אמפנדס ארגנאינאים מומלץץץץ!!!!!

s f a r a d i t

New member
אמפנדס ארגנאינאים מומלץץץץ!!!!!

קודם כל מבקשת סליחה מראש על שגיות כתיב. אמפנדס EMPANADAS מצרכים למילוי: 1/2 קילו בשר טחון 2 בצלים גדולים 1 פלפל אדום 3 ביצים קשות זיתים למי שאוהב תבלינים לפי טעם אישי * יש אנשים , כמו אמא שלי, שמכינים את הבצק לבד, אני לא מתעסקת עם זה זה קשה, הרבה עבודה, ולא תמיד מצליח, לכן אני קונה פשוט בצק עלים צרפתי בסופר וזהו* אופן ההכנה מתגנים את הבצל היטב יחד עם התבלינים ו הפלפלים מוסיפים את הבשר וממשיכים לתגן עוד קצת עד שהבשר מתבשל אבל לא לגמרי כי אחר כך אופים את האמפנדס בתנור אז לא צריך שיהיה בשר יבש מקררים את בשר המתוגן ומוסיפים לו את הביצים קשות יחד עם הזיתים קצוצים מערבבים היטב. מצד שני צריך ללוש את הבצק כדי שהוא לא יהיה מדי עבה לוקחים כוס עם פתח גדול ומשתמשים בה כמודל לחתוך עיגולים לכל אמפנדס *מבצק עלים יוצאים בערך 30 יגולים של אמפנדות ברגע שחתחנו את כל העיגולים ממלאים אותם בהכנה שהכנו מקודם איך ממלאים? שמים בערך כמות של כף מרק בעמצה העיגול וסוגרים את העיגול לחצי מאחדים את השוליים ועזרת מזלג זה הכל אופים על אש חזקה 20 עד 40 דקות ליד זה יין אדום GATO NEGRO והכל טוב!!! BUEN PROVECHO AMIGOS

גרי רשף

New member
אמפנאדה מבצק עלים?

בורקאס מכינים מבצק עלים, ולאמפנדאס יש בצק אחר לגמרי.. אגב- יש מילוי בלי בשר? (אני יודע שאמפנאדה בלי בשר זה כמו Chorizo של טבעול אבל בכל זאת..)

למעלה