אמרו את זה קודם לפני ....

Eran De Niro

New member
אמרו את זה קודם לפני ....

אני רוצה לכתוב על משהו שכואב לי מאוד , אני כולה בן 26 אבל אני נכד לסבא בן 88 ניצול שואה , הוא מסודר בעזרתו ובעזרת עבודה קשה , בגילי הוא היה עובד כפייה , האמת שאני יותר יותר מתוסכל מעוצבן , אתם יודעים שהדור של ההורים שלי הם החראות הם הבעייתים פה , הניצולים גידלו דור של עורכי דין, רופאים , פולטקאים , אנשי דת ורוח , אנשי עבודה , הם בנו את המדינה הזאת , ומה לא מגיע להם תודה ?!?! הם לא ביקשו שנינט תשיר להם שירים הם לא ביקשו פרסומות בערוצים המסחרים , הם כולה רוצים את הפרוסת לחם שלהם בכבוד , הם רוצים את סל התרופות שלהם , הם רוצים טיפול רפואי אמין ומסור , הם לא רוצים הרבה , הם רוצים קצת שקט ומילה טובה מידי פעם כי הפצעים שלהם מעולם לא הגלידו , הניצולים האלה איבדו את כל מה שלרובינו היום יש הפ איבדו את המשפחה שלהם , ולא על בגידה , אלא על הזהות הלאום שלהם , אנחנו הבית שלהם אנחנו החומה שצריכה להגן עליהם , ואנחנו מפקירים אותם ... אני מתבייש , בקברניטי המדינה , בכל הפולטקאים מכל הזמנים , למה לא חוקקתם חוקים בשביל האנשים האלה הגיבורים האלה , ששרדו , והקימו לנו מדינה יפה , (המדינה יפה אבל הבעיה שיש כמה אנשים חרא ) אני מוכן לעשות הרבה שביל האנשים האלה אבל אני בורג קטן אפילו לא בורג אני שבב מילימטרי ביקום , ואני לא יכול לעשות כלום לבד , אולי אם הסטודנטים לא יצאו לרחובות רק שפוגעים להם בכיס הכל יהיה שונה ... אם המורים ילמדו יותר על מה שהיה ועל ההשלכות של זה הכל יהיה שונה מקווה שנוכל לעזור להם אין להם הרבה זמן כל יום הולכים לעולמם עוד ועוד ניצולים האבסורד הוא שאת הכסף שלהם המדינה עשתה בו שימוש מבזה ! 120 גלמים מבזבזים להם את הלחם ,

יפית מן

New member
עירן אתה תותח../images/Emo45.gif../images/Emo207.gif

מסכימה איתך עם כל מילה כל מילה נוספת מיותרת,עלה והצלח אולי צעירים כמוך עם מרץ ואידיליה,ואיכפתיות תוכלו לעשות לרווחת הניצול,שזה המינימום מה שמגיע להם(אמנם מגיע להם מקסימום אבל זה מה יש !מי שבחר בו משלם עכשיו

Eran De Niro

New member
חשבתי על משהו פרובקטיבי

חשבתי לעשות תלאי צהוב ובמקום המילה יהודי לרשום "דור שלוש" להתחיל לחלק את זה ולעורר פרובקציה , כי אם לא בדרך פרובוקטיבית אז זה לא הולך לצערנו שרוצים להפוך שולחנות שולחים בנו את המשטרה , אסור להפגין בצורה סולידית אסור לעשות תעמולה כי הפולטקאים ישלכו בנו שוב את כלבי המדינה (השוטרים וזה לא שיש לי משהו נגדם , ) אני בטוח שיש שוטרים שמרגישים כמו כמה מפגינים אבל לפני הכל ואחרי הכל הם שוטרים והכי חשוב לעשות את הכל מהר מהר מהר .!!!

asias1

New member
אני מסכים שצריך

לעשות הרבה רעש בכל דרך אפשריתת, אבל שתיהיה קשורה. כי אחרי הכל בנושא הזה מדובר בכבוד שמגיע לניצולים עצמם, לא לדור השלישי. אני לא מצליח למצוא את ההקשר בין הנושא לבין לרשום על התלאי הצהוב "דור שלישי". אבל אולי אני לא מצוא אותו ואשמח אם תראה לי אותו כי אני מוכן גם לעשות את זה, יותר מזה, אני חושב שאנחנו חייבים לעשות את זה וזה בידיים שלנו. בכל מקרה, כל הכבוד, אני מקווה שתגיע להפגנה.

Eran De Niro

New member
אז ככה...

אני לא מדבר על הדור השלישי בטלפון הנייד אלא אני מדבר עליך אתה הדור השלישי , תחשוב על זה הילד שלך ביום מן הימים שיהיה בגילך לא יאמין שהיתה שואה אם עכשיו לא יתחילו להפעיל את הגלגלי החינוך ילדים בגילך לא יודעים מי זה היה דוד בן גוריון , אנשים שחיים ברחוב הרצל לא יודעים מי זה היה הרצל , ז'בוטנסקי , חובבי ציון מוסגים שאין לאף אחד מוסג מי היה מי , וכמובן יהודה הלוי זה לא חבר של נינט טייב , אז הפחד שלי שישכחו את זה וכמובן ולמי שנשאר מהניצולים שילכו לעולמם בשיבה טובה ולא בבושת פנים כמו בימיינו , למה אמא ששלחה יותר נכון תרמה למולדת את בניה אחרי שהיא איבדה את כל עולמה ומשפחתה בשואה צריכה בגיל 80 לבכות שאין לה כסף לאוכל וקר לה בחורף והיא בדילמה של מזון או תרופות , יודעים מה יש לי רעיון אבל כמו שאמרתי גרגר חול כמוני לא יכול לעשות כלום , אני זקוק לכל אדם ואדם !!! בואו נסגנן עצומה ונריץ אותה בין כל הפורומים ואני מאמין שדרך תפוז ואפילו שאר האתרים נעשה משהו קדימה מי איתי?!?!

asias1

New member
הבנתי כמובן

שלא מדובר בדור שלישי בטלפון, אחרי הכל אני לא כל כך מפגר (או מקווה שלא). אבל נושא ההפגנה הוא הבזיון בתשלום לניצולים ומצבם הקשה. אני לא חושב שיש לזה קשר לדור שלישי, אני חושב שבעזרת הדור השלישי אפשר לשנות משהו, אבל אין לזה קשר לרשום על התלאי דור שלישי, זה פשוט לא קשור לנושא ההפגנה. כמו שכבר אמרתי, ואגיד שוב. אני פה ועוד חבורה של בני נוער שמרגישים כמוני ועושים כל מה שהם יכולים לעשות איתי. נשמח לעזור בכל מה שאפשר. אני יכול לדבר עם תפוז כשיהיה משהו להעביר.

asias1

New member
ביום ראשון

מתקיימת הפגנה, "מצעד החיים", ב4 וחצי בכנסת. תבואו, תביאו תחברים, תביאו את המשפחה את השכנים את כל מי שאתם יכולים, כל אחד משפיע! חשוב שיגיעו כמה שיותר. אני מקווה שההפגנה תצליח, מגיע להם את זה ועוד הרבה יותר.

למעלה