אמצעי התגוננות בפני תקיפה מינית
שלום לכולכם... שאלתי אינה נוגעת לעצם תקיפה מינית עצמה, כי אם לדרך למניעתה. ברור לי שפורום זה הוא פורום תמיכה, ואבין אם הודעה זו תמחק, למרות שייתכן שדוקא חברי פורום זה יוכלו לספק מידע חשוב ומהותי. אודה אם הודעה זו תושאר במקומה, ואף תענה על אף שהיא קצת
... בכל אופן: לפני שנים מספר נתקלנו, חברתי דאז, ואני, באמצעי מיגון שכונה (אם אני זוכר נכון) Lady Skunk. היה זה באחד מהירידים בגני התערוכה, ואמצעי זה קודם ע"י ארגון (כלשהו) לסיוע לנפגעי/ות תקיפה מינית. בניגוד לאמצעי מיגון אחרים, כמו מיכל גז מדמיע, שוקר, (או נשק קר או חם!), יתרונו של אמצעי מיגון זה שאינו יכול להיות מופנה כנגד המתגונן. מדובר באמפולת זכוכית הנתונה בתוך מעטפת פלסטיק, שבתוכה חומר שמריח כמו הריח שמתיז בואש בעת סכנה. את האמפולה אמורים לענוד במקום מסתור, בפנים דש הבגד, או על החזיה, ובעת מצוקה כל שיש לעשות הוא ללחוץ עליה בשתי אצבעות כך שתתנפץ. לא, זה לא סימפטי להריח כמו בואש, אך נציג העמותה הסביר שריח זה - לא זו בלבד שידיר ממוחו המעוות של התוקף כל מחשבות על תקיפה מינית, אלא אף ישכנעו בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שהוא רוצה להיות... במקום אחר! מעטפת הפלסטיק מונעת ניפוץ האמפולה עקב נפילה על הרצפה. בינתיים עברו כמה שנים, (וגם הבחורה ההיא כבר אינה חברתי...), והנושא של התגוננות בפני תקיפה מינית עלה שוב. העניין הוא שאין לי מושג איפה להתחיל בכלל לחפש את ההמצאה הזו עכשיו, ודוקא יש מספר לא קטן של ידידות שלי שנדמה שאמצעי מיגון כזה יתאים להן יותר מכל אמצעי אחר... חיפשתי "lady skunk" באינטרנט, אבל העליתי חרס. ייתכן ואני משבש את שם המוצר? האם מי מכם יוכל/תוכל לספק מידע כלשהו, על המוצר הזה? דיווחים על יעילותו? איפה ניתן כיום להשיג אותו? מאוד אודה! שי משולם מנהל פורום זכויות בעלי חיים
שלום לכולכם... שאלתי אינה נוגעת לעצם תקיפה מינית עצמה, כי אם לדרך למניעתה. ברור לי שפורום זה הוא פורום תמיכה, ואבין אם הודעה זו תמחק, למרות שייתכן שדוקא חברי פורום זה יוכלו לספק מידע חשוב ומהותי. אודה אם הודעה זו תושאר במקומה, ואף תענה על אף שהיא קצת