אמנם כבר סופשבוע אבל הפינה שלי

עינבלית

New member
אמנם כבר סופשבוע אבל הפינה שלי../images/Emo20.gif

בכל זאת כאן
ביחד עם החמציצים שפורחים ומומלצים ללעיסה כי הם עשירים בויטמין C (מי שמצליח כי זה חמוץץץץ)
ביחד עם אתר שיבנה לכן את הרמדי באך שלכן ללא תשלום (טוב, גם אני עשיתי זאת ללא תשלום ודרך מסרים אבל זה ממש אונליין!) ע"פ שאלון ארוך כאורך הגלות אך יעיל מאוד.
ביחד עם יום חמישי ומחר שישי ומחרתיים שבת
שזו כבר סיבה למסיבה (ויומהולדת שמח לחברה טובה!)
אז סופשבוע נעים, ואתן מוזמנות לשאול (אתן, אני עונה רק לנשים אחרי לידה, לא לגברים אחרי לידה כי אין חיה כזו
)

אדר שלי

New member
שלום עינבלית

איך אפשר להקל על דלקת עיינים וירלית אצל תינוק בן שנה ותודה רבה על הפינה שלך

עינבלית

New member
שלום אדר שלי!

יש כמה דרכים: 1. אם יש לך חלב אם בנמצא, אפילו קפוא ומופשר- אפילו טיפות אחדות- לנסות ולהספיג לתוך העיין את החלב. 2. בעזרת חיתול פלנל רך ומים חמימים- לדאוג לנקות את העין. 3. תמצית תה קמומיל יכולה להקל בהכנת "חבישה" רטיה על העיניים וגם לחטא. משתמשים, שוב, במים חמימים ןלא קרים. בברכת בריאות טובה עינבל

אדר שלי

New member
חלב אם מאוד עזר בלילה

ובבוקר העיניים היו פחות נפוחות. תודה על העצה! מקווה שישתפר היום, כי הוא גם קדח מחום כל הלילה...

עינבלית

New member
בוודאי, אתר מומלץ מאוד!

ואני שמחה שחלבך עזר, מקווה שהיום תיהיה הטבה!

cookie1

New member
שואלת בשם יחיאב

מה הרמדי הטוב ביותר להפסקת או לפחות להקטנת פרובוקציות ?

עינבלית

New member
במקרה הזה,

אני ממליצה על הרמדי הבאה: HORNBEAM 17 אלה לבנה HEATHER 14 אברש HOLLY 15 אדר CRAB APPLE 10 תפוח הבר VERVAIN 31 ורבנה שתביא למטופל סבלנות, סובלנות, קבלה עצמית. סיפוק. נינוחות. אגב, הרמדי נכתבה ונרשמה ברצינות מירבית, ללא שמץ הומור. נטילה- 4 פעמים ביום 4 טיפות על הלשון. אפשר להזמין בבית מרקחת הופיאופתי. בהצלחה!

ו שתי

New member
עונה בשם ענבלית

כדורים ורודים וכדורים כחולים
. פעמיים ביום. עם הרבה מים

למעלה