אמנם ממוחזר אבל צילום

pooma

New member
יש סיבה!!

ברק עם כל התלונות שיש נגדו, עשה דברים טובים בזמן הקצר שלו בשלטון ומעל הכל - היציאה מלבנון!! אז בבחירות כל אחד יצטרך להחליט את מי הוא בוחר- את זה שהכניס אותנו ללבנון או את זה שהוציא אותנו... אני חושב שהתשובה ברורה...

שרוף

New member
התכוונת לבריחה המבישה כגנבים באישון הלילה

תוך הפקרת אמל`ח.מעשה שהביא את החזבאללה לגבול הצפוני.מילא נסיגה אבל בריחה מצבא של 500 לוחמים? זה כבר בושה וחרפה. פעם לפני הרבה שנים היינו רואים את הנעליים שהורידו הערבים במנוסתם מפני חיילי צה``ל. זה נהפך לאתוס העמידה של מעטים מול רבים במלחמה על המדינה. היום האתוס הזה נופץ עיי שר הבטחון הגרוע ביותר שהיה למדינת ישראל בחמישים שנות קיומה ורמטכל המחדל שלא עמד לו שכלו ואומץ ליבו להתפטר אחרי הביזיון. מי שאומר שצה``ל לא יכול לנצח ובעת ובעונה אחת משמן ב200 מיליון שקל בשנה וחצי מפלגה אנטי ציונית פונדמנטליסטית שמטרתה הפיכת ישראל למדינת הלכה מקרב את הסוף של המדינה הזאת. ולגבי אמיתות היסטוריות וגיבוב של תעמולה זולה ושיקרית אז ככה. שרון לא הכניס אותנו ללבנון אלא החלטת ממשלה.וברק לא הוציא אותנו מלבנון הוא רק קרב את לבנון אלינו.

אלוני.

New member
לבנון קרובה ?

ושקטה עדיפה על לבנון רחוקה שמייצרת הלוויות . בדוק את תאריך הבחירות השנה, חזור ארבע שנים אחורה.

שרוף

New member
לבנון עוד תגבה את מחיר הדמים שלה.

זה רק עניין של זמן. לבנון לא ייצרה לוויות. מדיניות הממסד הרקוב והמושחת בישראל הוא שייצר לוויות בלבנון. אמרתי לך אני מוכן להוכיח לך שמדיניות הממסד בלבנון הייתה פושעת כלפי חיילי צה``ל אבל הבטח לי שאתה מוחק את ההודעה שלי לאחר שתקרא אותה.

hreuven2

New member
להחזיק בביצים

לבנון מחזיקה אותנו בביצים ומונעת מאיתנו פעילות כדי שהגליל לא יפגע.היותנו בלבנון היתה חוסר מעש והשפלה גדולה.ארגון כמו חיזבאללה כוחו בנשק ותחמושת שסופקו לו בלי הפרעות מסוריה ואירן.לפי מקורות זרים הנשק סופק באמצעות כלי רכב בכביש ביירות דמשק ומטוסים שנחתו בחשכת הלילה בבירות ושדות תעופה צפוניים בלבנון.במקום למנוע את הגעת הלוגיסטיקה המשיכו להפגיז כפרים עם תוצאןת ירודות.איפה התיחכום?איפה הגישה ההתקפית? כשיתחילו לירות על הגליל ,ולכך יכולות להיות הרבה אמתלות אז אולי נעשה מה שצריך.ומה עם הבגידה העצובה בצד``ל?בושה לנו הדבר הזה

yuor

New member
ברק הכניס את לבנון לישראל

ברק הכניס את לבנון לישראל

יש הרבה תמהונים אשר מאמינים לכל השקרים של ברק. ביום הבחירות תעשו חשבון נפש אתם עם עצמכם. ,הסכים לחלק את ירושלים,ומוכן לזכות השיבה.נפולאונצ`יק שלנו.

למעלה