אמנם את ההריון העברתי בפורום אחר

sharonik

New member
אמנם את ההריון העברתי בפורום אחר

ורק אחר כך גיליתי את האנשים הנפלאים כאן אז אני רוצה לספר לכן את סיפור הלידה שלי : ולהציג את האוצר שקיבלתי בסוף המסע .......... כך הכל התחיל בשבוע 39 בבדיקה אצל הרופאה נאמר לי שג'וני (השם העוברי) שוקל כבר 3.900 ובמישוש יד נראה לרופאה שאולי אפילו יותר , היא המליצה לנו לא לחכות ולזרז את הלידה בגלל המשקל ( הייתה לי סכרת הריונית ) כי אם נחכה זה בטוח יגמר בקיסרי . החלטנו ללכת על זרוז טבעי – נסינו הכול אבל ממש הכול , עיסוי פטמות (לא הכי כיף בשלב זה) , שמן קיק , תה פטל בכמויות , תמצית צמחים מיוחדת , דיקור סיני ושיאצו הכול ללא תוצאות – עברו חמישה ימים והחלטנו ללכת על זירוז בבית חולים. במקור רצינו ללדת בהילל יפה – צוות רפואי ומיילדות נפלא , המחלקה קצת פחות אבל קרוב לבית והשאיפה הייתה תוך 12-24 שעות לחזור הבייתה. בגלל ההתפתחויות והסיכוי לקיסרי שינינו תוכניות וביום ראשון 8.12 הגענו ללניאדו מצוידים בתיק לידה ומוכנים לכל מקרה. עברתי תהליך קבלה רגיל , מוניטור , ואולטראסאונד – הייתה התייעצות רופאים סביב הבטן שלי על משקל העובר הערכות היו בין 3.600 ל 4.500 - ולכן גם הומלץ על קיסרי לא הייתי מוכנה לשמוע על קיסרי , האמנתי שאני מסוגלת ללדת לבד ורציתי לעבור את התהליך עם בן זוגי . בשעה 13.00 קיבלתי נר שהוכנס לנרתיק שאני לא זוכרת את שמו אבל הקיצור שלו בפי המיילדות הוא PG , נאמר לי שעכשיו אני אקבל את זה כל שעה במשך שש שעות ואם זה לא יעזור יעברו לנסות משהו אחר ....... בנתיים הסתובבנו לנו בבית החולים והזמנו חדר פרטי – העלות של 450 ₪ שווה כל שקל וכל אגורה . בשעה 14.30 התחילו הצירים (כנראה שמשהו בזירוז הטבעי כן הכין ללידה כי תהליך הגעת הצירים היה מאוד קצר ) עד 20.30 בערב הייתי עם צירים של כל דקה וחצי – למזלי העברתי אותם בחברת שקד (בן זוגי) בחדר הפרטי – טיילנו קצת במסדרון עם המטרנטי יוניט שכבתי קצת במיטה נכנסתי לשעתיים למקלחת , פשוט ישבתי על כיסא פלסטיק , עמדתי , רקדתי לי במקלחת ושקד ישב איתי ועודד אותי בן ציר לציר ....... כיבה את האור , הדליק נר ושם לי את הדיסק שאני אוהבת – וככה המשכנו להעביר את הצירים . בשעה 21.00 בערך נשכבתי חסרת כוחות על המיטה ואין לי מושג איך אבל אני ושקד נרדמנו , ב 21.30 התעוררתי בגלל כאב חד הרגשתי שאני חייבת ללכת לשירותים אבל כאב לי מידי בשביל לקום ולכן ברח לי הפיפי , למזלי הייתי כבר עם אולייז אולטרא נייט כך שהכל נספג , פתאום שקד שאל אותי "תגידי אולי זה מי שפיר ?" בדקתי את הפד , הוא היה חום צהוב בלי ריח מיוחד , הכאב התגבר וקראנו לאחות , היא בישרה לנו שאלה אכן מי שפיר ואלו מים מקוניאלים , למזלי הסכימו לחבר אותי למוניטור בחדר שלי וקראו לרופא אלי לחדר , בדיקה קצרה העלתה