמשיך לעבוד בו. הוא לא מוצא עניין בשום תחום אחר וכמו כן קורות החיים שלו גורמים לכך שהוא מקבל הצעות רק בתחום המכירות. אני מרגישה שהוא תקוע ולכן פחות חשוב לי שהוא יעבוד כרגע ויותר חשוב לי שהוא ימצא את הדרך בשבילו. משהו שיגרום לו לקום עם חיוך בבוקר אך יוכל גם לממן אותנו בכבוד. (חשוב בעיני לציין שיש לנו גם ילד) עצות ושאלות יתקבלו בברכה!!!

תורך לעבוד

שלום, את בשבילו אבל קודם כל את עם עצמך. מפרגנת אבל דואגת, אני מאמין שאת נדרשת קודם כל לעבוד על החשש שלך, אם את מאמינה בו, בבעלך, חשוב לנקות הפרעות ולתת לו לדעת ולהרגיש מהבטן שאת מאחוריו. קל להגיד תאמרי, אני מפחדת. זה ברור אין כאן הזמנה לשייט תענוגות, זה מסע שיכול להיות מצמרר עד . . . ואין תעודת ביטוח, ואין ערבות על הכסף המושקע, יש רק החלטה שאם לא עכשיו . . . אז בגלגול הבא. ואם כן עכשיו אז מכל הלב. את האמון הזה לא קונים בכסף והוא הכי חשוב עבורו. ולגביו - מציע לך לתת לו להציץ, לשלוח אותו לאחת השיחות שדיברה אליך, ולתת לו בשקט לזרום משם, הוא עם עצמו. אני מצרף לך עבודה קטנה איתה אנו מתמודדים עכשיו בסדנה. שבוע טוב, אמיר דרור

26יפעת

New member
תודה

כן זה באמת לא כל כך פשוט, אבל אני באמת מנסה. אני מקבלת הרבה מסרים מהסביבה שאני אשמה, שהוא חי באשליה והתפקיד שלי הוא "להוריד אותו לקרקע". הלוואי והוא היה טיפה יותר פרקטי ומנסה לשלב בין התחביב לבין משהו שמביא גם כסף הביתה... אמרת שאתה מצרף לי עבודה קטנה?!

דרך אישית ומשותפת

במסמך המצורף להודעה הקודמת שלי נמצאת דילמה, עבודה פנימית, איתה אנו מתמודדים בסדנה. השאלה של התמודדות עם קולות חוסמים בסביבה הקרובה דורשת התגייסות עמוקה ואני מאחל לשניכם לפתח את הכוחות הנדרשים לך. בהצלחה ויום טוב, אמיר

26יפעת

New member
תוכל לשלוח שוב את הקובץ?

אני לא מצליחה לפתוח אותו! תודה מראש

למעלה