אמנם קצת מאוחר...

Anabel74

New member
אמנם קצת מאוחר...

אבל לכל מי שלא ויתר על הפורום , אנא ספרו : מהם המשאלות
שלכם לשנה הקרובה? האם יש לכם מטרות מסויימות שהיתם רוצים להגשים?
משהו שהיתם רוצים ללמוד?
לחוות?
להשיג?
להפטר ממנו?

ofirush 14

New member
תשובות.

מהם המשאלות שלכם לשנה הקרובה? בעיקר שלום (וגיטרה חשמלית) האם יש לכם מטרות מסויימות שהיתם רוצים להגשים? מממ...לא ממש. בעצם כן! להחיות את הפורום! משהו שהיתם רוצים ללמוד? לא.. לחוות? גם לא. להשיג? גיטרה חשמלית? להפטר ממנו? כל מה שלא תורם לעולם...זיהום אוויר! =)

Bartal j

New member
תשובותיי!

משאלותיי לשנה הקרובה: בעיקר שיהיה יותר טובה מהשנ הקודמת ושתהיה לכולם שנה קלה יותר וטובה עם בשורות טובותוהרבה שמחה וצחוק . מטרות מסויימות שאני רוצה להשיג בחיים: וואוו יש המון אני חושבת שהמטרה שלי כרגע היא רישיון נהיגה ולסיים בגרויות בהצלחה למצוא אהבה אמיתית להיות מאושרת ושכל מי שאני אוהבת יהיה בריא ומאושר ויש עוד מלא שבטח שכחתי.. משהו שהייתי רוצה ללמוד: קבלה! לחוות: אושר ואהבה אמיתית להשיג: שלווה והשלמה עצמית . להיפטר: מכל מה שגורם לי להרגיש רע ומנסה להרוס ולזרוע הרס ועושה רע לעולם (זה לא יהיה אובדן גדול)

Anabel74

New member
../images/Emo24.gif

יו כבר חשבתי שזהו זה, שהפורום נזנח והיה לי עצוב
אז עכשיו אני שוב שמחה. מה שלומכן מתוקות??

Anabel74

New member
תשובותיי...

אז ככה : אני מערבבת הכל יחד אבל בטח תבינו אותי
לחזור לכושר ואם אפשר גם לרדת כמה קילו אז אחלה. (נרשמתי לא מזמן למכון כושר אז מקווה שאצליח להתמיד עם העבודה והכל)
לחזור לנהוג (טוב ועם ביטחון) - אחרי שעשיתי הפסקה ארוכה כשהיתי ללא רכב.
לקרא יותר מהשנה הקודמת שבה כמעט לא היה לי זמן או סבלנות משום מה..
למצא לי תחביב חדש ומעניין שיעשה לי טוב.
ללמוד לרקוד ולא להתבייש לעשות את זה ליד אנשים...(אני באמת גרועה כרגע
) וגם.. וואו יש עוד אבל חייבת לצאת אז אמשיך בהזדמנות !

kung fu

New member
המטרות שהצבתי

ב-27.03.04 הצבתי מטרות להגשמה עד ה-01.04.05 אחרי שיגיע תאריך זה, אציב מטרות חדשות. אני לא כל כך קוראת לזה משאלות כי זה לא באוויר. אני חותרת אל המטרות האלו. אני תופשת את המילה "משאלות" כמשהו פאסיבי, אבל בטח לא התכוונת לזה. זה רק פירוש שלי. אז המטרות שהצבתי קשורות בחלימה, ארבע ההסכמות, בריאות, שפע, צלילות ולקיחת אחריות. התקדמתי מאד בכל המטרות, וחלק הגשמתי. ממשיכה לעבוד עליהן

kung fu

New member
עשיתי המון דברים!

אני לא אתחיל לכתוב את כל מה שעשיתי כאן (זה פשוט הרבה)
זה תהליך ארוך שעדיין נמשך.

למעלה