אמנם לא הייתי בהתחלה... אבל...

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
אמנם לא הייתי בהתחלה... אבל...

במקרה יש לי ציור של מגנטו שעשיתי ממש לא מזמן. אתם לא מכירים אותי הרבה זמן, אבל אני אעדכן אתכם - אני לא מציירת גברים. סתם בלי סיבה. הם לא יוצאים לי טוב. וזו דוגמה מצויינת... עד שאני טורחת ומציירת גבר, הוא נראה נשי... אבל זה עדיין מגנטו כלשהו, לא? :)

yonabarak

New member
הוא אכן די נשי..

זה מעניין, בד"כ יש לציירים בנים את הבעיה ההפוכה.

hsotrt

New member
למה נשי?? אוליי לא בנוי טוב...

פשוט יש סיכוי שהתפיסה האנטומית שלך הפוכה או משובשת!! אתה פשוט מצייר להם פרופורצייות של נשים! גוף צר וידיים דקות! תנסה להרחיב את החזה לכדי צורת חבית ולהגדיל את השרירים בגפיים!! והתסביך הזה...שלבנים מסויימים קשה לצייר נשים הוא בגלל הקטע שהם לא נראות מספיק טובות...בישבילם!! גל לי יש את זה! :) אני מרגיש כל כך שוביניסט... }

giri

New member
פססט... טעות נפוצה...

אני לא "אתה"... אני "את"! :) ותודה!

The Crusader

New member
דוקא לא נשי

לדעתי הוא יצא גברי זה לא ממש בעיה. אבל יש כמה דברים שיראו אות יותר שרירי וגברי מאצו כזה.. קודם כל הדבר שלי הכי הפריע הראש גדול מידי או שהגוף קטן מידי הראש אמור להיות פעמיים באורך הגוף ורוחב הכתפיים משהו כמו ראש וחצי לרוחב בכל אופן זה ממש קל לתקן לעתיד הדבר השני שהפריע לי זה שאת יודעת אנטומיה בסיסית ורואים את זה בשרירים אבל הבעיה היא שרואים יותר מידי השרירים שלך יצאו ממש כמו בספר אנטומיה שרואים את הסיבים של השרירים אני מקווה שהבנת למה התכוונתי בכל אופן באמת קצת יותר לנפח אותו אם הכוונה הייתה ליצור אדם שרירי מאוד. חוץ מזה דוקא הציור בסדר גמור הוא לא נראה נשי :) the crusader שאומר שעם כשרון כמו שלך את עוד תגיעי רחוק

למעלה