אמני מוזיקה + סרטים = ?

Tom2002

New member
אמני מוזיקה + סרטים = ?

כל כוכבי הפופ שמוציאים סרטים כנראה מתחרטים על זה ברגע הראשון שהם מגלים את המכירות. זה קורה לכולם, וכבר ידוע בתור תופעה שחוזרת על עצמה. מריה קארי הרגישה את זה טוב מאוד עם סרט הכישלון "גליטר". עכשיו, משהו התחיל להשתנות - הסרט הראשון של בריטני ספירס "קרוס רואדס" מכר בערך 15 מיליון דולר ביומיים הראשונים שלו באמריקה, ועבר את "א ווק טו ריממבר" של המתחרה הלא יציבה שלה מנדי מור שמכר יפה מאוד ליומיים ראשונים: 12.5 מיליון דולר. * אל תגידו "מה עם ג´יי לו?" כי (בשביל הגולשים הקטנים יותר..) היא קודם התפרסמה כשחקנית ואחר כך ניסתה את המזל שלה במוזיקה *

Yaniv-DC

New member
נראה לי

שממריה קארי פשוט נמאס, כי גם הפסקול כשל לחלוטין, עם מכירות שאפילו ליליה הייתה מתביישת בהם... בבריטני אמריקה מאוהבת, מאוד, עד השמיים, ילדים והומואים כאחד (מישהו במועדון אמר לי שאם אין לי לפחות דיסק אחד שלה הוא לא יכול לדבר איתי...). מה שקצת מוסיף לכבוד בהצלחה של בריטני, זו הגבלת הגיל - PG13.

KM-AIR

New member
באמת בריטני לא שייכת...

היום, כל מה שבריטני תעשה ימכור טוב לדעתי ויהיה הצלחה. זה מין קטע כזה. השאלה אם זה עומד במבחן הזמן בעיני המעריצים שלה שמן הסתם הם שהפכו את הסרט להצלחה, והרשה לי להזכיר דוגמה אישית: בשנת 1989, בשיאה, קיילי שיחקה בסרט "דה דלינקוונטס" (להלן: "מרד האוהבים"). לא רק שהלכתי לראות את זה ארבע או חמש פעמים בקולנוע וקניתי את הוידאו- גם חשבתי לתומי שזה סרט יפה ומרגש (יעיד ג´רי שבטח גם חשב ככה)- ואגב- זו היתה הצלחה היסטרית בבריטניה, ולדעתי גם בארץ. היום אני חושב שזה סרט מזובל ולא מעניין, שהטקסט שלו מסתכם ב"מייק לאב טו מי בראוני"... בקיצור, מבחן הזמן...

למעלה