אמנת טוהר הבחירות

eopeace

New member
אמנת טוהר הבחירות

היום נחתמה בהרצליה אמנת טוהר בחירות. אמנה זו הינה יוזמה של יו"ר ועדת הבחירות פרופ' דן יעקבסון ושל ועדת הבחירות שהצביעה על כך פה אחד בשבוע שעבר. כמובן, שכפי שדיווחתי לכם (גם georgewashington דיווח על כך), האמנה צומצמה מהאמנה המקורית ואיבדה מן הסמכויות בלחץ סיעות אוריאלי, רשפי ופלטי. לחתימת האמנה היום אחה"צ הגיעו מספר מועמדים ומספר רשימות אבל בלטו בחסרונם אחרים. הגיעו וחתמו על האמנה (סלחו לי אם אני שוכח מישהו - זה לא בכוונה): יעל גרמן פלטי אוריאלי גבעתי ניסנוב סעדיה עולמי מערב העיר שינוי ש"ס לא הגיעו לחתום: הזריחה הירוקה העבודה הליכוד המפד"ל ובראש הנעלמים, רשפי לא הגיעה לחתום לצערי, כפי שאמרתי, הסכמויות לאמנה צומצמו וכך אף לועדת הבחירות - אבל כפי שפורסם גם כאן, הסיירת הירוקה של המשטרה בעקבות עברייני הבחירות בהרצליה. ראוי לציין בהמשך לאותו פרסום שהסיירת הירוקה פנתה דווקא להרצליה בגלל הלכלוך הרב בעיר - דבר שלא קיים בערים אחרות בינתיים. אני מקווה שאנשים שרואים עצמם כראשי עיר בפוטנציאל לא ימשיכו ללכלך את העיר שהם רוצים כה לנהל.

Jas Per

New member
מושקה אלימן כבר לא מתמודד?

ראיתי פרסומות שלו על אוטובוסים.

קול קטן

New member
רשפי

היא הייתה עסוקה (כפי הנראה בכל ההחלטות החשובות האחרונות )בדרך לחוגי הבית??

רגע, מישהו בכלל מופתע?

איזה צורך יש בחתימת רשפי על האמנה? זה דוקא מראה על יושר פנימי: היא לא חותמת על דבר שאין בכוונתה לפעול לפיו. אני רק מקווה שכל אלה שחתמו ידעו מה לענות כשנתלונן עליהם בועדת הבחירות על כך שעברו על החוק, ובאותה הזדמנות על האמנה, ע"י תליית שלטים במקומות אסורים (כן, ורדה, אני מדבר בעיקר אליך)

למעלה