אמפ...

אהם...

גד דרלינג אני אישית במחנק שלנו דפקתי כמעט את כל הבזנטים של המבנה שלנו וגם יתדות (אבל פחות כי הבנים שלנו ממש חולים על זה... אז כל פעם שתגיד להם יש לי יתד לדפוק הם יריבו מי יעשה את זה..) ואני גם מרימה כתובות אש... למה מזה להרים כתובת אש אפילו לא צריך שכל בשביל זה! ובמחנק הזה 2 שבעיסטיות הרימו בולים כמעט כל המחנ"ק! זה ממש בולשיט עובדה שאני יכולה לעשות את הדברים האלו ועובדה שאני עושה אותם! מזה החוצפה הזאת שאין בנות במחסן מה בנות פחות טובות? אני יכולה להבטיח לך שאני לא פחות טובה בתור מחסנאית מאשר המחסנאים בשבט של נועה זה לא צריך להיות ככה זה ממש חוצפה אתה יודע מה אני לא ארים עם עוד אחת בול אבל אנחנו בפארק קופים אני ועוד בנות (יחסית הרבה) הרמנו את הבולים... אטומנם היכולת שלי להרים דברים היא פחות מאשר לחלק מהבנים שלי בשבט אבל זה לא הופך אותי לפחות טובה!!!

אהם...

גד דרלינג אני אישית במחנק שלנו דפקתי כמעט את כל הבזנטים של המבנה שלנו וגם יתדות (אבל פחות כי הבנים שלנו ממש חולים על זה... אז כל פעם שתגיד להם יש לי יתד לדפוק הם יריבו מי יעשה את זה..) ואני גם מרימה כתובות אש... למה מזה להרים כתובת אש אפילו לא צריך שכל בשביל זה! ובמחנק הזה 2 שבעיסטיות הרימו בולים כמעט כל המחנ"ק! זה ממש בולשיט עובדה שאני יכולה לעשות את הדברים האלו ועובדה שאני עושה אותם! מזה החוצפה הזאת שאין בנות במחסן מה בנות פחות טובות? אני יכולה להבטיח לך שאני לא פחות טובה בתור מחסנאית מאשר המחסנאים בשבט של נועה זה לא צריך להיות ככה זה ממש חוצפה אתה יודע מה אני לא ארים עם עוד אחת בול אבל אנחנו בפארק קופים אני ועוד בנות (יחסית הרבה) הרמנו את הבולים... אטומנם היכולת שלי להרים דברים היא פחות מאשר לחלק מהבנים שלי בשבט אבל זה לא הופך אותי לפחות טובה!!!

BlackRose

New member
אמפ...../images/Emo2.gif../images/Emo141.gif

*מסדרת ת´צווארון* Well...לא לפני הרבה זמן חזרתי מהפעולה השבועית שלי בצופים ואני חייבת להגיד שהיה נחמד בתור ´פעולת תחילת שנה´, זכיתי לראות חיקוי מוצלח ביותר של פרפר נחמד
עכשיו, מה שרציתי לשאול זה האם גם אצלכם בקבוצה (חניכים ומדריכים, כמובן) יש הרגשה של...אני מפחדת להשתמש במילה...
מעט שוביניסטיות? מצד הבנים, בהתחלה זה מצחיק, אח"כ זה נלעס, אח"כ מתעלם, אבל מתי די? רגע אחד דיברנו על מים וסטרפלס בצבע צכלצ וברגע השני עמדתי קולי אדומה וצועקת וכמעט הכנסתי סטירה לאיזה בן שהחליט שאנחנו, בנות המין היפה, צריכות להשאר כל היום במטבח, לבשל ארוחת צהריים לשמונה ילדים, לא לזכות להשכלה ולדעת כמה זה 1+1 ולא יותר מזה... אנחנו מדינה מודרנית עד כמה שהיא יכולה להיות... עכשיו, יש מטרה להודעה הזאת
ביום שבת אני עוזרת להדריך קבוצת בניםבנות מכיתה ה´ וזכיתי לשים לב היום לזה שגם ביניהם יש את הריבים הללו, יותר מבחינת ´את בחוץ ואני בפנים´, ´את לא משחקת כדורגל´, ´את לא קושרת ת´חבלים´ וכדומה, השאלה שלי היא-כשזה מגיע למצב כזה, מה לעשות? הרי הבנות הן לא שותקות ומתעלמות כמו שאני הייתי עושה בגילן, הן יעמדו ויצעקו בדיוק כמו שאני עשיתי איפשהו בהודעה שם למעלה, כיצד אני יכולה להניע אותם מלהתווכח על שיוויון זכויות בין שני המינים ולפעול ביחד? כי המדריכה שניסתה להעביר פעולה נחמדה לא ממש הצליחה...

אז ככה...

דבר ראשון - מהפעולה השבועית??? אין לכם פעולות פעמיים בשבוע? וכן, גם אותי זה מעבן בטירוף\ כל הקטע של השובינסטיות... ויש את זה... המרכז: "אני צריך שלושה בנים חזקים ש..." ראבק, למה בנים??? מה אין בנות חזקות!!! נימאס! ונניח במחסן, משהייתי בכיתה ד´ אין אצלנו אף מחסנאית! וזה לא שלא רצו... פשוט מחסן זה תפקיד של בנים... וגם בציוותים ליומי עבודה - בנים ליבנות דברים, בנות לשטוף את החדרים... את לא יכולה לתאר לעצמך כמה שזה מעצבן אותי...! ואני מנסה לעשות הכל כדי שישנו את זה, באמת... אז לשאלתך, את בצור מדריכה (עם דגש על המדריכה), צריכה להיות בעד החניכות, ולהסביר לבנים שהם טועים ושזה לא בסדר, וזה שהיא בת אז נכון, היא שונה מהם, היא אולי לא חזקה כמוהם אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה לשחק איתם כדורגל ולבנות איתם מיבנים, ולהית טובה לפחות כמוהן, אם לא יותר! ואם זה באמת קורה הרבה, כל הויכוחים האלו, אז אולי צריכים לעשות פעולה על זה... עם כול מיני משחקים של בנים בנות ביחד, של שיתוף פעולה ביניהן וכאלו... ואין שום סיבה שזה לא יצליח! נועה.

BlackRose

New member
בעצם לא עניתם לי על השאלה../images/Emo141.gif

... לא נורא, אני מאמינה שאני אסתדר..

למעלה