אמנם אני בן, אבל הייתי חייב.

אמנם אני בן, אבל הייתי חייב.

ב"ה האמת, אני גולש וותיק בתפוז (זה לא הכינוי הראשון שלי, אני כאן משנת תשס"ג). מה העניין שלכם דווקא להיות באתר תפוז עם כל הפרסומות הלא -צנועות ? אין את הפורמים של ערוץ 7, למשל? אגב, לאולפנת כפר פינס יש שם פורום סגור משלהן. בערוץ 7. אין שום סיבה לגלוש בתפוז.. עשו טובה לעצמכן, לעיניים שלכם ותעופו מפה. [למי שתהה מה אני עושה כאן- אחי הגדול הוא מתכנת (בערוץ 7, אגב), ויש לי חסימה מיוחדת לתפוז, שמאפשרת לי לגלוש פה גם בלי להסתכן בתמונות לא צנועות שיש באתר הזה.] יצחק, מנהל פורום 'בראש צעיר' - ערוץ 7 פורמים

עונה בשם עצמי.. ../images/Emo13.gif

קודם כל-טוב לדעת שיש לאוכ"פ פורום.. אני רצה לשם עכשיו..
דבר שני-אין ספק שב'תפוז' [כמו בהרבה אתרים אחרים] יש הרבה פרסומות שלא צריכים לראות, אבל מה לעשות-אי אפשר להיות סגורים כל היום באתרים מסוימים.... ד"א-אפשר לדעת איזה חסימה זו?

פורום סגור.

ב"ה תשאלי את החמשושיות, אאל"ט הן שם הרבה. מנסיוני עם תפוז, ואתרים חילונים אחרים- הם שומעים, אבל בחלק מהמקרים מסירים את הפרסומת רק ממך. ועצם הראיה עצמה מזיקה, גם אם לרגע אחד. וכל מי ששומר (אגב, יש עניין בזה גם לבנות!) זוכה לבנים (ובנות..) ת"ח!.. אז בכלל. החסימה שלי - אני בלנ"ד אעלה תמונה איך תפוז נראה אצלי. לאוכ"פ שפה- אני אתן לכן את הכינוי של אחת מהבנות בפורומים של ערוץ 7, שתתן לכם את האפשרות להצטרף לפורום. הכינוי שלי הוא 'צחקן'. עוד משהו: כל כניסה שלכם לתפוז מוסיפה כסף לתפוז, דפים נצפים, וזה הרבה, בטח שהם מעוניינים בנו כקהל יעד. תקלטו- בכסף שלכן ממנים תכנים לא ראויים (בלשון 'רכה'), המאוחסנים על שרתי תפוז... אתן שוטפות לדבר עברה. [אני לא, אגב. הפרסומות לא נראות פה בכלל, ובגלל התעללויות נוספות אני לא נרשם בדפים נצפים שלהם..]

יש כמה:

ב"ה אני בעקרון לא מכיר, וחסר כל קשר לעניין. אם אני לא טועה- שירה חדשה, אגל טל, בת שמש מאוכ"פ. איך מגיעים? לוחצים כאן, ואז על 'התחבר'. או- קישור ישיר לדף ההרשמה. חנוכה א-ד-י-ר. [אגב, אתן יכולות להעביר את הפורום כולו לשם. לא מזיק.]

תפוז משתדלת שלא להעלות תכנים שכאלה

ואם יוצא מצב וכן הועלו, היא תמיד פתוחה לשמוע ביקורת ותאמין הוא לא - הם גם מטפלים בזה. אז אם מישהו נתקל בפרסומת לא מתאימה, הוא מוזמן לפורום תפוז - משוב ולהעלות שם צילום מסך של הפרסומת. חוץ מזה שתפוז לרוב הוא אתר נקי, גם את הפרסומים מהפורומים למבוגרים בלבד הם מעלים רק בשעות הלילה.

משהו לגבייך:

ב"ה נכון, גם אני מנהל פורום (בראש צעיר), וגם אני מקבל אינטרנט בבית חינם, אבל אם אמרתי גם - אני יודע שגם את מקבלת חינם... אז זה קצת שוחד דו כיווני, למרות שהאינטרנט חינם אצלי בבית הוא בגלל אחי הגדול. צחקן.

אני מוכנה לתת לך המון סיבות למה כן.

נשמע מאוד לא פונקציונלי, ונראה שאני אדבר גבוהה גבוהה, אבל "לתקן עולם במלכות שד-י" לא נשמע רחוק כ"כ אם אנחנו נמצאים באתר כזה. נכון שיש אתרי אינטרנט שכולם מבוססים על קודש [ע"ע ערוץ 7, כיפה, מורשת ולא חסר ב"ה.
], אבל גם בחיים האמיתיים שלנו אנחנו לא יושבים כל היום בבתי כנסיות ולא מוציאים את האף החוצה..

לטהר את השרץ בק"ן טעמים

ב"ה מה לא פונקציונאלי? מילא פורום שהוא על אמונה וויכוחים כאלה- יש עניין (אולי) שיהיה פה. אבל סתם ככה פורום -מי התיר?

hili2006

New member
דבר ראשון

רק בגלל הדיבור לא שווה לענות לך כי רואים שאתה לא רציני.. דבר שני זה מאוד מוזר שהצעת בתור אופצהי נוספת לפורום רק את ערוץ 7... דבר שלישי ועיקרי- אני שונאת! שונאת! שונאת! אנשים שלא מוכנים להתערב במציאות.. ואני אישית לא ראיתי תכנים כאלה ואחרים לא צנועים בתפוז.. אז תתחילו להתרגל שזה העולם שלכם ותפסיקו לברוח אלא פשוט תלמדו להתעלם!

למה לא רציני?

ב"ה הצעתי את הערוץ כי שם יש לי קשרים, אבל גם שורש (לאחרונה יש לי ב"ה קשרים גם שם). להתערב במציאות זה לא לאכול את כל מה שהיא מציעה לך (במיוחד אם זה לא כשר). לא ראית? טוב מאוד. אני יכול לתת לך קישורים (שפה בבית לא יעבדו, ב"ה). יצחק.

סאטורן1

New member
שאלה: למה נכנסת לכאן אם יש כאן כ"כ הרבה זבל

רוחני? (אני שואלת ברצינות.) זתומרת, למה נכנסת לפה מלכתחילה? (הרעל הרוחני שאתה יכול לקבל פה הוא לא רק מתמונות...)

למעלה