אמנם היום זה יום ממש קשה אבל רציתי

אמנם היום זה יום ממש קשה אבל רציתי

לעדכן אתכם חבריי מצאתי גן לשירה כן היום בבוקר הייתי שם פעם נוספת והחלטתי סופית ורשמתי אני לא מצליחה להפסיק לחושב על זה שהתינוקת שלי הולכת לגן, זה פשוט לא נתפס

רותי ע

New member
הידד ../images/Emo13.gif

סוף סוף סיבה לשים סמיילי אופטימי
והתינוקת שלך כבר לא כל כך תינוקת... וזה בהחלט מרגש.

Shellylove

New member
זה בהתחלה נורא מוזר

להיות בלי התינוקת כל היום, אבל מתרגלים ואפילו נהנים מהעניין פה ושם. הכי מוזר זה לראות אותה בגן, יושבת עם כל הילדים, היא פתאום נראית כל-כך גדולה. זה אכן צעד גדול ומרגש, מתי היא מתחילה בפועל?

בספטמבר היא מתחילה וישבתי היום בגן

וראיתי את הילדים שהם בגיל שהיא תהיה בספטמבר (שנה ושבע) ולא הצלחתי לדמיין אותה יושבת ככה בריכוז ובארוחת בוקר ואוכלת פשוט מדהים

Shellylove

New member
תאמיני, תאמיני

שלי רק בת שנה וחודשיים והיא יושבת ואוכלת ארוחת בוקר עם כל הילדים (שברובם יותר גדולים ממנה). האמת שזה קצת מצחיק לראות אותה ככה, אבל גם גורם לך להבין פתאום שיש לה חיים משלה שאת לא נמצאת בהם וחוויות שאת לא שותפה להם (והיא גם עוד לא יכולה לספר).

ילד בגן...

תומר מגיל 4.5 חודשים במעון, אני משערת שאחרי כ"כ הרבה זמן זה יהיה הרבה יותר מוזר עבורך לא להיות איתה כל היום, אבל ביננו, גם קצת כיף. תומר מגיל 7 חודשים יושב לשולחן לאכול ארוחת בוקר, ואת לא תאמיני איזה דברים היא תעשה בגן, שלא העלת על דעתך שיש לה את הריכוז לעשות. שיהיה בהצלחה.

שירה לא איתי כל היום היא עם מטפלת

ואני עובדת עד 4 ככה שזה מבחינתי לא שינוי, ההסתגלות תהיה שלה לגן ושלי לרעיון

אה, סליחה, לא זכרתי

אבל את עדיין לא תאמיני כשתראי מה היא תעשה בגן - וזה דווקא כיף, לראות איך הם גדלים, מתפתחים ולומדים דברים חדשים. כל יום תומר חוזר מהגן עם קונצים חדשים.

היפ היפ הוריי../images/Emo50.gif

לאט לאט תסתגלי לרעיון. כל אומרת מי שעוד לא מעיזה לחשוב על זה...

הי, גם אנחנו מצאנו! איזו הקלה נכון?

למרות שעכשיו אני ממש לא בטוחה שאני מוכנה להוציא אותה מהבית.

איזה יופי, אני דווקא עכשיו יותר

בטוחה שזה הדבר הנכון לעשות, כשראיתי את הילדים בגן וכמה טוב להם אני בטוחה ששירה תהיה מאושרת\ היא מאוד אובהת ילדים וזה גם לא גן גדול רק 12 ילדים בכיתה שלה

אנחנו לעומת זאת הגשנו מועמדות....

ועכשיו צריכים לחכות חודש לראות אם איה התקבלה לגן! כנראה שנרשם בעוד מקום, למרות שפחות אהבנו אותו, רק כדי לעשות לנו גיבוי למקרה ולא נתקבל לגן שרצינו (בסך הכל מעון של ויצו - אבל מוצלח). אז המון בהצלחה לכל החברים והחברות הקטנים שילכו בשנה הבאה לגן בפעם הראשונה!

גם אני מחר נרשמת לגן...

אני, ולא אופיר...
מאוד מלחיץ אותי, אבל הוא די מאושר כשאנחנו באים לבקר. אני אכניס אותו בספט´ והוא יהיה בן 1.3 עכשיו נשאר "רק" למצוא לי עבודה...

למעלה