אמנם ראיתי את זה ב ilounge אבל זה קשור לאיריבר.
B BIacKnight New member 18/8/05 #2 ../images/Emo51.gifכל מילה סלע !! האיריבר עדיף בגלל האופציות המגוונות שאפשר להשתמש איתו ..ולא רק לשמוע מוסיקה באוזניות.. -אני למשל מחבר את הh340 לרכב,ולרסיבר הביתי ועוד ועוד..
../images/Emo51.gifכל מילה סלע !! האיריבר עדיף בגלל האופציות המגוונות שאפשר להשתמש איתו ..ולא רק לשמוע מוסיקה באוזניות.. -אני למשל מחבר את הh340 לרכב,ולרסיבר הביתי ועוד ועוד..
D Digital Infection New member 18/8/05 #5 באמת בעייה לחבר את אייפוד לרכב לרסיבר הביתי ועוד ועוד.. מה ההבדל בינים בקטע הזה בדיוק?! את כל מה שאפשר לחבר את האייריבר אפשר גם את האייפוד אז אל תדבר שטויות..
באמת בעייה לחבר את אייפוד לרכב לרסיבר הביתי ועוד ועוד.. מה ההבדל בינים בקטע הזה בדיוק?! את כל מה שאפשר לחבר את האייריבר אפשר גם את האייפוד אז אל תדבר שטויות..
M matke New member 18/8/05 #8 ../images/Emo45.gif גם את האיפוד אפשר לחבר ותאמין לי זה הרבה יותר פשוט. יש אתרים שלמים על זה כמו(www.ipodincar.com אני חושב שזאת הכתובת) וגם יש לך עוד מליון אביזרים כמו מעמדים לאוטו וכל מיני כאלה.
../images/Emo45.gif גם את האיפוד אפשר לחבר ותאמין לי זה הרבה יותר פשוט. יש אתרים שלמים על זה כמו(www.ipodincar.com אני חושב שזאת הכתובת) וגם יש לך עוד מליון אביזרים כמו מעמדים לאוטו וכל מיני כאלה.