אמנם לא ק"פ, אבל אולי תוכלו לעזור...

אמנם לא ק"פ, אבל אולי תוכלו לעזור...

שלום,
אני אמא למתוק בן שנה עם מטטרסוס אדוקטוס בשתי הרגליים (שונה אך דומה לקלאב פוט).
לפני כחצי שנה טופלנו בגבסים, ולאחר מכן קנינו והשתמשנו בנעליים הפוכות (אלו שבתמונה- דניס בראון קוראים להן??), בלי ברזל ביניהן.
למרות הכל היתה נסיגה במצב הרגליים, ולפני חודש גיבסנו שוב. בעוד שבועיים מורידים את הגבס, והרופא (ד"ר וייזל בב"ש) אמר שכנראה נצטרך שוב נעליים הפוכות.

אז מה הבעיה?
את הנעליים הראשונות קנינו תמורת 550 ש"ח (אחרי הרבה מאמצים קיבלנו מקופ"ח החזר של 40%), והן נשחקו מאוד בתוך זמן קצר! העור התקלף לחלוטין, אחת הרצועות נמתחה והתפרקה... בקיצור- הרבה כסף תמורת מוצר באיכות ירודה.
רוב הסיכויים שהן כבר קטנות מדי, ובכל מקרה הן דפוקות, אז סביר להניח שנצטרך לקנות נעליים חדשות.
מה אתם מציעים לעשות? איזה סוגי נעליים נוספים יש בשוק? כמה עולות? ואיפה קונים (בבאר שבע)?
תודה מראש על כל עזרה!!

טובה53

New member
הי

אנחנו משתמשים בנעלי מרקל לטיפול בקלאבפוט. באתר שלהם רואים עוד סוגי נעליים לטיפול אורטופדי במצבים שונים, אולי תמצאי שם.
http://www.markellshoe.com/
אפשר לקנות באמצעות משה אברם היבואן, או ישירות באינטרנט. (אנחנו קנינו ממשה.)
אנחנו עם אותו זוג נעליים כבר שנתיים וחצי. אם כי רק בשינה.
בהצלחה!

melabess

New member
מנסה לעזור...

פעם ראשונה שאני שומע על המטטרסוס אדוקטוס שציינת. הנעליים משמשות להליכה? (אני תוהה מה גרם להן להתבלות כל כך מהר).

את הנעליים שלנו (ג'ון מיטשל) אנחנו מזמינים מחו"ל (www.mdorthopaedics.com) , אני הייתי שואל את הרופא לגבי עוד נעליים שיכולות לעזור או אפילו שולח מייל לחברה מחו"ל לשאול אם יש להם נעליים למקרה שלך (אם יש צורך בעזרה באנגלית תוכלי לפנות אלי בפרטי).

את יכולה לנסות לשאול גם בקבוצה בפייסבוק אולי יש שם מישהו עם עוד מידע.

בהצלחה,
שחר

shadida

New member
עזרה בבקשה

היי אולי תוכלי לעזור לי?!?
אני חדשה פה בפורום...
אני אמא לילדה מקסימה
שנולדה עם קלאב פוט דו צדדי קשה...אנחנו אחרי סידרת גבסים וניתוח וגבס ל3 שבועות
ועכשיו הגיע שלב הנעלים..
אני צריכה להזמין את הנעלים מחול..
http://www.mdorthopaedics.com
האורטופד שלי נתן לי מכתב שעלי לרכוש את הנעלים בהתאמה אישית...
מה מחיר הנעליים?!
האם יש החזר/השתתפות דרך קופץ חולים לאומית? יש לי לאומית זהב
בקופה שלי לא יודעים על מה מדובר??
איך לקרוא לאביזר? נעלים/סד שיקומי?

תודה על התשובות. עונה לשניכם...

הבעיה שלנו היא שבשביל להזמין מחו"ל צריך לדעת מידה, ומאחר והילד מגובס, אי אפשר למדוד את כף הרגל שלו... וכשנוריד את הגבס נצטרך מיידית לנעול נעליים, כדי שלא תהיה נסיגה.
melabess, הוא עוד לא הולך. ואפילו לא עמד עם הנעליים האלו. כשהוא התחיל לעמוד כבר היינו עם הנעליים רק בלילה...

אתם יודעים להגיד לי (פחות או יותר) מחירים?

melabess

New member
מחיר

המחיר של ג'ון מיטשל מגיע לכ 1000 ש"ח (הזמנתי שלשום), אם כי ישנו החזר של 80% ממכבי.

איזו קופת חולים אתם? ישנה חשיבות על מה מבקשים החזר (סד שיקומי מותאם אישית או משהו כזה ולא "נעליים") כדי לקבל החזר גבוה.

טובה53

New member
מחיר

700 ש"ח לזוג נעלי מרקל לק"פ זה מה שעלה לנו לפני שנתיים וחצי.
האם הנעליים הבלויות "עלו" על הילד ממש לפני הגיבוס? אם כן אז אולי ניתן למדוד אותן כדי לדעת מידה.
בהצלחה

JeIIybean

New member
יש נעליים שפותחו במיוחד למטטרסוס אדוקטוס

היי,

לפני כמה חודשים פורסם פה בפורום על נעליים שפותחו במיוחד למטטרסוס אדוקטוס.
חיפשתי ומצאתי את האתר שלהם, הנה הקישור:
http://www.unfo-med.co.il/

בהצלחה!
גלי

תודה, אנחנו מכירים אותן.

כשהתחלנו את הטיפול הן היו ממש ממש חדשות בארץ, ולרופא שלנו לא היה עדיין מספיק נסיון איתן. מכיון שהבן שלי "חטף את זה" יחסית חמוּר, ויתרנו וגיבסנו במקום.
לפני הגבס הנוכחי הרופא הביא לנו זוג לנסיון, וזה לא היה מוצלח. הן נפלו לו כל הזמן ולא היו יעילות. כנראה שזה בגלל שהוא כבר גדול מדי בשביל זה- פעיל מאוד, זוחל, עומד, ופשוט מפיל אותן. הנעליים מוגדרות עד גיל חצי שנה בעיקרון.
תודה...

למעלה