אמנם

ליטל ו

New member
אמנם

נכון לעכשיו, כשאני חושבת על ג'ואן ג'ט (שלה הגרסא שיש לי), מתכרכמת לי הבטן ואני רק רוצה לברוח (יותר מדי שעורי בית, ועוד כאלה שפישלתי בהם נמרצות). אבל. שיר נחמד. הידד :)

CeruleanCat

New member
איזה טיימינג יפה

רציתי לשרשר, ואדם אמר שליטל בדיוק שמה הודעה בנושא שירים. הרגע שמעתי את Lilly the Pink שכולל את הבית: Jennifer Eccles had terrible freckles And all the boys called her names But she changed with medicinal compound Now he joins in all the games (כן, יש גרסות למילים ש"מנקות" את הזכר חזרה לנקבה, אבל המקור הוא אכן בזכר) בכל אופן, תהיתי כמה שירים יש עם איזכור טרנסי. חוץ מזה - דומני שיש שיר של הביטלס על טרנס, ודומני שזה Get Back, אבל אני לא בטוחה. ליטל, מה דעתך?

ליטל ו

New member
מאגניב :)

והולם גם אחרי שאדם ואת עזרתם לי עם הפיכסה :) {חיבוקים} יש המון שירים עם טרנסיות - מרי לנצח, לולה, קווין אלביס, Killer Queen (?), Queen Bitch (?), ושאר דיוידים,Walk on the Wild Side Nancy Boy, אחד המקסימים והחתרניים ביותר - Girls & Boys של Blur, Fem in a Black Leather Jacket של פאנזי דויז'ן... ביטלס - עוד רגע, אני רוצה לשלוח לפני שייפןל לי המחשב.

ליטל ו

New member
ביטלס

כן, זה Get Back: Sweet loretta martin thought she was a woman But she was another man All the girls around her say she’s got it coming But she gets it while she can Get back, get back. Get back to where you once belonged Get back loretta Your mother’s waiting for you Wear your high-heel shoes And her low-neck sweater Get on home loretta ההתכתבות של זה עם Walk on the Wild Side מכוונת? ויש להם גם את: Well you should see Polythene Pam She's so good-looking but she looks like a man Well you should see her in drag dressed in her polythene bag Yes you should see Polythene Pam. Yeah yeah yeah Get a dose of her in jackboots and kilt She's killer-diller when she's dressed to the hilt She's the kind of a girl that makes The News of The World Yes you could say she was attractively built. Yeah yeah yeah. נו, ג'ון הסתובב עם דיויד, לא?

FreakOnALeash

New member
את מכירה את הקליפ לפארקלייף של בלר?

אלכס ג'יימס משחק שם אישה יפהפיה (טוב, זה במקרה, כי יש לו את הנתונים), שנים על גבי שנים אחרי שראיתי את הקליפ מישהי אמרה לי, וגם לרח לי זמן לקלוט.

FreakOnALeash

New member
יש גם את 'קאנטרי ג'ו' של משינה

זה על דראג קוין, שיר עצוב. יש שיר I wanna be a girl של איזו להקה חמודה ששכחתי nirvana- been a son I wanna be be your doll ו ___HOMEMADE SEX CHANGE____-רייצ'ל סטמפ ציירי לך שפם- נוער שוליים Shudder to think- Hot One זה מתוך הפסקול של Velvet Goldmine, אבל זו יצירה בפני עצמה. אני פשוט אוהב את השורה 'Hold me like a girl'
וסקייטר בוי של אבריל לויין- נו בצחוק...?! לא יודע. היא אמרה שזה שיר אישי כי היא הייתי בין הסקייטרים ולא המקובלים. והיא אומרת שהיא לובשת עניבות 'כי זה של בנים'. אז באותה נשימה Faget של קורן כי זה על יחס החברה למישהו שכל חטאו היה ג'נדרבנדינג *קליל*- ע"ע אייליינר. סוייד, הו, הרבה סווייד. במיוחד Can't get enough ו- The Living Dead שברגע קריטי מבחינת המוזיקה הוא שר 'If I was the wife of an acrobat', מצד שני זה יכול להיות הפירוש שלי. בייב 'כשתמי עוברת דירה'- "וזה לא מקום לילדה כמוך, ולילדה כמוני..." קרח תשע 'הכל זה פופ'- "חזה גדול יהיה לי" אני היחיד שראיתי את ההיבט הגלאמי לפחות?! צביקה פיק מכסה את שיא הפרחה חני נחמיאס- בת-בן, מכירים??? וד"א אני לא מסכים עם כולם לגבי cherry lips של גארבג'. לציין שלנושא השיר יש חן נשי לא הופך את העסק לסאבטקסט טרנסג'נדרפאקי. אגב, בספר פו הדוב, יש.

ליטל ו

New member
אווו, וואו, תודה, בן אדם :)

אני צריכה to check out המון מזה. מה יש בפו הדב? לא זוכרת.

FreakOnALeash

New member
ייישששש, מצאתי את הספר!

על כל פנים, הנה כבר הגיע למטה, והריני להציגו לפניכם: ויני המכונה פו. כששמעתי לראשונה את שמו, אמרתי כפי שגם אתם הייתם אומרים בודאי: - ואני חשבתי שהוא ילד? - גם אני, - אמר כריסטוף רובין. - אם כן, הרי אינך יכול לקרוא לו ויני? הלא ויני הוא שם של ילדה! - כך איני קורא לו. - אבל למה אמרת-- - שמו ו י נ י פ ו, כלום אינך יודע מה פרוש פו? - כן, כמובן. עכשיו אני מבין - מהרתי לומר והריני מקוה, שגם אתם מבינים, שכן כל פרוש אחר לא תקבלו.

למעלה