שיש מחיקה מלאה ופתיחה של ארבע אצבעות – מיד לחדר לידה ............. בחדר לידה עוד ניסתי קצת למשוך בלי אפידורל אבל זה כבר היה בלתי אפשרי , לא היה מרווח נשימה בין הצירים וכבר לא היה לי כוח – תוך חמש דקות הגיע המרדים והאפידורל ניתן לי כמתנה משמיים – כך משעה 24.30 שקד ואני היינו בחדר לידה , קצת ישנו , קצת דיברנו הרבה התחבקנו והכנו את עצמנו לבאות. המיילדת נכנסה כל שעה לבדוק את ההתקדמות , כל שעה פתיחה של עוד אצבע אבל למרבה הצער הראש נשאר גבוה מאוד (-2) , בדק אותי רופא ואמר שנחכה לפתיחה מלאה אולי אז יזוז משהו . בשעה 8.00 בבוקר התחלפה משמרת והגיע רופא הנשים שלי לחדר הלידה – הוא טען שצריך ללכת לקיסרי כי התינוק גדול והבעיה שכבר הרבה זמן הוא נמצא באותו מקום גם היו מים מקוניאלים וגם יש את הסכנה שגם אם הראש ירד הכתפיים יתקעו כי הוא תינוק גדול בגלל הסכרת. בשלב זה התחלתי לבכות כמו מטורפת , התחננו שיתנו לשקד להיכנס לניתוח אבל ללא הצלחה – וכך אחרי שעברנו את כל התהליך ביחד במשך 24 שעות מפרידים ביננו , בכיתי ורעדתי ולא רציתי שכך זה יגמר ........... אמרתי לשקד שיתקשר לאמהות ויודיע , ראיתי את הדמעות בעיניים שלו ואז נפרדנו ..... הניתוח לקח 10 דקות בהרדמה אפידורלית – קטע מפחיד לכשעצמו מאחר ומרגישים הכל אבל ללא כאב , זאת אומרת הרגשתי את החיתוך ואת הפתיחה של הבטן ואת חיפוש התינוק שלי ואת הלחץ (כמו לפתוח בקבוק שמפניה) שהוציאו אותו. שמעתי את הרופאים מדברים ומספרים בדיחות לעצמם ואני רק רציתי שיתרכזו בתינוקי שלי ......... אחרי 10 דקות הראו לי את נעם ואני שהייתי חסרת כוחות , רועדת , ומעופפת בקשתי שיוציאו אותו לשקד שעמד ליד הדלת. בחוץ כבר היו אמא שלי ואמא של שקד ואחותו ואח שלו , אותי המשיכו לתפור ואז לקחו אותי לחדר שלי , כולם חיכו לי שם וגם נעם האוצר הקטן שלי (כי היינו ברומינג אין מלא) . למזלי מיד אחרי הקיסרי הגיעה יועצת הנקה והצלחתי להניק במשך 15 דקות ואז נרדמתי ----- התעוררתי אחרי חמש שעות והתמונה שהייתה מולי הייתה מדהימה ---- בחדר דלקו נרות , בייבי מוצארט ברקע , שקד מתנדנד על כורסת ההנקה ונעם בידיים שלו .... אחרי כל מה שעברתי לא יכולתי להתעורר למציאות נעימה יותר. לשמחתנו בגלל החדר הפרטי שקד נשאר איתי חמישה ימים , סידרו לו מיטה איתי בחדר ובגלל שהיה לי קשה לקום בלילה הוא תפקד כאמא במשרה מלאה ורק הגיש לי את נעם לציצי ברגע שהוא היה רעב , הוא שמר שאנשים לא רצויים לא יגיעו לבית החולים , סינן טלפונים שלא היה לי כח לענות להם , הצליח לרסן את אמא שלו שלא תשרוץ אצלינו בחדר ובכלל היה איש הקשר שלי עם העולם החיצון . בן זוגי היקר ושותפי ליצירת האוצר החדש , אני אוהבת אותך ושמחה על כך שאיתך הבאתי ילד לעולם – לא יכולתי לבחור , אדם , חבר , מאהב ואבא טוב ממך . המשפחה החדשה – שרון , שקד ונעם

