אמנם יש עוד זמן...

שרון123

New member
אמנם יש עוד זמן...

אבל אני תוהה פתאום. ירדן בכיתה א' דו גילית ללקויי למידה. מה עושים בימי ההולדת? (יומולדת 7 בעוד 3.5 ח') בשנים קודמות היא הייתה בגנים רגילים, ותמיד היו הפקות במסיבות יום ההולדת בבית, בשנה שעברה היה מאד מאד מוצלח. ניראה לי מוזר לחגוג יומולדת עם כ"כ מעט ילדים, וגם להזמין מפעיל לכ"כ מעט, ניראה לי מוזר. לילדים אין בעיות תקשורת, אבל חלק כניראה עם הפרעות קשב-ריכוז והיפראקטיביות, אז אולי בכלל צריך מפעיל/ה מיוחד? מה דעתכם?

Diana M

New member
אוף כמה מהר חלפה שנה../images/Emo65.gif

ויום הולדת הינה שוב בא.. כמה אפשרויות א. יום הולדת בכתה. בתאום עם המחנכת. הפעלות כייפיות לילדים בסביבה המוכרת שלהם. אין צורך במפעיל מיוחד המורה ואתם יכולים להפעיל אותם בתחומים שונים שיגרמו להנאה, על פי ההכרות עם הילדים. ב. בנוסף לאפשרות א', גם "הפקה" בבית. למשפחה ולחברים שיגיעו גם עם הילדים שלהם. וכאן אפשר כן להביא הפעלה לילדים על פי בחירתה של ירדן. ג. להזמין את הילדי הכתה יחד עם ההורים אליכם הביתה ולעשות משהו איכותי ומיוחד לפי בחירתה של ירדן. דווקא המספר המצומצם של הילדים יכול לאפשר הפעלה אינטימית יותר ומהנה יותר. את ההורים כדאי להזמין במיוחד עבור אותם ילדים עם בעיות ריכוז וקשב שכדאי שיהיה על ידם מישהו צמוד. ומזל טוב מוקדם לכלת השמחה
דיאנה

שרון123

New member
../images/Emo6.gif ממש מוקדם

לא סתם אמרו לי שאני אמא לחוצה. אנחנו ממש ממש לא בקטע של הפעלות וכד', תמיד הזמנו מפעילים, אבל ניראה קצת עצוב להזמין מפעיל לכ"כ מעט ילדים, וגם בד"כ לא כולם מגיעים. להזמין יחד עם ההורים, נישמע לי ממש מפחיד
אולי משו עם חיות ליטוף. הם מאד אוהבים חיות בכיתה שלה. שנה שעברה כשבדקנו את האפשרויות, דיברתי עם מפעילה שאמרה שהיא עובדת בשעות הבוקר במסגרת החינוך המיוחד. אז אולי נחזור אליה...

Diana M

New member
נשמע רעיון מקסים

ואין לי ספק כי מסיבת יום ההולדת של ירדן תהייה מקסימה. גם השנה.
דיאנה

נ ג ה 33

New member
ועוד עיצה..

היי שרון, אם את מעוניינת בפעילות חוויתית עם חיות, יש לי מישהי מקסימה שעושה פעילות כזו שאני יכולה להמליץ לך עליה. היא תגיע לאן שתבקשי ויש לה נסיון גם אם ילדי חינוך מיוחד. מאוד מומלצת!

naomi76

New member
היי....ומה עם לשתף את המורה?../images/Emo9.gif

שרון, מנסיון ימי ההולדת שחגגנו בשנה שעברה בכיתה היו מוצלחים מאוד. הילדים נהנו והתרגשו. גם רעיון של מפעיל יכול להיות מוצלח. בשנה שעברה ההורים הזמינו מפעיל לכיתה לסוף שנה, והילדים לא הפסיקו לדבר על זה. כל עוד זו פעילות כפית ולא ארוכה (בסביבות שעה שעה וחצי) היא יכולה להיות מוצלחת....
ו-
לירדנוש' אני כבר לא יכולה לחכות שהחופש ייגמר... נעמי

שרון123

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

בשנה שעברה הילדים עשו גם ימי הולדת בבית בנוסף למסיבה בכיתה?
ו
מירדן שגם מתגעגעת מאד. נעמי, את יכולה לדמיין כמה פעמים התלמידים שלך דיברו עלייך בחופש הזה? היו לנו המוווון אורחים במשך כל החג, וכמעט כולם שאלו את ירדן: איך בכיתה א'? ואיך קוראים למורה שלך? ואת אוהבת אותה? היא נחמדה? בטח אנחנו לא היחידים

naomi76

New member
איזה כיף לשמוע...../images/Emo140.gif

בשנה שעברה כל התלמידים עשו בכיתה...האמת שלמרות שהייתה פעילות בכיתה + שירים+ אוכל כל מה שעניין את הילדים זה כמובן, המתנות... מה שתחליטו זה בסדר מבחינתנו. קחו בחשבון שמפעיל ליום הולדת זה דבר יקר, ולפעמים באמת מה שמעניין את הילדים זה המתנות, ההפתעות והעוגה (בעיקר אם זאת עוגת שוקלד עם סוכריות....) נעמי

נטע31

New member
חגיגת יום הולדת...

היי שרון, בדיוק היום חגגנו לאור יום הולדת 8. הוזמנו ילדי הכיתה (7 בלעדיו) pdd ומשפחה קרובה. כמו שנאמר כבר קודם גם ההורים היו מוזמנים כדי לעזור בריכוזם. היה מפעיל מקסים שיודע לעבוד איתם. זאת פעם ראשונה שאנחנו עושים זאת מפני שאור לא רצה עד כה. היה נהדר, אל חשש מההורים המוזמנים וממיעוט ילדים - זה מקסים לראות אותם נהנים יחד, ביגלל שהם מעט ילדים בכיתה זה כמו משפחה חמה. שיהיה במזל אפילו שיש עוד זמן.

שרון123

New member
תודה רבה נטע

אני אשמח לקבל פרטים של המפעיל במסר, וגם אשמח ליותר פירוט, איזה סוג של הפעלה זו היתה. יום הולדת שמח לאור
שמחה לשמוע שהוא היה מעוניין במסיבה, ושהמסיבה היתה מוצלחת. מאחלת לכם עוד המון שנים של בריאות ואושר

נטע31

New member
מפעיל

היי שרון, קודם כל תודה. המפעיל שמו שמוליק - בקצב הקוקוס. הוא קצת שונה ממה שמכירים, מרכז את הילדים ונותן להן לחוות מספר דברים שונים כשהם מגיעים לגבול היכולת של ריכוז עוברים לסדנאת יצירת כלי נגינה מחומרים שונים, הוא מביא איתו הכל. אדם שונה מכלל האוכלוסיה שרגילים לפגוש, מבין את השונה ומקבל כל ילד כמו שהוא. התגובות לאחר המסיבה היו טובות. מספר הטלפון שלו 052-424361. שיהיה בהצלחה. נטע

למעלה