אמנם חדשה אבל רוצה לשתף

רגין1

New member
אמנם חדשה אבל רוצה לשתף

אתכם בחוויה שעברתי המתיחסת לבחירה שאנחנו עושים. עד עכשיו רק צפיתי בפורום הגיע הזמן לשתף. לפני שלושה חודשים בבוקר בהיר אחד הכל התחיל להתכהות ואיבדתי ראייה בעין אחת. הגעתי לבי"ח לבדיקות ששללו גידול. בזמן שהייתי במכונת הסי.טי בכיתי על מר גורלי ןעל שלושה ילדים קטנים , אחת מהם תינוקת שחגגה יום הולדת ראשון בלעדי, ומה יהיה עליהם. אושפזתי לקבלת תרופות (במינון אדיר) ושוחררתי הביתה. בשלב הזה זו היתה רק חוויה מתקנת והמשכתי בעבודה מאומצת. תוך כמה ימים המצב התדרדר מאד. אושפזתי שוב. הפעם במהלך בדיקת אם.אר.אי (חוויה קלסטרופובית כשלעצמה) החלטתי שאהיה בריאה. בזמן השהיה במכונה הספקתי לבנות שני מתכונים לתכנן אירוע (עבודה) ואת החדר של הבן הגדול. חזרתי הביתה, והחלטתי שאני מעכשיו בחופשת מחלה. מרגע זה ולאחר חודש עמוס מאד באירועים, לא היה טלפון אחד!!! בחרתי לא לעבוד וקיבלתי את זה. וכשהחלטתי לחזור, באותו השבוע סגרתי אירוע. הטלטלה הרגשית שעברתי היתה לא פשוטה אבל בסופו של תהליך הגעתי לתובנה לגבי היכולת שלי לבחור את גורלי. ואם ארחיק לכת, כנראה שהגוף שלי בחר לאותת לנפש באמצעות המחלה על הצורך בעצירה ו"עיבוד נתונים".

קדימה!

היי רגין! אני רוצה לאחר לך בריאות ושתעברי את זה בשלום. והחיים שלך אמרו לך: א נ ח נ ו ה ח י י ם ה י ח י ד י ם ש י ש ל ך ! ! ! ק ד י מ ה !!!!

אם זה לא העצמה,אני בן יונה!

הסיפור שלך,מעבר להיותו סיפור מוחשי,ואמיתי,הוא סיפור הצלחה. הצלחת הרוח על החומר,על הפיזי-ניצחונו של המטאפיזי,על המוחשי,הקיים! אז קודם כל,תודה על הכנות,ותודה על שאת משתפת אותנו כל כך מהר,ואני רוצה לאמר,שבכל פעם שאני שומע על מיקרים דומים לשלך,וגם כשאני קורא אותך,אני מקבל משנה מרץ,לחיות את חיי,חזק יותר,מהר יותר,גבוה יותר,כי כרגע אני לא ממש גיבור,אבל אם הייתי במצבך,אולי כן הייתי... ועדיין לא עמדתי במבחן הזה שלך,ולכן כל מה שנותר זה רק-להתפעל.. מאד ריתקה אותי העובדה שבזמן שהייתך במכונה,היה לך הכח לבנות מתכון! אכן,במיקרה שלך רינת,אי אפשר היה להחליף את הסביבה,כי עד עכשיו היא היתה בסדר,והיתה אפשרות אחת,להתגבר,ועשית זאת בהצלחה ע'פ איך שהתרשמתי, הידד! רינת,
על השיתוף! ותודה על התרומה הגדולה שתרמת לי,כי כל סיפור כמו שלך,מחזק אותי יותר, וגורם לי לשאול שאלות,מה שאני הכי אוהב...

spectacular

New member
שלום רינת,../images/Emo39.gif

מאחלת לך בריאות, ההקשבה שלך לעצמך מעוררת התפעלות, בהצלחה בהמשך,

spectacular

New member
נמצא במחשבה, אבל

אני לא מרגישה מוכנה, אולי אף פעם לא אהיה, יש לי פחד לא מוסבר מלבוא לבקר בארץ, לפעמים אני מפנטזת שכולנו נפגשים ואז "נתקעת" לי הפנטזיה כשאני חושבת על זה שאני אצטרך לבוא לשם כך, אז אולי אף פעם לא. האם יש סיכוי שמישהו מכם יבוא לכאן? מבטיחה פינוקים ...

למעלה