אמצעי מניעה לא הורמונלי

cookie1

New member
אמצעי מניעה לא הורמונלי

אתמול אחרי המפגש, וכנגד כל הסיכויים, התחילו העניינים להתחמם. הגיע הרגע המכריע בו צריך להחליט כיצד נמנע הריון נוסף, והנה... ללא התרעה מוקדמת הגיע הפתרון - יובל
פתרון הקסם נכנס למיטתנו ושכב בינינו - תאמינו לי, בטוח יותר מגלולת אקמול בין הברכיים.... בקצב הזה לא יהיו לו עוד אחים לעולם

רות י

New member
אנשים לא מבינים שככל שיש יותר ילדים

לא צריך אמצעי מניעה. שהרי ההתנזרות היא אמצעי המניעה הטוב והבטוח ביותר בעולם. [אמרה רות י ששוקלת להגיש בקשה להצטרף לארגון משפחות זהב"י]

עמית@

New member
תמר ממילא ישנה איתנו ../images/Emo13.gif

לכן סקס צריך לכלול בנוסף לחשק ותעוזה, גם טקטיקה ואסטרטגיה גיאוגרפית, כך שזה בהחלט מבצע מסובך..

עדידס77

New member
סקס???? מה זה??../images/Emo6.gif

הקטנה ישנה איתנו, כך שהתנזרות היא חלק רגיל לחלוטין בימים אלו... גם כשהיא לא ישנה איתנו והעניינים מתחממים, יש לה את האינטואיציה להתעורר בדיוק בדקה הנכונה....

חמודלי2

New member
קראתי על זה...

קראתי באחד מספרי ההדרכה על תינוקות שהתינוקות "מרגישים" אותנו ולכן הם מתעוררים בדיוק כשהעניינים מתחממים. הראיתי לבעלי, כי גם אנחנו שמנו לב לתופעה והיה מדהים לגלות שזה מתועד באחד הספרים...

lulyK

New member
הילד שלנו לא שמע על זה

ומעולם לא התעורר באמצע. מצד שני, החיים מערימים מספיק קשיים גם בלי זה (גם אנחנו, כמו עמית@, שייכים לשבטים שנודדים בכל הבית על רקע לינה משפחתית).

גם שלנו לא שמעו על זה../images/Emo9.gif

וגם אנחנו בלינה משותפת... הפעם הראשונה (והאחרונה) שעופרי תפס אותנו - הייתה בסלון....

בדיוק אמרתי לעמית

שחראם להוציא 40 ש"ח על סרזט- כשגם ככה הוא צריך לעבור מעל שתי הבנות כדי להגיע אליי...... אני מתגעגעת לסקס שלי...

מאז

New member
הבחילות של ההריון הזה

לא ממש מאפשרות למצות את הפוטנציאל...

למעלה