חגי ליכטיג
New member
אמנם לא בשרי, אבל..........
הכנתי מרק, חבל"ז. בחמאה ושמן זית, קוביות בצל ואז פרוסות שום. הוספתי, קוביות גזר וקוביות תפוחי אדמה. חצי קילו אפונה יבשה. כף וחצי קמח, ועוד כף אבקת מרק עוף. עירבבתי טוב טובץ 2 קומקומים של מים רותחים. על אש קטנה, מוסיף מלח ופילפל לבן לפי הטעם. שעה ורבע. מוסיף נענע קצוצה ועשרה עלי מרווה קצוצים. טוחן את הכל ומגביר את האש. לקינוח: מוסיף בצקיות (4 כפות קמח על שתי ביצים, קורט מלח וקצת מים, מטפטף למרק). יצא, טעים, חבל"ז. חגי
הכנתי מרק, חבל"ז. בחמאה ושמן זית, קוביות בצל ואז פרוסות שום. הוספתי, קוביות גזר וקוביות תפוחי אדמה. חצי קילו אפונה יבשה. כף וחצי קמח, ועוד כף אבקת מרק עוף. עירבבתי טוב טובץ 2 קומקומים של מים רותחים. על אש קטנה, מוסיף מלח ופילפל לבן לפי הטעם. שעה ורבע. מוסיף נענע קצוצה ועשרה עלי מרווה קצוצים. טוחן את הכל ומגביר את האש. לקינוח: מוסיף בצקיות (4 כפות קמח על שתי ביצים, קורט מלח וקצת מים, מטפטף למרק). יצא, טעים, חבל"ז. חגי