אמצשבוע במטבח
אחרי יותר משבוע של כריכים, בייגלים, פירות וחטיפי אנרגיה ולא מעט רגעי פתאט של מלפפון חמוץ בלחמניה בלי כלום -- היום סוף סוף מצאתי פנאי ואנרגיות לבשל משהו מזין, בלי להתאמץ, כי למי יש כח בכלל?
לסיר נכנס גוש של רוטב עגבניות קפוא (עודפים מלפני שבועיים שהקפאתי), לקט ירקות קפואים (גזר גמדי, כרובית, שעועית ירוקה עדינה, ברוקולי), חופן נדיב של עדשים כתומות + חופן נדיב של גריסי פנינה, עוד קצת מים ותבלינים לחיזוק, לרתיחה + בישול עם מכסה עד שהכל רך ורוב הנוזלים העודפים התאדו.
5 דקות הכנה = סיר שלם של בריאות ונחמה. כן, אפילו שקיץ.
לקינוח: חלב סויה + עוגיות אוראו. כי מותר גם להתפנק לפעמים
מה אצלכם?
ושאלה לחובבי חלב האורז-שקדים של ויטריז: ניסיתי אותו, לא טעים לי בכלל, לא מצליחה לשתות אותו ככה. יש למישהו המלצה מה לעשות איתו כדי שלא ייזרק קרטון שלם לפח? כמה זמן הוא בכלל נשמר טרי מרגע הפתיחה?
אחרי יותר משבוע של כריכים, בייגלים, פירות וחטיפי אנרגיה ולא מעט רגעי פתאט של מלפפון חמוץ בלחמניה בלי כלום -- היום סוף סוף מצאתי פנאי ואנרגיות לבשל משהו מזין, בלי להתאמץ, כי למי יש כח בכלל?
לסיר נכנס גוש של רוטב עגבניות קפוא (עודפים מלפני שבועיים שהקפאתי), לקט ירקות קפואים (גזר גמדי, כרובית, שעועית ירוקה עדינה, ברוקולי), חופן נדיב של עדשים כתומות + חופן נדיב של גריסי פנינה, עוד קצת מים ותבלינים לחיזוק, לרתיחה + בישול עם מכסה עד שהכל רך ורוב הנוזלים העודפים התאדו.
5 דקות הכנה = סיר שלם של בריאות ונחמה. כן, אפילו שקיץ.
לקינוח: חלב סויה + עוגיות אוראו. כי מותר גם להתפנק לפעמים

מה אצלכם?
ושאלה לחובבי חלב האורז-שקדים של ויטריז: ניסיתי אותו, לא טעים לי בכלל, לא מצליחה לשתות אותו ככה. יש למישהו המלצה מה לעשות איתו כדי שלא ייזרק קרטון שלם לפח? כמה זמן הוא בכלל נשמר טרי מרגע הפתיחה?