עדי 4

New member
שרון,איזה סיפור מרגש

פספסתי או שלא כתבת,באיזה משקל הוא נולד בסוף? ואיזה תיאור מעורר קנאה התיאור של המציאות אליה התעוררת. מאחלת לכם שתהנו מנועם עדי

sharonik

New member
סיימתי הנקת לילה ולא מצליחה להרדם

כי בעלולי נוחר ......... נעם נולד במשקל 4.200 לא כול כך כבד אבל רחב בכתפיים מה שבאמת היה יכול לסבך את הלידה אם הראש היה מצליח לעבור והכתפיים לא. היום נעם שוקל שמונה וחצי קילו והוא בן ארבעה וחצי חודשים. מצורפת תמונה מהשעות הראשונות ו ....... תודה על המחמאות הוא אכן ילד מקסים.

טוטי30

New member
תמונות מהממות! ילד מדהים! ../images/Emo24.gif

איזה סיפור.. ואוו! גם רועי שלי בן 4 וחצי חודשים (12.12)
הוא נולד 3.500 קילו
היום הוא שוקל 7.500 קילו...
שיהיו בריאים

טאש

New member
מתי הוא מספיק להכנס? הוא ישן עכשיו!

אבל אני מצטרפת כמובן....... ברוכים הבאים (שוב)

shirka

New member
איזה סיפור מרגש ../images/Emo24.gif והתוצאה

פשוט מקסימה נעם מהמם!

nush1

New member
אוי אני כל כך בוכה עכשיו

איזה יופי של סיפור וכל הכבוד לבעלך על התמיכה העזרה והרומנטיקה מאחלת לכם חיים נפלאים

מתרגשת

New member
איזה יופי של סיפור ונעם מהמם../images/Emo20.gif

ואכן ח"ח לבנזוגך המדהים....

26יפעת

New member
חשבתי שאחרי הלידה אתרגש פחות

מסיפורי לידה, אבל ממש התרגשתי! ברוכה הבאה למשפחה החמה, פספסת אומנם את שלב ההריון עימנו אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם...

כמיסה

New member
גם אני חשבתי שהרגישות תרד אחרי

הלידה שלי... תמיד האשמתי את ההורמונים המשתוללים אבל אין ספק סיפור מרגש ונעם פשוט
גם עומרילי שלי בן 4.5 חודשים
והוא שוקל 6100 בערך(הוא נולד 2454)
וכמעט שכחתי ברוכים~הבאים

אור100

New member
ואוו, איזה לידה!!

הסיפור שלכם מרגש כל כך. מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם המון אושר ושמחה עם נועם המתוק

סיפור מקסים ומרגש! נועם כל-כך יפה!

ושקד נשמע כמו נכס שצריך בכל בית. יופי של משפחה יש לך!

yaelli10

New member
מקסים ומרגש

אני מאוד מקווה שיתעשטו בארץ ויתירו כניסת בעלים לחדרי הניתוח.... בעלי היה איתי בניתוח וזה מאוד עזר. במשך רבע שעה עד שאלה יצאה הוא ליטף אותי, הרטיב את המצח, ודיברנו מילים של אהבה. אני לא אשכח את זה לעולם. אח"כ התירו לו לחתוך את מה שנשאר מחבל התבור והוא היה הראשון שהחזיק את אלה בידיים. כמה שהתרגשתי לשמוע את הסיפור שלך. וכן... משתלם ושווה כל מחיר חדר פרטי, אווירת האינטימיות הזאת שתיארת היא מאוד חשובה לכם, כמשפחה חדשה. לא היתה לי האפשרות הזאת כאן בהולנד, לא קיבלתי שום תמיכה בנוגע להנקה...

למעלה