אמנם באיחור אבל.....

מרי-לו

New member
אמנם באיחור אבל.....

איך אומרים, מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא. אז קודם כל, לי28 המקסימה, עלי והצליחי את והפורום החדש שלך. אני בטוחה כי פורום זה יהיה הצלחה מסחררת. קצת על עצמי ועל היותי אמא: אני בת 29 נשואה כבר 10 שנים לבעלה של מרי-לו, ויש לנו שני ילדים מקסימים ומתוקים. הבת של מרי-לו - בת 9, לומדת בכיתה ג` ילדה מחוננת וסקרנית ללא תקנה, ילדה אהובה בכיתה ובבית. הבן של מרי-לו - בן 5, עדיין בגן טרום חובה. שואב מאחותו כל טיפת מידע וכל מה שהיא רק תציע לו הוא ישתה בלי להביט לצדדים, בקיצור מעריץ את הקרקע שעליה היא דורכת. אה נו ושחלילה לנו מלשכוח את הכלב של מרי-לו - פנדה הפקינז המתוק. הוא בן 2 וכל מי שביקר אצלי יעיד שהוא יודע לעשות דבר אחד באופן מדהים וזה כמובן לנחור. ועכשיו קצת רצינות: המון הצלחה מתוקה שלי, שמחתי להכיר אותך. ואני מבטיחה שאותי את תראי כאן והמוןןןןן. אוהבת אותך מרי-לו

לי28

New member
עדיף מאשר לעולם לא...

הויי מרי כמה אמהות היו רוצות להראות כמוך..ועוד אמא לכאלו ילדים גדולים. שמחתי לשמוע על משפחתך וגם על הנחירות של פנדה. אשמח לראות אותך פה מרי.. אני בטוחה שיש לך הרבה מאוד מה להעניק לנו. שמחתי מאוד לפגוש אותך וההפתעה היתה רבה מכל תאור שאתן, אשמח לעוד הפתעות כאלו בכל שעה שלא תהיה... אוהבת לי28

למעלה