אמנם אני לא בחור בלונדיני

broken child

New member
אמנם אני לא בחור בלונדיני ../images/Emo13.gif

[בדיחה אישית בין להבונת שלי וביני] אפשר להצטרף בכל זאת

broken child

New member
ועוד כמה דברים...

אמנם קצת באיחור,אבל רוצה לאחל מזל טוב ללהבונת שלי היקרה ולדליה על פתיחת הפורום. עברתי עכשיו על כ-ל הארכיון של הפורום [וואו,זה לקח לי ה-מ-ו-ן זמן
] וגיליתי שחלק מהכותבים כאן היו מאד משמעותיים בחיים שלי. ודווקא בגלל דרך ההתמודדות שלי,או למעשה-חוסר ההתמודדות שלי עם הדברים-איבדתי אותם.הקשר נותק. אני מדברת על 3 בחורות שמאד מאד אהבתי-ועדיין. אתן יודעות מי אתן. רק שתדעו שאני מתגעגעת. לא שכחתי אתכן ולא אשכח. וכיום אני יותר מתמודדת... פחות בורחת. סתם. שתדעו.

בוביש ../images/Emo23.gif

תצבעי מהר מהר את השיער לבלונד
את יודעת שאת יותר ממוזמנת לכתוב פה. פחות בורחת - זה נכון. בסוף נעשה את זה ל-לא בורחת.

broken child

New member
../images/Emo23.gif

א-מ-ן. אוהבת אותך. וגם הגבתי לך בבית השני שלנו
לא רוצה לצבוע לבלונד
שחור טבעי-זה בסדר
חחחח,מווואה

I s t a r

New member
אין לי מושג אם אני אחת מה3

ובכל זאת , רוצה לשלוח לך חיבוק גדול של תמיכה..אני עוקבת אחרייך גם אם בשקט טמהצד ושמחה לשמוע על התחושות של התתקדמות שפוקדות אותך לאחרונה. וכל שד הופך לענן חסר צורה ועוצמה-כאשר מתמודדים עימו, נכון? חיבוק גדול אישתאר

broken child

New member
כן,את אחת מה-3 ../images/Emo13.gif

הראשונה שעיניי צדו. אין לך מושג כמה התגעגעתי. פשוט אין לך. וכתבתי לך מסרים מדי פעם-לא זכיתי לתגובה... אז הסקתי שאת מעדיפה לשמור על מרחק. עוקבת אחריי מהצד,הא? חחח. שמחה לשמוע. וה"מסרחים" באמת מתפוגגים כשמתמודדים מולם. דרך אגב, אני ואת... זה עדיין בנשמה. תמיד. חיבוק ענק ענק ואוהב. גרצי שלך.

broken child

New member
אוהבת אותך כל כך...

ואני לא כל כך אמיצה כרגע... אבל תודה. החיבוקים חיזקו אותי המון. קצת קשה להתמודד בימים האחרונים,הרבה עובר עליי ואני קצת באפיסת כוחות. אבל אני יודעת שאין לי ברירה. זה או להתמודד-או ללכת לאיבוד. [פעם הייתי אומרת:"זה או להתמודד-או להתאבד".ועל האופציה השנייה ויתרתי.אז מה נשאר...? להתמודד כנראה...] אוהבת אותך וחושבת עלייך תמיד. גרציאלה שלך. שלך כמו תמיד. [ועכשיו גם קצת שלי,אחרי הרבה הרבה זמן...]

../images/Emo24.gif

גאה בך ואת מתחילה להתמודד זה כול כך כיף לשמוע מתגעגעת חזרה כמו שאומר השיר אולי עוד קיץ נפגש

broken child

New member
והנה השנייה ../images/Emo6.gif

ממי שלי... גם אני גאה בך המון. ה-מ-ו-ן. תמיד האמנתי בך,גם כשאת לא האמנת בעצמך. והנה,את מתמודדת,את נלחמת,את בריאה יותר
וזה פשוט אושר. מתגעגעת מאד מאד. ובקרוב מגיע הקיץ [
]
אוהבת אותך תמיד

ילדה שלי

תמיד אמרתי לך שאת הילדה שלי וגם אם אנחנו לא ממש בקשר את תשארי כזו ואני כול הזמן חושבת עליך כמו אישתאר אני עוקבת אחריך מרחוק וכן אני הרבה יותר בריאה ממה שהייתי ואני שמחה על כול יום כזה ואני בריאה יותר כי זה מה שהחלטתי שאני רוצה אוהבת עד אין סוף

broken child

New member
תמיד אמרת לי,נכון...../images/Emo23.gif

ואני שמחה שאת עדיין מרגישה ככה. מה זה,כולם עוקבים אחריי מרחוק
אני מאושרת שאת בריאה יותר,מחזקת אותך בדרכך ומאמינה בך תמיד. אם רוצים-השמיים הם הגבול. הכל בידיים שלנו בסופו של דבר. יש בנו את הכח לשנות. [חחח,להבונת תתבע אותי על זכויות יוצרים
] אוהבת עד אין סוף וחזרה.

../images/Emo25.gif

אם רוצים-השמיים הם הגבול. הכל בידיים שלנו בסופו של דבר יש לנו את הכח לשנות כמו שאמרת לי תשנני לעצמך

ילדונת ../images/Emo140.gif מכירה את עונות החיים?

לדעתי, לתקופה של "חוסר התמודדות" יש את "התפקיד" שלה ילדונת. קחי לדוגמא את עונות השנה, או קי? ונקביל אותם ל'עונות החיים' אצלנו בני האדם.
חורף - זמן להתחזק (קורה גם בתוך השתבללות)
אביב - צמיחה ופריחה. האביב הוא ההזדמנות שמגיעה לאחר הקשיים ילדונת. צמיחה שבאה אחרי..מיתון (מיתון לאו דוקא חייב להיות כלכלי הרי..
)
קיץ - זמן להזין לטפח ולהגן על היבולים = היצירה שלנו.
סתיו - זמן לקחת אחריות - סתיו זמן שבו אנו קוצרים את התוצאות של האביבים והקייצים. מה רוצה לומר? שאין לך מה להכות את עצמך כלל וככלל. עונות החיים הם מחזוריות בטבע! זכרי? (חשוב) שלא משנה כמה "החורף" יארך, אבל חוק טבע הוא שלאחר כל חורף מגיע בסופו של דבר האביב. וזה כולל בתוכו גם את היכולת שלך שוב להתמודד לתפוס את החיים שוב ולנוע איתם. להכות את עצמך - זהו עוול מיותרר עבורך. שלך, דליה

mirit 22

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo68.gif

אז אולי את לא בלונדינית אבל אני בכל זאת אוהפת אותך המונים ושמחה לראות אותך גם פה

broken child

New member
גם פה.חחח...

גם אני שמחה לראות אותך גם פה מיריתע. ומה,החלטת ללכת חזק עם האייקונים אה? גם פה
אוהבת'ותך.

למעלה