אמצע הלילה.

King Of Kromags

New member
אמצע הלילה.

מירק אחד. חדר אחד. 3-5 אנשים. (אני, יערה, אתי, יובל וגם רז ורותם לפעמים) [2:34am] <@^PopPy> רק השם של זה גורם לזה להשמע כמו משהו של סאדומאזו [2:34am] <@^PopPy> האסיר והסוהרת, או משהו כזה.. [2:34am] <@Ophel> פריסונר? אכן [2:35am] <@Kromag> Laughing Out Loud [2:35am] <@|nsAne> LOL [2:35am] <@Ophel> האסיר והסוהר, אם כבר [2:35am] <@^PopPy> אוי ואבוי.. [2:35am] <@Ophel> וזה רק "אסיר", בלי המשך. - - - - - - - - - [2:39am] <@^PopPy> האני [2:39am] <@^PopPy> הוא הפשיט את התחת שלו באמצע התור לקומבה [2:39am] <@^PopPy> ובאמצע הסופרלנד, כדי שסיגל תצלם אותו מהגלגלענק [2:39am] <@^PopPy> (יותר נכון, את התחת שלו) [2:39am] <@^PopPy> זה מסביר לך מה הבעיות שלו? - - - - - - - - - [2:41am] <@Ophel> אתי - הוא בלונדיני?... (אורן, מהקטע הקודם) - - - - - - - - -

Charmed Gal

New member
למה...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אתם לא הולכים לישון?
אני הולך לישון. לילה טוב לכם!

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

לילה טוף גם לך! למרות שאני עדיין לא הולך לישון...

SaberTooth

New member
אני מניח...

שזה אחד מאותם רגעים מצחיקים שחייבים להיות שם כדי להבין...

King Of Kromags

New member
אמממ...אני מניח שאתה צודק.../images/Emo103.gif

אני לא יודע מה עם השאר, אני הלכתי לישון ב03:45 בערך. לא היה לי כוח, יובל ניסה לשלוח לי איזו מנגה נוראית (זו עם האסיר/ים) ואתי כל הזמן צחקה עלינו שהיא מנצחת אותנו בפוטריוויה עם אצבע אחת.
אח"כ ראינו תמונות של אתי (סוחרת במשהו) ועוד תמונה של..אמ...איבר מסוים של מישהו שכותב בהארי פוטר. אז אתי ניסתה לגרום לנו לשחק "של מי השורה הזאת" ואני החלטתי שזה הזמן לפרוש.

Kryptonite

New member
וה(א)רי מה שאני עשיתי אתמול../images/Emo168.gif

ב3 בלילה
(מייק אובר להארי, מה חשבתם? ~_~)

Kryptonite

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אבל לא ציירתי את זה, סיגל, הרמיונידיינג'ר (|אזהרה|) מפורום ה"פ הכינה את הדרסאפ

למעלה