אמנם רק הצטרפתי, אבל חייבת לשאול

אנידס

New member
אמנם רק הצטרפתי, אבל חייבת לשאול

ראיתם את הפרסומת פה בפורום של פעם בחיים?? צילום מקצועי בלידה (ויש שם גם שתי דוגמאות לסרטים כאלה), מישהי היתה מסכימה שיסתובב לה צלם מקצועי בלידה?

lulyK

New member
לא מקצועי ולא לא מקצועי...

הסכמתי לשלוף מצלמה רק בסוף (אבל אני מאסכולת ה"אין וידאו" בחתונה, ואת התמונות שצילמו בברית - למרות שהבעתי התנגדות - זרקתי לפח)

עינבלית

New member
שוב אני מופתעת!

גם אני מאסכולת הסטילס בלבד בחתונה! כל הכבוד! אני מתלהבת מחדש וטוענת בתוקף שדי, חייבים להפגש!

lulyK

New member
חייבים ../images/Emo140.gif

יותר ויותר נראה לי שלהפנינג של באופן אני לא אגיע (י' לא יכול לקחת יום חופש, ולבד אני אלך שם לאיבוד.....)

בימבילי

New member
לא, לא ולא

הספיקו לי התמונות המטושטשות שצילם בעלי הרועד, ובמילא צנזרתי כמעט את כולן. בקיצור - ממש לא.

עמית@

New member
יש לי צלם מקצועי צמוד ../images/Emo13.gif

וגם לו לא הרשתי להסתכל, רק באמצע ההלידה שהמיילדת הציעה לו לרדת לראות, הוא העיף מבט ומייד החזרתי אותו לעמדת המאמן ליד הראש שלי (למרות הטענה ההגיונית לגמרי שלו ש"כבר ראיתי המון המלטות של כלבים"
) בנוסף- גם לא היה זמן לצלם. לידה זה דבר אינטימי מדי בשביל זה, לפחות מבחינתי (ושנינו צלמים, והצילום מאוד משמעותי לנו, אבל..) יש לנו תמונות מייד אחרי הלידה.

wieci

New member
לא ולא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מאלה ששונאים להצטלם גם בסיטואציות רגילות, אבל צלם בלידה נראה לי שיא הגועל נפש. מין חדירה נוראית לפרטיות ולרגעים אינטימיים, במצב שבו אנחנו כ"כ פגיעות ולא שולטות על המצב. פשוט רעיון נוראי

לא, לא ולא!!!!

בעלי צילם תמונות בודדות מיד לאחר שמעין נולדה, ועליהן אני מתרפקת בהתרגשות - אבל דווקא בשל העובדה שהוא צילם, מנקודת מבטו ברגע המרגש והאינטימי כל כך. לא הייתי מוכנה בשום פנים ואופן שמישהו זר יהיה במעמד הלידה על מנת לתעד אותו (גם בחתונה היה לי קשה עם זה, והפיתרון - שכרתי את שרותיו של המרצה לצילום שלי שהוא בעל סטודיו מקצועי, על אף הטררם של המרחק הגיאוגרפי הכרוך בכך. זה הרגיש לי אחרת מאשר לשכור אדם זר לחלוטין, וגם בטחתי במליון אחוז במקצועיותו).

מאז

New member
אנחנו אפילו לא הבאנו מצלמה שלנו

ללידה (לא מדברת על וידיאו - אלא על סטילס...) יש רגעים שהם חזקים מדי כדי שיתפסו אותם במצלמה. ועוד דבר - אצלינו היתה מצוקה מדי אחרי הלידה, ואיתי הובהל לרופא יילודים. כך שממילא לא היה מה לצלם אחרי. ומה אם הלידה מסתבכת? מה עושים עם צוות הצילום? ממש לא הייתי רוצה שיהיו שם...

Arfilit

New member
לא יקרה -

וכמו שאמרו לפני - לא מקצועי ולא לא מקצועי! אצלנו - מרוב התרגשות ובלאגאן אחרי שהיא חזרה לנשום - שכחנו לצלם גם אותה בחדר לידה...

פיצהלה

New member
אני לא הסכמתי גם שהבעל יצלם...

ורק בסוף בסוף , ששיר הונחה עלי והבנו שהכל נגמר בשלום (כי היתה לידה מאוד) רק אז הוא שלף את המצלמה וצילם אותה עלי. אלוהים ישמור איך שאני נראית שם, וכל פעם שאני רואה את התמונות האלה, במקום להתרגש אני נזכרת בטראומה של הלידה ובוכה.

dorlim

New member
רק זה חסר בחדר הלידה... צלם/מת

לנו היו גם מצלמת וידאו וגם מצלמת סטילס ויש המון תיעוד מקדים אבל כשהגענו ללידה עצמה נרשמה מצוקה עוברית (יריד ת דופק , מים מקיונאלים, חבל טבור כרוך פעמיים סביב הצוואר) ואיום בואקום... מובן שהמצלמות נשכחו והוצאו שוב רק אחרי שהכל כבר נרגע

galiaS

New member
זה די מוזר

שצלם מקצועי יתעד את הלידה, לא? אם כבר מכניסים צלם מקצועי חשוב להביא גם מאפרת ואולי די.גי כדי שתהיה מוזיקת רקע טובה. אפשר להרוג שתי ציפורים במכה אחת וגם להתחתן.

למעלה